Altay Maçı SEYİRCİSİZ !!!

Başlatan bengülü, 25 March 2010, 21:06:11

« önceki - sonraki »

celebi

ne demeli şimdi okkalı bir küfür yada hakaret mi etmeli ne yapmalı ??? :-[

erkutdem55

Alıntı yapılan: celebi - 26 March 2010, 00:31:21
ne demeli şimdi okkalı bir küfür yada hakaret mi etmeli ne yapmalı ??? :-[

ben sağlam ettim ama sildiler abi özelden bana mesaj at rahatla şöyle bende geri atarım sana sinirim geçmedi

celebi

55.hakan

bu maçı almak şart oldu artık cezaya bakın tam zamanında verdiler

YaşarDoğu

Bu başlık açıldığında mesaj yazmıştım , şimdi göremedim mesajımı. :o ??? ::)

Daha önce yazmıstım suni tenefüslerle İzmir takımları Playoff a bırakılmaya calısıyor diye ama bu uygulama suni tenefüsü geçti bildiğin kalp nakli.

Hepinizin Allah cezasını versin.

doðan

ulen ben sizin federasyon gibi ;
ne oldu şimdi yani,
bide maç anında ne oldu ki hangi olaya binayen ceza yedik
kafamdankıvılcımlar çıkıyo uyku haram şimdi

??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

çýlgýnlar1984

ALLAHINIZDAN BULUN ADİ ŞERFSIZLER...!

ali ihsan

Senin gibi federasyonun yediden yetmişini  >:(   >:(   >:( 

Ollivanders

Dartagnan

abi aha bu soz olabilir

Dayan yuregim SENSİZLİGE!!!!

kuzey55

bu sonucta suçlu sadece tff değil onların ekmeğine yağ süren ve sezon başından beri her fırsatta sahaya atlayan taraftar müsveddeleridir.bence sadece giresun maçı değil cezanın nedeni.

SametYılmaz55

Allah belanızı versin lan ******* herifler.bütün gün hastanedeydim az önce geldim eve ve yeni öğrendim.Allah belanızı versin adi şerefsizler!!!!!!!gideriz deplasmana her türlü küfürü yeriz yeri gelir stat dışından taş yağmuruna tutarlar.son 2 federasyonun yaptıkları yeter artık.ilk düştüğümüz sene kocaelide polis görevini yapmaz kapıları tutmaz aşağıdan taş yağmuruna tutarlar karşı tarafa ufak cezalar verilir.rizede özel güvenliklerle taraftarlar bir ton hareket yaparlar hiç bir şey olmaz giresunda küfür edilir gene ceza yiyen biz oluruz.görmüş oluyoruz ki kalemimizi bir kez daha kırmışlar.kırılan kalemler ...... girsin federasyon ananıda Samsun .......!!!!!

34_55

ulan tff senin ananın a.....na sokim sonunda banada küfür ettirdinizya  helal olsun size ne saha kapaması allah aşkınaya söyleyin bize  evet sayın vekiller, bakanımız iş adamalarımız uyanın artık beyler samsunsporumuzun üstüne oyunlar oynanıyor ince ince bakın adana maçı, buca maçı verilmeyen penaltı, ve son olarakta bu olay bizi yiyorlar uyanın eyyy sayın YÖNETİM...

Kodalak

Alıntı yapılan: samsuni - 25 March 2010, 22:05:52
Cezaya eyvallah da bu çok ağır bir karar oldu gerçekten de... Altay maçına denk gelmesi de tesadüf müdür sadece?

tesadüf değil hocam buca maçı öncesi adana da yediğimiz haksız kartlarıda unutmayalım,bu i...ne federasyon başkanı izmirli yanılmıyorsam altayın da başkanlığını veya yöneticiliğini yapmıştı.

Sabah televizyonda altyazı okudum Cuma sabahı,hayırlı bir gün ama ben ömrümde yapmadığımı yaptım cuma sabahı işe gelene kadar küfrettim bu ...şaklara.Herşeyi planlıyorlar hep izmir takımlarına çalışıyorlar....

usare

Bu tffnin bizi düşürmeye çalıştığı açık. Keşke şu yeni spor yasası geçseydi. O zaman taraftarların neden olduğu olaylardan takıma ceza veremeyeceklerdi. (Gerçi onunda bi yolunu bulur BU İYİ AİLE ÇOCUKLARI) Yine de dışarıdan da olsa takımımızı desteklemeye gidelim. Herkese inat sadece SAMSUNSPOR...