Bank Asya 1. lig 26. hafta SAMSUNSPOR'UMUZ- Bucaspor

Başlatan celebi, 07 March 2010, 17:17:19

« önceki - sonraki »

55.hakan

Alıntı yapılan: sogutlubahce55 - 16 March 2010, 00:08:59
Adem Gezici'den bahsediyoruz oyuna sonradan dahil olan çakma forvet.
pardon Adem'ler karıştı

istanbuldan

Battal gibi bir adamımız yok, bizden çok üstün bir takım değil Buca ama süper lige çıktıkları neredeyse garanti. Bizim seyircimiz var, isteğimiz var.. Belki paramız yok ama adımız ve gururumuz var.. Ama son bilmem kaç senedir(saymak bile istemiyorum) kanser oluyoruz. Çok şey mi istiyoruz kendi kendime soruyorum.

İsmail Başkanım artık gelin şu takımın başına da kanser hastalığından kurtarın bizi..

samsunmania

Maşaallah dediğimiz 1 ay yaşıyor be kardeşim. Anlamadım gitti. Bize mutluluk haram edebiyatı yapmak istemiyorum ama büyük bir gudubetlik var üstümüzde. Yıllardır kırılma maçlarında beklediğimizi alamıyoruz. Bir de ptesi maçları ve geriye düştüğümüz maçları kurtaramamamız beni deli ediyor.

Turuncu

Bügün mağlubiyeti hak etmedik en kötüsü berabere bitmeliydi ama olmadı  :-[

mehmet yılmaz

Kötü oynamamıza, Ömür, Abdülaziz, Pavlik, Savaş hele İlhan gibi oyuncuların berbat olmalarına rağmen bence kazanmak için yeterince pozsiyon bulduk. Bu da Buca savunmasının zaafını gösterdi ama gol atamadık, e bu da bizim forvetin zaafiyetini gösterdi.

erkutdem55

Ligin en iyi kalecisi bizde,ligin en kötü santraforları bizde,bu nasıl bir bohem ya

80lerden

Kalpar, orhan ve abdül sevdasına devam ederse bizim işimiz de zor kendi işi de zor.Adana maçında rakibe verilen penaltıyı bize vermeyen zihniyetle bir yere varamayız. Ahmet şahin gibi  tecrübeli bir kalecinin böyle  hatalar yapması da düşündürücü.Çok amatörce hata.Bir an orhan kırmızı verecek diye sevindim ama hakem yine yaktı bizi.Keşke orhana verseydi kırmızı kartı ilk pozisyonda da bizi 2 hafta da olsa sol bekte kimin oynayacağını görürdük.Ne yapsak boş.Bugün serkan aykutun ölüsü forvette yeterdi ama hala santraforsuz oynuyoruz.Hüseyin hoca 2 maçı da verdin bakalım daha kaç maç verecen rakiplere.Oyuncu değişikliği için ne beklersin anlamış değilim

Sioux

İlhan ummk denilen şaklaban kılıklı mahvetti maçı. buna göz yuman, onu sahada tutan  hüseyin kalparda çanak tuttu. tribünler son yılların en iyi tezahüratını yaparken birden kavga başladı. samsunun samsundan başka dostu yok diyoruz ama samsunun samsundan büyük düşmanıda yok.

gozgoz yýlmaz

Açtıkları 20 Ocak şehitleri pankartı için Bucalılara çok teşekkür ederiz. Karadeniz'deki gerçek tribünü, büyük taraftarı görmüşlerdir bu akşam ama maalesef takımımız ayak uyduramadı tribünlerimize. Süper Lige çıkacak gibiler, hayırlısı olsun.

Forvetim

ilk yarının ancak ortalarına doğru oyunda dengeyi kurduk diyebilirim o zamana kadar kendi sahamızdan bile çıkmakta zorlandık buca aslında o kadar iyi bir takım değil bu şekilde nasıl süperlige çıkarlar anlamak güç ikinci yarı oyunun kontrolü bizdeydi ama biraz şanssızlık birazda beceriksizlikten gollleri bulamadık zira bazı arkadaşlarında belirttiği gibi bir serkan aykutun gölgesi bile en az 3 gol bulurdu, biz deli dana gibi saldırdık buca akıllı oynadı ve attı, adana buca maçının bir kopyasıydı maç. ve hoca anlaşılmaz değişikliklerle resmen frene bastı, sezer neden kenardaydı bilemedim. sevgili ahmet şahin bırak atsın adam 3.golü 2-0 biteceğine 3-0 biterdi kırmızı gördün daha mı iyi oldu. canlı yayınlanan maçta taraftar arasındaki kavga ise gecenin en kötüsüydü. umarım aralarında ki anlaşmazlıklara çözüm bulurlar zira hepimiz aynı kentin insanıyız, gerek yok. sonuç itibariyle kötü değildik bence bucadan da iyiydik ama beceri yoksunuyuz maalesef son vuruşlarda iyi bir forvetimiz olsa maç kesin bizdeydi, turgut gerçekten takımı sırtlıyor adam eksiltmeleri kanatlardan bindirmeleri hem takıma hücum gücü kazandırıyor hem rakibin oyununu bozuyor. 2-3 maç alıp lide kalalım seneye inşallah süperlig hedefimiz olur artık.

Forvetim

buca çıkarsa bu takıma takviyede yapsa ben süperligde kalıcı olacaklarını sanmıyorum süperlig takımı görüntüsü yok, gözlemim bu. baştan sona takımda değişiklik yaparlarsa bilemem ama bundan daha iyi vaziyetle dahi tutunamazlar.

cembaba

Bana sorarsaniz takim komple kotuydu. Daha dogrusu isteksizdi. Mac bitsede gitsek sevdasinda olunca kaybettik.

80lerden

Bir kere de caner çolak yerine son 15 dakika A2 takımındaki gökhan özkana şans verseniz ne olur? Canerden fazlasını verir bence bu takıma

ngonge

uzun zaman sonra bir samsun maci izledim. bu takim devre arasinda apar topar kuruldu ve bu sene beklentinin fazla olmamasi gerekir diye dusunuyorum. 5 maclik seri harikaydi ama gercekci degildi. takimda adem alkasi, murat yildirim, oktay delibalta, petr pavlik, ahmet sahin gibi cok iyi isimler var ama ilhan ummak, orhan tasdelen gibi takima fren koyan isimler de.

eger eldeki iyi oyuncular tutulur ve bunun ustune sadece 2-3 nokta transfer ile genc oyunculardan takviye  yapilirsa seneye cok daha iyi bir takim bulabiliriz. biraz sabretmemiz lazim, son 3-4 yildir ilk defa bir seylerin duzgun gittigini hissediyorum.  umarim samsun tekrar eski gunlerine doner.

fatih55ankara

maçta kural hatası yok mu?spiker devamlı birşeyler  söyledi.numaralarla ilgili