Çanakkale'ye De Gidiyoruz!..

Başlatan doðan, 23 March 2010, 19:52:00

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: celebi - 05 April 2010, 21:59:11
şimdi tam olarak nasıl ve  zama kaç kişi geliyorsunuz

şu an için ben, maraton, yaşardoğu, sejoe ve forzaalvinin biletler tamam, severo aşireti ve koçyiğit taifesinden ve diğer arkadaslardan haber bekliyoruz.

celebi

cumartesi geliyor ve pazartesi mi geri döneceksiniz

mehmet yılmaz

05 April 2010, 22:25:04 #92 Son düzenlenme: 05 April 2010, 22:30:41 samsuni
Alıntı yapılan: celebi - 05 April 2010, 22:23:30
cumartesi geliyor ve pazartesi mi geri döneceksiniz

evet, cumartesi karga kahvaltısını etmeden çıkacağız ve pazartesi yine zabaan koründe döneceğiz...

Bize ümraniye civarında yurt mu ayarlarsın, köşk mü satın alırsın bilemiyorum tabii...  :)

celebi

çanakkale ümraniyen 5 saat 36 dakika ve 358,1 km dir. herkese duyurulur.

istanbul gelibolu  312,9 km ve 4 saat 48 dakika

gelibolu eceabat 42,5 km ve 42 dakika

celebi

Alıntı yapılan: samsuni - 05 April 2010, 22:25:59
Bize ümraniye civarında yurt mu ayarlarsın, köşk mü satın alırsın bilemiyorum tabii... :)

size lüks bir site bile ayarlarız be kardeşim aypsın

Dartagnan

Alıntı yapılan: beşnumara - 05 April 2010, 22:16:27
istanbul-gelibolu 4 saat sürer gelibolu-eceabat 30-35 dakika sürer tabii eceabata girmeden önce bir şehitlik var onu da katmalısınız programa.gerçi ali ihsan abi daha iyi bilir.eceabatta gezi tam anlamıyla gerçekleşecekse 5.30-6 saat sürüyor.ilk defa gidenler için kesinlikle güzel bir gezi olacak.eminim ki bu zamana kadar nerde kalmışım diyecek.

bes numero senin burs isi ne oldu ? ;D

beşnumara

ben burs istemedim sadece teklif geldi.teklifleri değerlendirebilirim ;) :-*

ali ihsan

Şehitlik gezisi yapmak istiyorsanız gece 3 gibi İstanbul'dan yola çıkmalısınız.Ortalama 5 saat sürse,sabah 8 gibi Eceabat'ta olursunuz.Seyit Onbaşı Anıtı,Ezineli Yahya Çavuş-57. Alay Şehitliği,Sargı Yeri Şehitliği,Şehitler Abidesi ve Müze,Kanlı Sırt,Anzak Koyu vb. yerleri biraz seri olursanız -ki grup küçük olacağı için hızlı hareket edebilirsiniz- öğleden önce bitirebilirsiniz.Şehitlik dönüşü Eceabat'a gelmeden Kilitbahir'den motorlarla karşıya geçin daha pratik olur.Eceabat'tan feribot saat başı kalkar.Motorlar ise daha kısa sürelidir.Ayrıca araçla da binilebilir.Karşıya geçince stada ulaşmanız araçla 5 dk. sürer.Stad bizim stadın maraton büyümeden ki hali gibidir,rahat maç seyredersiniz.Muhtemelen kapalının yanında ki köşe verilir.Pek bulaşan olmaz.Tribün kültürü yoktur.Gerçi bizi stadın dışından taşlamışlardı ama şimdi öyle bir şey olacağını sanmam. Sizinle olmayı çok isterdim lakin Cumartesi sabah 8:20 de Sabiha Gökçen'den Trabzon'a uçacağım.Bu arada siz oraya inecekseniz o saatte pankart açarım size  ;D

Dartagnan

heyttt be makaraya devam kardesim :D

SSBiz Gençlik

Ben Kartal maçına geliyorum... Biletimi aldım... Çelebi Bey'e duyurulur... :D ;) :) ;D

emre

Grup Constantinople'u parayla,yemekle korkutmaya çalışanlar varmış..Çanakkale yetmez Kartal'a da gelin ordanda alnımızın akıyla çıkarız evelallah..   ;D  :P   ::)  ???

berkay55

emre me bak be kardeşim yürü bee bizi korkutamaz yıldıramazlar ama gelecek olan abilerimzde bizle taraftar otobüsüyle gelirlerse daha güzel olur((şahsi araçlara karşıyız:)))

maraton

çanakkale deplasmanındaki ağarlamasına göre bizans grubunun, kartal deplasmanında da size bizi ağırlama şerefini tattırırız.. şehitlik gezerken maça giremezsek kötü olur.. aliihsanı esefle kınıyorum ve bizans grubu adını neden kullandığımı kantılayan bu hareketi allaha havale ediyorum.. bi de planı sağlam yapmayan bize işimiz allaha kaldı izlenimi veren çelebi - samsuni ikilisini de kınıyorum >:(

celebi

berkay ne yani bana karşı mısın

ali ihsan

Alıntı yapılan: maraton - 06 April 2010, 12:43:43
çanakkale deplasmanındaki ağarlamasına göre bizans grubunun, kartal deplasmanında da size bizi ağırlama şerefini tattırırız.. şehitlik gezerken maça giremezsek kötü olur.. aliihsanı esefle kınıyorum ve bizans grubu adını neden kullandığımı kantılayan bu hareketi allaha havale ediyorum.. bi de planı sağlam yapmayan bize işimiz allaha kaldı izlenimi veren çelebi - samsuni ikilisini de kınıyorum >:(

Başkan seni Kartal maçına bekliyorum.Kendimi affettireceğim,rahat ol.Mideni kuzu etleri ile dolduracağım  ;)