Altay Maçı SEYİRCİSİZ !!!

Başlatan bengülü, 25 March 2010, 21:06:11

« önceki - sonraki »

bengülü

GİRESUNSPOR Kulübünün, 21.03.2010 tarihinde oynanan GİRESUNSPOR - SAMSUNSPOR Bank Asya 1. Lig futbol müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 10.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
Aynı müsabakada GİRESUNSPOR Kulübü idarecisi İHSAN YARKIN'ın rakip takım taraftarlarına yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 15 GÜN HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına,
Aynı müsabakada GİRESUNSPOR Kulübü görevlisi İBRAHİM BOZOĞLU'nun rakip takım taraftarlarına yönelik sportmenliğe aykırı hareketi ve saldırısı nedeniyle takdiren 50 GÜN HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına,

SAMSUNSPOR Kulübünün, 21.03.2010 tarihinde oynanan GİRESUNSPOR - SAMSUNSPOR Bank Asya 1. Lig futbol müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 1 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI ile cezalandırılmasına,

kuzey55

altay macı seyircisiz mi şimdi yuhh artık yaa

FaT1h

GurbetciFanatik

25 March 2010, 21:53:38 #3 Son düzenlenme: 25 March 2010, 22:09:23 samsuni
ben sizi gibi federasyonun
allah belanisi versin sizin.
Yinede seyirciz gömecegiz sizin izmir takiminizin da...

Ollivanders

Su hak mahrumiyeti cezasını hic anlamamısımdır zaten. Ne yaparsak milletin gozune batıyor. Al işte bir maglubiyetle ligin dibine gidersin . Allah sonumuzu hayır etsin.

mehmet yılmaz

Cezaya eyvallah da bu çok ağır bir karar oldu gerçekten de... Altay maçına denk gelmesi de tesadüf müdür sadece?

KareAs55

Derhal İtiraz edilmesi gerekir   istanbulda adamı staddan attılar  bize kapama

saim55

bizimle ugrasanlarin allah yüzünü güldümesin

LisandroLopez

Bu tesadüf felan değil , kasıtlı yapılmıştır..
Giresun'da yaşananları sırf Samsunspor taraftarına mâl ediyorlar olmaz böyle şey,Derhal itiraz edilmeli Bu federasyon üstümüze oyunlar oynamaya başladı yine ŞEREFSİZLERRRR

ahmetsefa55

ama ayıptır yaa adamlar 2 macın ust uste tatıl edılmesıne neden oluyolar 3 mac ceza verılıyo samıyende adamı trıbunden atıyolar para cezası allah askına ne oldu da gıresun macında seyırcısız oynama cezası verıyolar valla ben hakkımı helal etmıyorum sora sovunce sovdu oluyo ne dıyım allah belanızı versın emek hırsızları

europe_55

Ne olursa olsun, KAZANACAGIZ!!!!!!!

**55

federasyon önce kendi içindeki ŞİKECİLERİ temizlesin...

germencisse

işte işte işte..Ben her zaman bunu demek istiyordum ve bu dediklerime birer birer örnekler çıkmaya devam ediyor..biz bu fedarasyon bu hakemler ile hiç bir yere varamıcaz...bizi istemiyor ukalalar..

lucarelli

Alıntı yapılan: samsuni - 25 March 2010, 22:05:52
Cezaya eyvallah da bu çok ağır bir karar oldu gerçekten de... Altay maçına denk gelmesi de tesadüf müdür sadece?

Altay Karşıyaka buca çıksın da bu sene rahatlasın şikeci federasyon..

Burak

ya bu izmir takımlarını çıkarmak için ne yapacaklarını şaşırdılar ya deli olacağım artık yaaaa yeterr beee ayıptır yaaa böylemi futbol seyircisi artacak 1.lig in ortalaması 3750 kişi samsunspor un en ölü maçı en boş dediğimiz maçta bunun 2 katı oluyor ayıp yaaa allah belanızı versin