Çanakkale'ye De Gidiyoruz!..

Başlatan doðan, 23 March 2010, 19:52:00

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 06 April 2010, 16:21:45
Başkan seni Kartal maçına bekliyorum.Kendimi affettireceğim,rahat ol.Mideni kuzu etleri ile dolduracağım  ;)

Bende Kartal'a gidiyorum:)))

celebi

o zaman seninde mideini doldurur alihsan be kardeşim kuzuyla

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: celebi - 06 April 2010, 16:53:14
o zaman seninde mideini doldurur alihsan be kardeşim kuzuyla

Yemişim Dardanel Ton'u (Forza Aliihsan abi-Maraton-KUZU) ;D

berkay55

Alıntı yapılan: celebi - 06 April 2010, 12:56:23
berkay ne yani bana karşı mısın

yok abi sana karşı olamamam öle bişe yapmam bilirsin hani otobüs le gitsek hepberaber güzel olur ondan diyorum

celebi

Alıntı yapılan: BeRKaY_55 - 06 April 2010, 17:19:19
yok abi sana karşı olamamam öle bişe yapmam bilirsin hani otobüs le gitsek hepberaber güzel olur ondan diyorum

ayneeeeeeennnnnnnnnnn  ;)

celebi

ben de çok seviyorum siteyği ne zaman karnım acıksa alihsan hocam imdadıma yetişir ne zaman çay çekse canım recep abi yanımdadır. ne zaman muhabbet etmek istesem halı sahada veisle muhabbetin dibine dibine vururum. ne zaman canım seyahat etmek istese selo reis var ve ne zaman canım tuvalete gitmek isterim işte o zaman yanıma kimseyi almam. haaaaa tuvalet kağıdını da sağolsun ferhattan alırım ( yanlış anlaşılmasın marketi var kendisinin ya ondan ;D) ve daha nize dostluk ve arkadaşlık yüzlerce ismin sayamadığım arkadaşlar.

mert ben de senin beni sevebilme ihtimalini sevdim kardeşiiiiimmmmmmmm

red_white

arkadaşlarım abilerim kardeşlerim emin olun bu maçta benden heyecanlı kimse yok asker yaptığım yere SAMSUNSPOR geliyorr ne büyük bir mutlluluk şafağı sayamıyorum SAMSUNSPOR UMUZUN geliceği günü sayıyorum hepinize hayırlı yolculuklar şimdiden

mehmet yılmaz

The Cheleby Palace'da yerlerimiz ayrılmış :) :) Hücuuummm......

engizli55

celebi

Alıntı yapılan: samsuni - 06 April 2010, 20:49:36
The Cheleby Palace'da yerlerimiz ayrılmış :) :) Hücuuummm......

la bu inşaat işinde para var haaaaaaa :D

sejoe

Alıntı yapılan: celebi - 07 April 2010, 07:28:34
la bu inşaat işinde para var haaaaaaa :D

yok abi ne parası, bana inanmıyosan salih çakıra sor :D ;)

celebi

mehmet yılmaz

Arkadaslar niyetimiz kesin olarak pazar gecesi 3 gibi otobüs-minibüsle yola çıkıp pazar sabahı 8-9 civarı şehitliklerde olmak! Allah nasip ederse kesinlikle gelibolu ziyaretimiz olacaktır.

Dartagnan

minibus ile devam yani abi...

mehmet yılmaz

istanbul grubundan da gelecek olan arkadaslar oalcağı için sayıya göre yarım otobüs de olabilir. belki iki grup olunur, bir grup geceden çıkarız, şehitliğie gideriz, diğer grup sabah çıkar, orada buluşuruz vs. ama samsun ekibi olarak bizim niyetimiz kesinlikle şehitliğe gitmek... ne yaptınız siz? engin abi, bakacaktı bugün uçak işine...