Altay Maçı SEYİRCİSİZ !!!

Başlatan bengülü, 25 March 2010, 21:06:11

« önceki - sonraki »

Akyol

Alıntı yapılan: özkan17 - 29 March 2010, 08:44:25
hani gelinecekdi maça? girişte toplanılacaktı..geldim saat 14.00'Da oradaydım..kimse yoktu..dışardan destek verecektik.Niye bir allah kulu yoktu orada.

Haa birde yasakmış oraya girmek..Bld Everi tarafından girdim dolaşa dolaşa vipin ordan beri bilet gişelerinin oraya dogru gittim biraz önce bana yasak girmek diyen polise gittim nasıl yasakmıymış dedm sadece güldü.İnsanlar şehirle,samsunspor ile .... geçiyo..Malum parti ve kar sağlayan oy verenleride(sitemizdekilerde var bunların ıcınde bizzat ben biliyorum) hüküm sürüyor.

Olsun be Samsunspor.Elbet ikinci bir İsmail Uyanık gelecek.Millet seni unuttu sadece bir yüz görümlüğü karşılığında.
Özkan17 isim ver bizde burda hüküm sürüyoruz atalım siteden kimlermiş o hüküm süren siteliler! Cumartesi günü federasyona gittik orası yasaklı değildi o zaman nerdeydiniz...!

mehmet yılmaz

Alıntıİnsanlar şehirle,samsunspor ile .... geçiyo..Malum parti ve kar sağlayan oy verenleride(sitemizdekilerde var bunların ıcınde bizzat ben biliyorum) hüküm sürüyor.

Olsun be Samsunspor.Elbet ikinci bir İsmail Uyanık gelecek.Millet seni unuttu sadece bir yüz görümlüğü karşılığında.

İsmail Başkan'la ilgili o kadar yazı yazılan ve kocaman pankart yaptırılıp açılan, geçen seneki seçim sürecinde YZY aleyhine çalışılan ve şehrin en büyük muhalefet unsuru gibi duran, sahpisiz şehrin sahipsiz takımı pankartını ortaya koyan bir sitede bu gibi bir ifade dikkat çeker, Özkan isim verirsen biz de bilelim para için, iktidar için Samsunspor'u satanları da ayıklayalım aramızdan. Yoksa, koskoca bir siteyi zan altında bırakmak hoş bir davranış değil. Kimlermiş bu üyeler, para için adam satan?

özkan

29 March 2010, 12:44:13 #137 Son düzenlenme: 29 March 2010, 14:15:36 samsuni
Akyol federasyona siyah çelenk bırakma işi,şahsen ben görmedım heryerde gidilecek çelenk bırakılacak diye bir yazı.Artısında da şahsen işteydim ben o saatte gelemezdim yeğenlerden duydum bende pazar günü böle birşey olduğunu.Gidip çelenk bırakmakda ayrıca çok çok büyük bir protesto sayılmamalı.

Mehmet Abi;siteyi zan altında bırakmak değil,bazı şahısların burda yazıpta samsunsporluyuz diye sonradanda ortlalıkda hiç görünmemeleri insanın zoruna giden.
Yoksa ben tektek sana yazarım kimmiş kim değilmiş.
Yanlış anlamışsın abi ben ismail uyanık unutuldu demek istemedım son satırda.Cümlenin başında dediğim gibi ufak çıkarlar ugruna ınsanlar samsunsporu unuttu.