Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

celebi

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 07 April 2010, 00:08:45
Tribünler veya Futbol Terörü işleniyor.

TS ile ilgili eleman TS ormanı ile iligili Samsunu kınamak gibi konustu resmen.Senin varya gelmişini geçmişini öperim itherif.Sen dün kaybettin şehitlerini biz 20 senedir ağlıuoruz götherif. >:( >:( >:( >:(

Nasılsınız programının email adresini bulamadım.Tepki emaili atacaktım.

arkadaşlar bunu daha uzuuuuun bir süre bir taraflarından çıkaramazlar >:( >:(

celebi

mehmet yılmaz

Benim orada anladığım gerginlik her yerde oluyor ded, TS'li. Mesela Samsun'da bizim bir hatıra ormanı girişimimiz oldu ama engellendi. Araya hatırlı kişiler girdi vs. dedi. Neden barış olmuyor gibilerden konuştu. Fazla takılıacak bir konu değil. Ayrı başlık açmaya gerek de yok, bizim için bu konu kapanmıştır, Zaten o kendi iç sorunları tamamen, bizi ilgilendiren kısmıyla ilgili gerekli şeyleri söyledik. Nitekim gördünüz telefonla bağlanan ve TS taraftar derneği bşk. olduğunu söyleyen bir başka kişi için programdaki TS'li trabzonspor taraftarının baskan ı değildir o kişi, tribünde bile değil artık, herkes haddini bilsin gibilerden konuştu. Kendi içlerinde karışıklıkları var, kim kime dum duma ve bizi ilgilendirmez.

Programa gelince, gece 2'de yattım. Kayserilinin tribüncülükle alakası yok, tam bir rezaletti. Zaten Kayserinin tribünle alakası yok. FBli Sefa ile Bursalı Selimin arası oldukça iyi görünüyordu. Alen itici, D.Bakırlı da yine tribüncülükle ilgisi olmayan bir adamdı.

Bir de Tayfun Talipoğlu, sıfır bilgili bu konulrda, eyvallah ama hiç de dersinin çalışmamış. Onun yerine tribünleri bilen birisi olsa çok daha iyi bir program olabilirdi. ( Bir ara Bursalı Selime, diyelim ki Samsunsporla oynuyorsunuz diye iki defa sormak istedi ama arada kaynadı gitti :) )

kaptan 55

diyarbakır-bursa maçı ve olayları konuşulup,tartışılırken ts'linin araya girip olayı hatıra ormanına getirip bursa-diyarbakır maçıyla alakalandırması bunların hangi zihniyette olduklarını bizlere birkez daha net bir şekilde göstermiştir.yıllarca söyledik bunların karın ağrıları bambaşka zamanındada barış çığlıkları atanların amaçlarını özellikle trabzondaki maçlarda gördük.şunu kafanızın bir yerine iyice yazın ts'liler bu şehirde hiç bir zaman istediğiniz gibi at koşturamazsınız.

babasamsunlu

Bir Trabzon maçıydı..Lanet olsun ki Özkan Sümer bizim hocamızdı..Ogün efsanemiz milinkoyu yedek soyundurmuştu..Maçı 3-1 kaybetmiştik..Milinko sonradan oyuna girip 45 metreden bazuka gibi çakmıştı bu ayarı bozuklara..O gün bir pankart açılmıştı..Maraton tirbünün belediye evleri tarafına yakın yerlerinden..

Ne bulgaristan
Ne yunanistan
Tek düşman trabzon...

Trabzonlular kudurmuştu...Günlerce gazetelerde yer aldı..:):)
Hala trabzon deyince aklıma o pankart gelir :):)
gelir gelir gülerim..güler güler söverim  :D :D :D :D :D :D

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: samsuni - 07 April 2010, 07:45:59
Benim orada anladığım gerginlik her yerde oluyor ded, TS'li. Mesela Samsun'da bizim bir hatıra ormanı girişimimiz oldu ama engellendi. Araya hatırlı kişiler girdi vs. dedi. Neden barış olmuyor gibilerden konuştu. Fazla takılıacak bir konu değil. Ayrı başlık açmaya gerek de yok, bizim için bu konu kapanmıştır, Zaten o kendi iç sorunları tamamen, bizi ilgilendiren kısmıyla ilgili gerekli şeyleri söyledik. Nitekim gördünüz telefonla bağlanan ve TS taraftar derneği bşk. olduğunu söyleyen bir başka kişi için programdaki TS'li trabzonspor taraftarının baskan ı değildir o kişi, tribünde bile değil artık, herkes haddini bilsin gibilerden konuştu. Kendi içlerinde karışıklıkları var, kim kime dum duma ve bizi ilgilendirmez.

Burda yorum farkı çıkıyor abi, Diyarbakır ile Bursa arasında yaşanmış kötü olaya Samsundaki TS Ormanını olayını örnek vererek buna eşdeğer tutmak bana göre Samsunu yermektir.Bursa-Diyarbakır olayı ile TS ormanı olayının ne gibi benzer özellikleri var O angutun kafasının saate eşdeğer çalıştığını gösterdi.

babasamsunlu

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 07 April 2010, 11:32:08
Burda yorum farkı çıkıyor abi, Diyarbakır ile Bursa arasında yaşanmış kötü olaya Samsundaki TS Ormanını olayını örnek vererek buna eşdeğer tutmak bana göre Samsunu yermektir.Bursa-Diyarbakır olayı ile TS ormanı olayının ne gibi benzer özellikleri var O angutun kafasının saate eşdeğer çalıştığını gösterdi.

Burda kafa farkı ortaya çıkıyor süleymancım..Onlar hamsi kafalı..Fazla bir şey beklememek gerekir  :D :D :D :D :D :D

erkutdem55

İngiltere Premier Lig'de mücadele eden ve son dönemde yaşadığı ekonomik krizle sık sık gündeme gelen Portsmouth Kulübü'nün, Osmanlı Sultanı 2. Abdülhamit tarafından kurulduğu ve bundan dolayı ambleminde "ay-yıldız" bulunduğu iddia edildi.

Bu haber bana çok ilginç geldi.

mehmet yılmaz

aynı olmaya aynılarda abi, ingilizlerle epeyce bir karşı karşıya gelmişiz, ötekine fırsat kalmamış. yoksa alemin kralı bizi daa, Türk Milleti!...

samsunmania

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 08 April 2010, 00:00:20
İngiltere Premier Lig'de mücadele eden ve son dönemde yaşadığı ekonomik krizle sık sık gündeme gelen Portsmouth Kulübü'nün, Osmanlı Sultanı 2. Abdülhamit tarafından kurulduğu ve bundan dolayı ambleminde "ay-yıldız" bulunduğu iddia edildi.

Bu haber bana çok ilginç geldi.

İrlanda takımı Drogheda'nın da ambleminde ay yıldız var. Ama renkler bozuk. Bordo mavi...
OSmanlı açlıktan kurtarmış bunları. 3 gemi yiyecek göndermiş. Onlar da amblemlerini ay yıldız olarak oluşturmuşlar.

erkutdem55

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 08 April 2010, 00:02:06
İrlanda takımı Drogheda'nın da ambleminde ay yıldız var. Ama renkler bozuk. Bordo mavi...
OSmanlı açlıktan kurtarmış bunları. 3 gemi yiyecek göndermiş. Onlar da amblemlerini ay yıldız olarak oluşturmuşlar.

Renklerde sıkıntı olmasa iyiymiş  :(:(

samsunmania

Yahu günahsız Drogheda'ya da kıl oldum şimdi forma renginden dolayı.

erkutdem55

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 08 April 2010, 00:10:09
Yahu günahsız Drogheda'ya da kıl oldum şimdi forma renginden dolayı.

Al benden de o kadar.Gemi travzandan kalkmış heralde :(

SametYılmaz55

rizesporlu kendi bilmezler Samsunspor'umuzun formasını yakmışlar.hiç bir şeye saygınız yok bari formanın üstündeki Atatürk'e saygınız olsun

Ollivanders

Alıntı yapılan: sheva_55 - 08 April 2010, 18:37:46
rizesporlu kendi bilmezler Samsunspor'umuzun formasını yakmışlar.hiç bir şeye saygınız yok bari formanın üstündeki Atatürk'e saygınız olsun

Allah topunun belasını versin. Link var mı usta