Bank Asya 1. lig 26. hafta SAMSUNSPOR'UMUZ- Bucaspor

Başlatan celebi, 07 March 2010, 17:17:19

« önceki - sonraki »

havzalı55

valla içim yanıyor bucaspor qibi takımların süper lige çıkacağını görünce adamlar 90 dakika N yaptılar ki ? full baskı kurduk ama nafileydi atamayana atarlar ;) belki de bank asyanın cilvesi burda iyi oynamak değil gol atmak önemli :S

Samsun55ramazaN

arkadaslar, stadda kac seyirci vardi haberi olan varmi ?

Kais

55(tuncay)55

dün akşam ki spiker sürekli mehmet polat 'ın numarasının 19 olduğunu sahaya 6 numaralı formayla çıktığını söyledi

Ollivanders

55(tuncay)55

Alıntı yapılan: Serpico55 - 16 March 2010, 16:44:32
sanmıyorumki bu hatadan birsey cıksın

o hatayı biz yapsak çok şey çıkarda bizim rakipler yapınca bişey olmaz

fatih55ankara

bu numara olayı dün akşamdan beri beni de düşündürüyor.nedir olayın aslı.yönetimle görüşülse birşey çıkar belki.

Donbay

maçtan önce bucalılarla .. ŞİRİNLER

bluegreen55

Maçtan sonraki kızgınlığımız ve üzüntümüz geçip kendimize gelip düşündüğümüzde tamam hakem kadro eksikliği falan hep yaşadığımız sorunlar ama bir gerçek varki bütün takımlar aşağı yukarı aynı futbol düzeyinde.

Gol atabilen üst lige çıkıyor atamayan öyle baka kalıyor.Bizim gibi ite kaka giden takımıda iki hakem bitirebiliyor.

Önemli olan bu fırsatı vermemek...

Gol atmak, gol vuruşu yapmak, golcü...

Samsunsporun bu kavramlar üzerine çalışması lazım.

--Duran toptan nasıl orta yapılır nasıl gol atılır.

--İleri uzun oynanan topları nasıl bir santrafor değerlendirebilir.

--Nasıl bir santrafor rakip savunmayı dağıtır .

--Nasıl şut atılır.

--Nasıl bir santrafor kendine pozisyon yaratıp şut atar.

-- Yani Paslaşarak ceza alanı içine girmek dışında nasıl gol atılır...

Bu sene geçti artık önümüzdeki senenin takımı için gerekirse genç takımdan güçlü kuvvetli  bir santrafor tipi kadroya dahil edip yetiştirmek lazım...Bu bizim için daha büyük kazanç olur... Artık şu dünya futboluna ayak uydurmak lazım. Defans bile olsa 1.90 lık güçlü kuvvetli bir çocuk bulup yetiştirmek lazım...

5trawberry

2 hafta önce playoff olur mu dedik, şimdi düşmeyelim diyoruz.

Taraftarlar aklını başına almalı.

Ertuğrul Sağlam

Kış Kış Kış Kabus Kış Kış

Kabus çık Kabus çık Kabus çık.....

cem

defansımız ağır,forvetimiz yok,savaşla bu forvet hattı olmaz,geçen hafta adana maçında boş kale yerine topu dağlara taşlara vurdu bu haftada kaleciyle karşı karşıya farklı şekilde auta attı,rize maçında kaçırdıklarını söylemiyorum zaten,birdaki sene savaşla yollarımız kesinlikle ayrılmalı......

Ollivanders

Alıntı yapılan: 5trawberry - 16 March 2010, 19:14:26
2 hafta önce playoff olur mu dedik, şimdi düşmeyelim diyoruz.

Taraftarlar aklını başına almalı.

Taraftar neden aklını basına alsınki. Takım iyi giderken hayalde mi kurmayacak ?  İşler dusundugumuz gibi olmadı ve bu duruma geldik bundan sonrasını dusunecegiz artık !

5trawberry

Alıntı yapılan: Serpico55 - 16 March 2010, 19:18:24
Taraftar neden aklını basına alsınki. Takım iyi giderken hayalde mi kurmayacak ?  İşler dusundugumuz gibi olmadı ve bu duruma geldik bundan sonrasını dusunecegiz artık !

Taraftar birlik olmalı, aynı sevdada farklı yol izlememeli.
Samsun'da değildim, Maçta olan arkadaşımı telefonla aradım.
Kafamızdan koltuklar teğet geçiyor, ambulans yaralı taşıyor vs vs diyordu, inanmak istemedim.
Tribünlerde olduğum dönemde; X grubu pankart açıyor, Y grubu ıslıklıyor.
X gurubu bağırıyor, tezahürat yapıyor, Y grubu ıslıklayarak bastırıyor.
Böyle olmaz!
İyi günde takıma sahip çıkıyorsan, Kötü günde de çıkmayı bilmelisin.
Bu takım Diyabakırspor gibi duruma düşse demekki, Stadyum diye bişey kalmayacak.
Futbolculara sövmeler,hakaret etmeler başlamış.

Yazık diyorum.
Çok yazık.