Altay Maçı SEYİRCİSİZ !!!

Başlatan bengülü, 25 March 2010, 21:06:11

« önceki - sonraki »

Burak

ya benim anlamadığım tedbir konulmamış piyangodan çıktı resmen maça 2 gün kala nasıl açıklanabilir yaaa akla mantığa uygun değil itiraz süresi 1 iş günü yarın sabah başvurulsa akşama karar mı çıkacak belki adam bilet sattı bu maç için akıl alır gibi değil ya

beşnumara

yönetimde ağırlığını koyacak adam olmadığı müddetçe bu tür cezaları daha çok görürüz malesef.açıkçası maç sonunda olan olaylardan sonra ağır ceza yiyeceğimizi düşünüyordum ama bu kadarını da beklemiyordum

gkhn

Bu sene kalan 2 takımda İzmir den çıkacak buna çalışıyor tff...

55cem55

yönetimden ricam sadece bu baslık altında küfür etmek serbest olsa da rahatlasak bu ne yaaa...

samsunmania

Taraftar stadın çevresini doldurup destek verirse gereken cevabı da vermiş olur aslında.
Bu kadar da olmaz. Pes vallaha. İzmir takımları süperlige çıksın diye yapmadıkları oyun, atmadıkları takla kalmadı. İzmir'de insanların çoğu Süperligi 3 geyikleri seyredebilmek içi istiyor zaten.

Dartagnan

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 25 March 2010, 23:46:35
Taraftar stadın çevresini doldurup destek verirse gereken cevabı da vermiş olur aslında.
Bu kadar da olmaz. Pes vallaha. İzmir takımları süperlige çıksın diye yapmadıkları oyun, atmadıkları takla kalmadı. İzmir'de insanların çoğu Süperligi 3 geyikleri seyredebilmek içi istiyor zaten.

abi bende onu bekliyorum zaten birlik olup disardan da olsa bunu vurgulmamiz lazim .En buyuk tepkı bu olur.Yonetıme de en buyuk teokı bu olur .Taraftar  gerekenı yapsın dıyorlar ya hani...

Ollivanders

Boyle birsey dusunulmeli bencede... Samsunda olsaydım kosa kosa gelirdim desteklemeye.

samsunmania

Alıntı yapılan: Dartagnan - 25 March 2010, 23:53:38
abi bende onu bekliyorum zaten birlik olup disardan da olsa bunu vurgulmamiz lazim .En buyuk tepkı bu olur.Yonetıme de en buyuk teokı bu olur .Taraftar  gerekenı yapsın dıyorlar ya hani...
Alıntı yapılan: Serpico55 - 25 March 2010, 23:55:13
Boyle birsey dusunulmeli bencede... Samsunda olsaydım kosa kosa gelirdim desteklemeye.

Dediklerinize katılıyorum. Herhalde taraftar grupları da maçın önemne binaen bir şeyler düşünürler. Çok kritik bir maça çıkacağız.

erkutdem55

Alıntı yapılan: Dartagnan - 25 March 2010, 23:53:38
abi bende onu bekliyorum zaten birlik olup disardan da olsa bunu vurgulmamiz lazim .En buyuk tepkı bu olur.Yonetıme de en buyuk teokı bu olur .Taraftar  gerekenı yapsın dıyorlar ya hani...

Yönetime tepki mi?bu komik.Yönetimin çok da umrundaydı taraftarın sıkıntısı.emin olun şu anda ceza yediğimizi bilmeyen yöneticiler vardır.

Dartagnan

Yonetim her ne kadar taraftraını inkar etsede bu takımı takım yapan taraftari bizi digerlerinden farklı yapan ıcımızdekı vazgecılmez ask bunu samsuna ulkeye duyuracaksın kı tepkıyı gorsunler. evet emınım baskanın dahı haberı yoktur bu karardan ama bızım var buna ragmen bıle destegımızı bırakmamak gereklı yerlere msjın gıtmesını saglayacaktır. Bu sehır her seye ragmen olmedı demektır.

edmontdante

BANA BİR PANKART SÖZÜ BULUN BU MAÇA VE CEZAYA İLİŞKİN.
MARATONA YUKARIDAN AŞAĞI ASTIRIRIZ 15X3 MERTE EBATLARINDA
AMA ALİ AKYOL'A DA ULAŞMAMIZ LAZIM.GÜNLERDİR ULAŞAMIYORUM.HERKES BASKI YAPSIN BİR ŞEKİLDE ULAŞALIM.YARIN BAŞLAMAK LAZIM

Burak

ya bende dışardan desteklemek fikrini benimsiyorum ama bu şerefsizler bizi ana kapıdan da sokmaz

Dartagnan

yok artık dıyecegım ama her seyı beklerım ...

erkutdem55

Burak

ben yarın polar almaya gideceğim onların atölye ye:D ama söz bulamadım:(