Çanakkale'ye De Gidiyoruz!..

Başlatan doðan, 23 March 2010, 19:52:00

« önceki - sonraki »

55srd

Sercan

Herkes burs bekliyor maaşallah.İnşallah Dardanel'i yeneriz..:) :)

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: recep55 - 03 April 2010, 00:36:03
açtık kollarımızı bekliyoruz ama dikkat edin burası istanbul  :D :D

Aloooooooooooooo..... İki hafta sonra oradayız samsun kabilesi olarak, paraları hazırlayın şimdiden. Ulaşım, konaklama, yeme, içme, wc, maç bileti, maçta çıkacak olaylardan dolayı gelecek para cezası, hepsi sizden, ona göre....  ;D ;D :D :) :-*

YaşarDoğu

Biletler alınmıştır.

Grup İstanbul geliyoruz :-*

Ayrıca Samsuni duyumlarıma göre Şehitlik gezisi olmayacakmış , yanlış duydum dimi >:(

mehmet yılmaz

program daha belli değil, olması için uğraşıyoruz, artistlik yapma bana  >:( >:(

şehitlik gezisi olabilmesi için gece 3-4 gibi çıkmak gerekir -ki erkenden orada olabilelim.

YaşarDoğu

Abi  o zaman gece 3-4 gibi çıkalım  ::)

berkay55

abilerım kac saat çekio istanbul çanakkale

mehmet yılmaz

Mustafa ile A. İhsan'a sormak lazım ama en aşağı 5 saati bulur diye tahmin ediyorum.

YaşarDoğu

İSTANBUL ile ÇANAKKALE arasındaki mesafe 320KM

100 Km hızla 3 saat 12 dakika

http://www.illerarasimesafe.com/

berkay55

geceden çıksak ii olur bide şödör fakrörü var :))

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 05 April 2010, 16:48:35
Biletler alınmıştır.

Grup İstanbul geliyoruz :-*

Ayrıca Samsuni duyumlarıma göre Şehitlik gezisi olmayacakmış , yanlış duydum dimi >:(

Özür diliyorum! Şehitlik gezisi olmayacaksa lütfen beni yazmayın.

İzin hakkımı Kartal maçında kullanayım...

mehmet yılmaz

Şehitlik Gezisi olur, olması için dediğim gibi yapılır zaten... Gece çıkılır yola...
Ama dönüş pzts sabah, bu kesin... Ona göre iznini al ( pardon, kararını ver :) )

**KaR6**

gece cıkılırsa yola 4.5 saatte cok rahat alınır o yol, gunduz cıkılırsa 6-7 saati buldugu oluyor.. gece 3 te cıkarsanız 7.30 da eceabatta olursunuz ama gelibolu da 7 olursunuz heralde.. şehitlikler ise hepsini gezmesi araba ile 4-5 saat sürüyor, ona göre yapın planınızı bida da adımı kullanmayın bu başlıkta kavga ederiz :D

celebi

şimdi tam olarak nasıl ve  zama kaç kişi geliyorsunuz

beşnumara

istanbul-gelibolu 4 saat sürer gelibolu-eceabat 30-35 dakika sürer tabii eceabata girmeden önce bir şehitlik var onu da katmalısınız programa.gerçi ali ihsan abi daha iyi bilir.eceabatta gezi tam anlamıyla gerçekleşecekse 5.30-6 saat sürüyor.ilk defa gidenler için kesinlikle güzel bir gezi olacak.eminim ki bu zamana kadar nerde kalmışım diyecek.