TS Ormanına SAMSUN Engeli...

Başlatan gkhn, 25 March 2010, 23:50:51

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

30 March 2010, 18:16:48 #120 Son düzenlenme: 30 March 2010, 18:18:25 6 Ertuðrul Saðlam
Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 26 March 2010, 12:04:28
Her ne olursa olsun Samsun sınırları içine trabzonspor yazan bir tabela dikilemez.

Fidanları Çakallı'ya  tabelasını Ordu'ya diksinler üzerinede şunu yazsınlar (tarbzonspor taraftarları hatıra ormanı 250 km ileride >>>>>>>  )

Ben bu orman konusunda bu yorumu yapmıştım, ama anlıyorum ki bunlara bu bile çok.
Adamlar fidan ve kazalarda hayatını kaybedenler üzerinden her platforda ve bmn denen sitede duygu sömürüsü yapıp Samsun ve Samsunspor taraftarını karalama çabası içindeler. Bizi Orman düşmanı yaptılar, Ölmüş insanlara karşı saygısız yaptılar, kazalarda hayatını kaybeden insanların yakınlarına beceremedikleri yüzlerine bulaştırdıkları işin sorumluluğunu bize yüklediler. ve bu saatten sonrada bu organizasyonu Samsun'da yapmaları imkansız olmuştur.
Neden lerini bmn isimli sitede bmn Samsun bölümüne biraz göz atarsanız anlarsınız. ben biraz baktım ve bazılarına küfür etmemek için kendimi zor tuttum.

Wasko61--  samsun artık istesede çoşamaz  artık 2. liğde calısıyo sebat- samsun maclarına gıderızz

kalisli61--   dogma buyume samsunluyum baslarum samsunsporunuza ben burda bmn temsılcılıgı ıstıyorum... bide bu serefsızlerın bı taraftar grubu var burda şirinler diye bunların bı pankartı var aynen söyle samsunsporlular asla kufur etmez altında da kucuk harflerle(trabzonspor hariç) bu ne demek yaw tabı bız zaten herkesın anasını sıkıyoz ya ondan bıze dusmanlar...ula kurun artuk burda da bı temsılcılık tak dedı canımıza burdakı tslıleırın cogu genc nesıl burda buyuk ts kıtlesı var beklıyoruz

özkan--  O ünlü trafik kazâsında yok olan Samsunspor takımının adına bir orman yapmayı akıl etmişler mi acabâ? Eğer böyle bir orman yoksa, o kazâda ölenlerin adını da tabelaya yazabilir ve böylelikle Samsunspor câmiâsını bir ayıptan kurtarabiliriz.

sevgi--  uzun yıllar hakettiği yerde kalır Samsunspor

ayşe aygün--  Hak ettiğ yerdedir. İnşallah uzun yıllar orda kalır. Tüm sadayumun bizler rum diye bağırmasını asla unutamam.Kümede kalan samsun hak ettiğin yerde

Okan6161--  ah samsun hani bizim kötü bir dönemimiz vardı o zaman senmiydin bağıran şimdi sen ne haldesin sen daha çok kalırsın oralarda

Emre Can --  Beter olsunlar

Şentürk--  samsunu istemiyorum sebat gelsin,ordu gelsin,giresun gelsin bırakın samsun hakkettiği yerden dönmesin!

Misina--  dursun orda hiç çıkmasın hatta dahada düşsün yaptıklarını unutmadık

Offlu--  inşallah hiçbi zaman çıkamazlar..Çünkü karadeniz dayanışması falan fıss ben inanmıyorum ölümüne top oynuyolardı bize karşı

h@msi61--  sansun hakettiğinden bile daha yukarılarda.... beter olsunlar....

esTeban--  sevgi samsunspor taraftar grupları o kdr aptal kişilerden olusan bi topluluk ki eskiden söğütlü bahceli cılgınlar şimdide şirinler o beyinsizlerin aptallıgını beyinsizliklerini bi camia maal etmek yanlıs diye düsünüyorum.
20 yıl samsunda yasamıs biri olarak icimdeki samsunspor sevgisi baskadır samsunsporu canlı olarak trabzonspordan cok izlemişimdir. samsunsporu birinci ligde istememenin tek nedeni eziklere yatmaması onurlu mücade vermesidir vanspor gibi gaziantepspor gibi mac satan bi camia değildir
bende samsunda büyümüş biri olarak ve 7-8 sene samsuspor ic saha maclarını hemen hemen kacırmamıs biri olarak olarak söylim hani biz statta kendi taraftarımızı beğenmiyoruz eleştiriyoruz ya samsun taraftarı dahada beter onun dısında şirinler denen bi gurup var çingenelerden olusan sanırım sadece ts ile oynayacakları maca konsantre oluyolar diğer taraftar guruplarıda sadece küfür icin gelen tipler statda

Burçak--  acaba Vanspor gibi amatöre düşerlermi :)

Bordoylamavi--  tanjulu zamanlarında ankarada 19 mayıs stadını ağzına kadar doldurduklarını bilirim. ama şu anda doğru yerdeler bize olan atipatilerinden sonra bence ikinci lig samsunspora yakışır

Kılıç--  Bir işe yaramıyor kapatın fuzuli yere yer işgal etmesin samsunspor Hey gidi Şirinler:D

Burçak--  Şirinler mi kaldı. artık öyle bi gurupta yok sanırım. süperligde taraftar bulamıyodu şimdi iyice kayboldu taraftarları.

Koray--   Hakettikleri yerdeler..

Onur--  Daha beter olurlar inşallah. "TRABZON KÜMEYEEE... TRABZSON KÜMEYEEE..." diye bağıracak kadar adileşen taraftara yakışır amatöre gitmek

Selim Aydın--  Samsunspor bu yil Lige katilacakmi? Bilen varmi?

OYılmaz--  Bugün Boluspor Samsunspor maçı vardı Bolu 3-2 çaktı bu hainler maç boyuncada Trabzona ve Trabzonspora küfretmiş bu adiler maça giden arkadaşlar söyledi Beter Olun İnş. Bize düşman olursanız Amatöre kadar yol alırsınız haydi Güle Güle samsun sigarası ...

28TS61--  Samsunspor kapanirsa ülke futbolumuz icin hayirlisi olur

Anıl Caner--  forumlarında da bir ts düşmanlığıdır gidiyor. Samsunlu olup da takımımızı destekleyenleri tenzih ederim tabi ama ben hiç sevmem bu Samsunspor'u.

Sakaryalı.61--  ben samsunsporun bildim bileli istanbul takımlarına çalıştığını görmüşümdür hep .

B@rış--  2.lig bile fazla Samsun a ama olsun idare etsinler

Hüseyin İlkin--  Zavallıcıklar.

53RS61--  Artık baska bısı demeye gerek yok Bırakın samsunu..Kendı hallerinde eglensınler.Bize rum dıyenlerle ısımız olmaz..Rizespor onursal baskanı bunlara para yardımı yapıyor ne yapıyorsun yaa..bırak sürünsünler

Koray--  Samsunspor kümeye hatta amatöre inşallah...

MuratJ--  samsun amatöre inşallah

yakarcı--  1. Lİgdende dÜŞsÜn umrumda dİgİl trabzon kÜmeye dİye bagiran takim İŞte samsun

Ve bunlar gibi daha neler!...
Şimdi biz bu it'lere Samsun'da Hatıra Ormanı için izin verelim.
Bu Köpek'ler ts forması ile Samsun'da şov yapsınlar.
Milletvekili Suat Kılıç'ın meşhur bir lafı var ''Hadi ordan'' Şerefsizler...

erkutdem55

Acaip sinir bozucu olmuş bu,hepsini okuyamadım,ne derece gerizekalı adam bunlar oldum olası İstanbul'a çalışmışız içerde dışarda defalarca yendik İstanbul takımlarını,offf çok sinirlendim

Ollivanders

Çünkü karadeniz dayanışması falan fıss ben inanmıyorum ölümüne top oynuyolardı bize karşı

bak ne guzel ozetlemişler işte. Ezik takımın  bes para etmez taraftar bozuntularına cevap vererek kalitemizi dusurmeyelim ... Kot laflar kendilerine iade ediyoruz. Daha beter olurlar inşallah

Sioux

İyi de niye şaşırıyoruz ki, biz onlara karşı çok mu sempatiyle yaklaşıyoruz? bizim forumlarda yazanları sıralasak yunanistan'a yol olur :) ( Aha da taş attım yine  :P ) adamlardan nefret ediyoruz, onlar da böyle yorum yapacak tabii... sadece aralarında samsunlu olup da samsunspora laf eden serrefsizler var, onlara kızarım, diğerleri vızırtı zaten. 

erkutdem55

Alıntı yapılan: komançi - 30 March 2010, 18:49:37
bizim forumlarda yazanları sıralasak yunanistan'a yol olur :) ( Aha da taş attım yine  :P )

:):):)

samsunmania

30 March 2010, 18:54:17 #125 Son düzenlenme: 30 March 2010, 18:58:39 samsunmania55
Ts yi sevmeme nedenimiz otomatikman ortaya çıktı. Bu adamlar kendilerini KAradeniz'in en büyük ilinin takımı sanıyorlar. Ama en büyük lobi takımı olduklarını unutuyorlar. Yine de bir yol olmaz ts den. Anca 4. 5. liğe oynarlar. O kadar parayı bize ver bak neler yapıyoruz. Olmaz kardeşim. Burada Ts ms ormanı olmaz.

Tohumlar fidana,
fidanlar ağaca,
ayılar ormana
dönmeli yurdumda.

Bu güzide dörtlüğü hakkımızda abuk subuk, hakarete varan şeyler yazan lavuklara ithaf ediyorum.

Alın size orman.

mehmet yılmaz

Öğleden onra Ak Parti Samsun milletvekili Sn. Suat Kılıç aradı. Konu ile ilgili görüştük. Açıklamaları ortada zaten, konuyu artık uzatmanın gereği olmadığını, zaten müsaade edilmediğini, gerginliğin iki tarafa da fayda getirmeyeceğini söyledi. Ben de kendisine, sorunun biraz da bizi muhatap almadıkları halde sanki yanlarındaymışız gibi lanse etmeleri olduğunu ifade ettim. Başka bir takım özel konuları da konuştuk, olumlu ve anlayışlı bir görüşme oldu.

Ayrıca söz konusu sitenin samsun temsilcisine de ulaşmış arkadaşlar ve kiminle görüştünüz de destek aldınız diye sordurduk, kime ulaşıldığı konusunda bir bilgisi yokmuş. istanbul'dan görüşülmüş güya.

bu arada bugünden beri telefonlarım susmuyor, iki huzurumuz vardı, o da kaçtı.

Kadir ÇELEBİ

Ben birtek şeye seviniyorum siyasetciler Samsunsporumuzun birazdaha farkına varmaya başladı taraftarının ne düşündüğünü bilmesi hoş bu böyle devam eder umarım..

cem

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 30 March 2010, 18:16:48
Ben bu orman konusunda bu yorumu yapmıştım, ama anlıyorum ki bunlara bu bile çok.
Adamlar fidan ve kazalarda hayatını kaybedenler üzerinden her platforda ve bmn denen sitede duygu sömürüsü yapıp Samsun ve Samsunspor taraftarını karalama çabası içindeler. Bizi Orman düşmanı yaptılar, Ölmüş insanlara karşı saygısız yaptılar, kazalarda hayatını kaybeden insanların yakınlarına beceremedikleri yüzlerine bulaştırdıkları işin sorumluluğunu bize yüklediler. ve bu saatten sonrada bu organizasyonu Samsun'da yapmaları imkansız olmuştur.
Neden lerini bmn isimli sitede bmn Samsun bölümüne biraz göz atarsanız anlarsınız. ben biraz baktım ve bazılarına küfür etmemek için kendimi zor tuttum.

Wasko61--  samsun artık istesede çoşamaz  artık 2. liğde calısıyo sebat- samsun maclarına gıderızz

kalisli61--   dogma buyume samsunluyum baslarum samsunsporunuza ben burda bmn temsılcılıgı ıstıyorum... bide bu serefsızlerın bı taraftar grubu var burda şirinler diye bunların bı pankartı var aynen söyle samsunsporlular asla kufur etmez altında da kucuk harflerle(trabzonspor hariç) bu ne demek yaw tabı bız zaten herkesın anasını sıkıyoz ya ondan bıze dusmanlar...ula kurun artuk burda da bı temsılcılık tak dedı canımıza burdakı tslıleırın cogu genc nesıl burda buyuk ts kıtlesı var beklıyoruz

özkan--  O ünlü trafik kazâsında yok olan Samsunspor takımının adına bir orman yapmayı akıl etmişler mi acabâ? Eğer böyle bir orman yoksa, o kazâda ölenlerin adını da tabelaya yazabilir ve böylelikle Samsunspor câmiâsını bir ayıptan kurtarabiliriz.

sevgi--  uzun yıllar hakettiği yerde kalır Samsunspor

ayşe aygün--  Hak ettiğ yerdedir. İnşallah uzun yıllar orda kalır. Tüm sadayumun bizler rum diye bağırmasını asla unutamam.Kümede kalan samsun hak ettiğin yerde

Okan6161--  ah samsun hani bizim kötü bir dönemimiz vardı o zaman senmiydin bağıran şimdi sen ne haldesin sen daha çok kalırsın oralarda

Emre Can --  Beter olsunlar

Şentürk--  samsunu istemiyorum sebat gelsin,ordu gelsin,giresun gelsin bırakın samsun hakkettiği yerden dönmesin!

Misina--  dursun orda hiç çıkmasın hatta dahada düşsün yaptıklarını unutmadık

Offlu--  inşallah hiçbi zaman çıkamazlar..Çünkü karadeniz dayanışması falan fıss ben inanmıyorum ölümüne top oynuyolardı bize karşı

h@msi61--  sansun hakettiğinden bile daha yukarılarda.... beter olsunlar....

esTeban--  sevgi samsunspor taraftar grupları o kdr aptal kişilerden olusan bi topluluk ki eskiden söğütlü bahceli cılgınlar şimdide şirinler o beyinsizlerin aptallıgını beyinsizliklerini bi camia maal etmek yanlıs diye düsünüyorum.
20 yıl samsunda yasamıs biri olarak icimdeki samsunspor sevgisi baskadır samsunsporu canlı olarak trabzonspordan cok izlemişimdir. samsunsporu birinci ligde istememenin tek nedeni eziklere yatmaması onurlu mücade vermesidir vanspor gibi gaziantepspor gibi mac satan bi camia değildir
bende samsunda büyümüş biri olarak ve 7-8 sene samsuspor ic saha maclarını hemen hemen kacırmamıs biri olarak olarak söylim hani biz statta kendi taraftarımızı beğenmiyoruz eleştiriyoruz ya samsun taraftarı dahada beter onun dısında şirinler denen bi gurup var çingenelerden olusan sanırım sadece ts ile oynayacakları maca konsantre oluyolar diğer taraftar guruplarıda sadece küfür icin gelen tipler statda

Burçak--  acaba Vanspor gibi amatöre düşerlermi :)

Bordoylamavi--  tanjulu zamanlarında ankarada 19 mayıs stadını ağzına kadar doldurduklarını bilirim. ama şu anda doğru yerdeler bize olan atipatilerinden sonra bence ikinci lig samsunspora yakışır

Kılıç--  Bir işe yaramıyor kapatın fuzuli yere yer işgal etmesin samsunspor Hey gidi Şirinler:D

Burçak--  Şirinler mi kaldı. artık öyle bi gurupta yok sanırım. süperligde taraftar bulamıyodu şimdi iyice kayboldu taraftarları.

Koray--   Hakettikleri yerdeler..

Onur--  Daha beter olurlar inşallah. "TRABZON KÜMEYEEE... TRABZSON KÜMEYEEE..." diye bağıracak kadar adileşen taraftara yakışır amatöre gitmek

Selim Aydın--  Samsunspor bu yil Lige katilacakmi? Bilen varmi?

OYılmaz--  Bugün Boluspor Samsunspor maçı vardı Bolu 3-2 çaktı bu hainler maç boyuncada Trabzona ve Trabzonspora küfretmiş bu adiler maça giden arkadaşlar söyledi Beter Olun İnş. Bize düşman olursanız Amatöre kadar yol alırsınız haydi Güle Güle samsun sigarası ...

28TS61--  Samsunspor kapanirsa ülke futbolumuz icin hayirlisi olur

Anıl Caner--  forumlarında da bir ts düşmanlığıdır gidiyor. Samsunlu olup da takımımızı destekleyenleri tenzih ederim tabi ama ben hiç sevmem bu Samsunspor'u.

Sakaryalı.61--  ben samsunsporun bildim bileli istanbul takımlarına çalıştığını görmüşümdür hep .

B@rış--  2.lig bile fazla Samsun a ama olsun idare etsinler

Hüseyin İlkin--  Zavallıcıklar.

53RS61--  Artık baska bısı demeye gerek yok Bırakın samsunu..Kendı hallerinde eglensınler.Bize rum dıyenlerle ısımız olmaz..Rizespor onursal baskanı bunlara para yardımı yapıyor ne yapıyorsun yaa..bırak sürünsünler

Koray--  Samsunspor kümeye hatta amatöre inşallah...

MuratJ--  samsun amatöre inşallah

yakarcı--  1. Lİgdende dÜŞsÜn umrumda dİgİl trabzon kÜmeye dİye bagiran takim İŞte samsun

Ve bunlar gibi daha neler!...
Şimdi biz bu it'lere Samsun'da Hatıra Ormanı için izin verelim.
Bu Köpek'ler ts forması ile Samsun'da şov yapsınlar.
Milletvekili Suat Kılıç'ın meşhur bir lafı var ''Hadi ordan'' Şerefsizler...

kesinlikle kabul edilmeyecek bir mevzu yukardaki söyleşilerde kanıtı ...şerefsizler..

erkutdem55

Alıntı yapılan: SamsunSpor_34 - 30 March 2010, 19:43:45
Ben birtek şeye seviniyorum siyasetciler Samsunsporumuzun birazdaha farkına varmaya başladı taraftarının ne düşündüğünü bilmesi hoş bu böyle devam eder umarım..

Evet ben biraz şaşırdım ama çok da sevindim.Demek ki 'biri bizi gözetliyor'.

gkhn

Orada bize zavallıcık diyen hüseyin ilkin lise arkadaşım İnşallah görmek nasip olur kendisini...

**KaR6**

Alıntıolayı ağaca indirgeyip, vefat etmiş insanların sırtından reklam yapma peşindesiniz. Samsun sadece Samsundur, kime göre oldugu farketmez. siz de burnu buyukluk hem kalıtsal hem de mecazi oldugundan anlamakta sıkıntı cekmeniz gayet normal..

ali ihsan

Süper Lige bir çıkalım o ağaçları Avni Aker'e dikeceğiz ...

Sercan

celebi

30 March 2010, 22:22:05 #134 Son düzenlenme: 30 March 2010, 22:22:54 samsuni
Alıntı yapılan: aliihsan55 - 30 March 2010, 20:42:34
Süper Lige bir çıkalım o ağaçları Avni Aker'e dikeceğiz ...

o ağaçları sadece avi akere değilde başka bir taraflarına da. dikeriz