Çanakkale'ye De Gidiyoruz!..

Başlatan doðan, 23 March 2010, 19:52:00

« önceki - sonraki »

doðan

23 March 2010, 19:52:00 Son düzenlenme: 05 April 2010, 18:34:31 samsuni
Arkadaşlar;
Çanakkale deplasmanına biraz da anlam katmak ; hem takımımızı desteklemek ve ÇANAKKALE şehitliklerini gezmek amacıyla başlığı erken açıyorum ; kafile başkanının henüz gideceğinden haberi dahi yok ama , gidiş - dönüş hatta bir gece konaklama organizasyonu planlıyoruz , yardımcı olabilecek her arkadaşa ihtiyacımız var ..

Şimdilik liste ;
1-Koçyiğit ticaret(8 kişi)
-Apo abi
-Mehmet abi
-Şaban Demircioğlu
-İlhan Demircioğlu
-Bünyamin Akça
-Yahya Akça
-Veysel abi
-Doğan
bu sayının şimdiki hali tahmini bizden oluşan liste 15 olur
katılımlarınızı bekliyoruz ...

edmontdante

23 March 2010, 19:58:43 #1 Son düzenlenme: 23 March 2010, 20:02:04 edmontdante
Haydaa siz manyak mısınız birader??
Bu kafile başkanı ben oluyorum galiba.
Bu kadro aynen giderse 9.benim.
9-edmontdante
10-dartagnan

edmontdante

İlhan Abi Duy Bu Sesi Uçaklarla Uçur Bizi

**KaR6**

18inde maç var 17sinde sınavlarım başlıyo, lanet bi durum.. tam tarihler belli olsun, istanbuldan destek var :D

hayırlı yolculuklar şimdiden :D

YaşarDoğu

23 March 2010, 20:02:10 #4 Son düzenlenme: 23 March 2010, 20:02:45 edmontdante
Bu kadro ile fizana gidilir. :D

11- YaşarDoğu

doðan

23 March 2010, 20:02:49 #5 Son düzenlenme: 23 March 2010, 20:08:08 edmontdante
Alıntı yapılan: edmontdante - 23 March 2010, 19:58:43
Haydaa siz manyak mısınız birader??
Bu kafile başkanı ben oluyorum galiba.
Bu kadro aynen giderse 9.benim.
9-edmontdante
10-dartagnan

anladın sen onu :)

doðan

23 March 2010, 20:04:02 #6 Son düzenlenme: 23 March 2010, 20:07:46 edmontdante
Alıntı yapılan: edmontdante - 23 March 2010, 19:59:22
İlhan Abi Duy Bu Sesi Uçaklarla Uçur Bizi

duyma  duymazz
ama duyurur duyurur  
:)

**KaR6**

Samsun-Ç.kale direk uçuş yok bildiğim kadariyla.. Ancak Samsun-istanbul yapılıp, istanbuldan 4-5 saate ç.kaleye geçebilirsiniz..

Recep

mehmet yılmaz

23 March 2010, 20:28:10 #9 Son düzenlenme: 23 March 2010, 20:40:01 samsuni
Doğan abi güzergah ve plan nedir?

Yani direkt minibüsle mi gidip, kalınacak? Uçakla mı gidilecek? Uçakla gidilecekse eğer İzmir mi, İstanbul mu olacak?

Bizim zaten niyetimiz vardı Çanakkale'ye. Ancak ben bir-iki gün önceden İstanbul yapıp, oradan geçmeyi planlıyordum. Maraton'un da niyeti bu idi. İstanbul'dan maça Grup İstanbul'la geçecektik.

Sizin plan nedir tam olarak?

9- edmontdante
10- dartagnan
11- yaşardoğu
12- samsuni

doðan

Alıntı yapılan: samsuni - 23 March 2010, 20:28:10
Doğan abi güzergah ve plan nedir?

Yani direkt minibüsle mi gidip, kalınacak? Uçakla mı gidilecek? Uçakla gidilecekse eğer İzmir mi, İstanbul mu olacak?

Bizim zaten niyetimiz vardı Çanakkale'ye. Ancak ben bir-iki gün önceden İstanbul yapıp, oradan geçmeyi planlıyordum. Maraton'un da niyeti bu idi. İstanbul'dan maça Grup İstanbul'la geçecektik.

Sizin plan nedir tam olarak?

9- edmontdante
10- dartagnan
11- samsuni

Bizim planda sizinkine benzer
ama şu an için net olarak güzergah belirlemedik ; engin sever le bir araya gelelim detaylı bir plan yapıcaz ama bir gün önceden çanakkaleye gidelim diyoruz şhitlik ziyareti yapalım ..

mehmet yılmaz

Abi Çanakkale'ye bir gün önceden gidilince, kalacak yer sorunu olabilir. İstanbul'dan sabah 8 gibi Çanakkale'de olacak şekilde çıkılsa, öğleden önce Şehitlik gezilir. Öğleden sonra da maç izlenir diye düşünmüştük biz de. Orada araç kiralanır zaten bir şekilde. Rehber sorunu da olmaz. Uçak bileti işini de Süleyman halleder, işi o zaten :)

doðan

Alıntı yapılan: samsuni - 23 March 2010, 20:38:47
Abi Çanakkale'ye bir gün önceden gidilince, kalacak yer sorunu olabilir. İstanbul'dan sabah 8 gibi Çanakkale'de olacak şekilde çıkılsa, öğleden önce Şehitlik gezilir. Öğleden sonra da maç izlenir diye düşünmüştük biz de. Orada araç kiralanır zaten bir şekilde. Rehber sorunu da olmaz. Uçak bileti işini de Süleyman halleder, işi o zaten :)

olabilir valla neden olmasın istişare ile herşey olur ; yarısından çoğu hal oldu gibi :))

sejoe

9- edmontdante
10- dartagnan
11- yaşardoğu
12- samsuni
13- sejoe

ali ihsan

Ben Trabzon'da bir akraba düğününde olacağım için Çanakkale'de olamayacağım.Siz güzergahı ve programınızı belirleyin,Çanakkale şehir merkezinde yapılması veya ayarlanması gereken  işlerde yardımcı olmaya çalışırım.