Bank Asya 1. lig 26. hafta SAMSUNSPOR'UMUZ- Bucaspor

Başlatan celebi, 07 March 2010, 17:17:19

« önceki - sonraki »

samsunmania

Adana maçındaki de bu maçtaki de penaltı değil. Serkan Çnar yedi bizi. Allahından bulsun.

cem 55

ben rezil futbol oynadıgımızı düşünmüyorum 15 ila 60 dakikalar arası buca ortasahayı geçemedi bunaldı ama hoca saolsun forvetsiz oyuna basladı gol atmamız mücizeye baglıydı o da olmadı topta hep adamlarımı sever kardeşim ya her top önlerinde kaldı abdülaziz orhan ilhan direk takımdan  gönderilmeli savaştanda anca yedek olur

furkan5534

serkan aykut olsa bu halıyle bıle götururdu adam :( orduyu 7-5 yendıgımızx mactakı gollerını hatırlayın.. AdaM KRAL ya KRAL

Tufan

bu maçla sezonu kapattık kalan 8 maçtan 10 puan alır tıngır mıngır bitiririz.
yönetim seneye planlama yapmalı Hüseyin hocanın arkasında durmalı ilk 11 oynayacak solbek forvet sağ kanat ve ortasaha oyuncusu alınmalı kadro bozulmadan 5-6 transfer bizi lider çıkaracaktır.

maç hakkında birşey yazmaya gerek yok hepimiz izledik ama Turgutu aradığımız tartışılmaz. zaten acil eve gelmem gerekti 75de stattan çıktım. penaltı olmuş Ahmet atılmış. tribünlerde olaylar koptu ne olduğunu anlayan bilen varsa bizede açıklayabilirse sevinirim.

SametYılmaz55

ne güzelde ümitlenmiştik ama bugün çok rezil bir oyun ortaya koyduk kabul etmemiz lazım.inşallah bir an önce toparlanırız

edmontdante

Alıntı yapılan: cem 55 - 15 March 2010, 23:07:02
ben rezil futbol oynadıgımızı düşünmüyorum 15 ila 60 dakikalar arası buca ortasahayı geçemedi bunaldı ama hoca saolsun forvetsiz oyuna basladı gol atmamız mücizeye baglıydı o da olmadı topta hep adamlarımı sever kardeşim ya her top önlerinde kaldı abdülaziz orhan ilhan direk takımdan  gönderilmeli savaştanda anca yedek olur

Tamamen aynı fikirdeyim.Bir de İlhan UMMAK'ı ekliyorum.

delacoste

Ya bu savas beni delirtcek ya..Adam iyi ama insan bu kadar mi kacirir 100% gol pozisyonlari..
Macin en iyisi bence murat yildirimdi.

sersa

2.gole kadar fena oynamadık baskı kurduk gol atamadık adamlar saçma sapan 2 pozisyondan gol attı gitti.Olan ahmet şahin e oldu yalandan kırmızı gördü haftaya yok bırakta atsın adam dakıka 90 zaten atsa nolur atmasa nolur.

havzalı55

Ya beyler rezil bi futbolumuz yoktu allahtan buca N yaptı ? allah askına duran bir top ve qol ilk yarı baska N var ? full samsunspor bastırdı 2.yarı bı kontra 2 oldu ama Samsun yine yüklendi su bir qercekki samsunsporda bi kısmetsizlik bi sanssızlık var takımda kurban kessınler adak adasınlar bsey yapsınlar hayvan olsa o kadar pozisyonun biri qol olur be kardesım abdelaziz de macmı satıor nabıor anlamadım N biçim futboldur o ilhanı zaten söylemeye qerek yok bolu macından pek farkı yoktur orhan ıse soldan iyi bindirmeler yaptı ama ayağının ayarı yok denyonun savas ise teknik birisi değil ama qol atabilecek bir oyuncu istediğimiz qibi olmadı neye sayarsanız sayın ksk macının bir benzeri qibiydi biz oynadık onlar attı bu buca denen takımda bizden üstün olduqunu düşünmuyorum SAmsunspor oynadığı oyun yıne de kötü değildi ;)

FK_SAMSUN

Giresun maçında Ahmet'in yerine kalede kim olacak ?

Dartagnan

her sey cok guzel giderken tek golumuz eksikken bu maci bitiren 2 etken meydana cikiverdi

1- ne oldugunu bilmedigimiz artik bikkinlik yaratan sirinler ve mekansizlar kavgasi
2-Huseyin kalparin inanilmaz tercihleri

Hayatima utanç duydugum bi mac daha eklenmis oldu.Ne heves kaldi ne bi sey.

eakgül55

Alıntı yapılan: cem 55 - 15 March 2010, 23:01:36
hüseyin hoca sana da bravo dakika 60 olmuş abdulazizden bi bok olmayacagını sagır sultan duydu sen hala ısrar ediyon tek forvet mal savaşla devam 70 dakikadada kurtarıcı olarak kenanı oyuna sokuyon ne düşündüysen sezerin turşusunu kuracan sende cacık çktın hoca sanada yazıklar olsun ulan abdulaziz senin oynayacagın futbolun ta mk mal dana öküz adam

emre

sn kar6'nında dediği gibi:KABUS GERİ DÖNDÜ!!

cem 55

adam kenanı oyuna soktu ya inanamıyorum hocanın sezerle bi alıp veremedigi filan mı var yoksa sakatlıgı mı vardı sezerin ömürün ilhan ummakın abdulazizin oynadıgı bi 11 de sezer banko oynAmalı bu adam mersin ve boluda en kritik golleri atan adam ya

lucarelli

Alıntı yapılan: FK_Samsun - 15 March 2010, 23:15:51
Giresun maçında Ahmet'in yerine kalede kim olacak ?

okan Karabulut olur herhade.

Arkadaşlar kötü günde giderken de takımın arkasında olmamız lazım. Zaten takımdaki bir çok adamın kapasitesi belli. Sezon başında yapılan o yanlış transferler ancak bu kadar düzeltilebiliyor. Asıl şimdi takıma destek zamanıdır..