Bank Asya 1. lig 26. hafta SAMSUNSPOR'UMUZ- Bucaspor

Başlatan celebi, 07 March 2010, 17:17:19

« önceki - sonraki »

emre

Alıntı yapılan: lucarelli - 15 March 2010, 23:19:11
okan Karabulut olur herhade.

Arkadaşlar kötü günde giderken de takımın arkasında olmamız lazım. Zaten takımdaki bir çok adamın kapasitesi belli. Sezon başında yapılan o yanlış transferler ancak bu kadar düzeltilebiliyor. Asıl şimdi takıma destek zamanıdır..

bu takıma biz her zaman destek çıktık zaten.izmir'de bile bile buca'dan 3 yedik geldik yine.bu skor sadece iyi gün dostlarını azaltır..

Dartagnan

Sen kenani hangi zihniyetle koyarsinda ersini orta saha ya alirsin be hoca yaziklar olsun sana da.Hep guvendigimiz adamlar sirtimizdan mi vuracaklar bizi delirecem yaa.O ilhana 70 dakika dile tolay 70 dakika nasil katlandin hoca.Biz bile dayanamadik sinirden  ne yapacagimizi sasirdik.Al bi tarafina monte et sezeri.Ayiptir yaaa ayip.

Caner colak ve  kenan yelek tercihleri tam bombaydi hem de ne bomba.2-0 olmasa  degisiklik aklina gelmeyecekti hocanin.

Top bi de bizi sevseydin ne olurdu bee.Adamlar 2 kez tırışkadan geldiler 2 si de gol oldu.Vallahi delirecem  :'(

KABUS GERİ DONDU

kuzey55

yine taraftara teşekkür etmek istiyorum...günün tek tesellisi onlar oldu.

Ollivanders

Macin en iyisi huseyin kalpardi. maci bucaya verdi resmen hersey takim ruhunu olusturmak degil. iyi hoca saha disi oldugu kadar saha icinde de etkili olacak. bir futbolcu dusunun . samsunspora geldginden beri takima hic birsey vermemis, takimi her defasinda 10 kisi birakmis , boluda tel tel dokulmus, buca macina ilk 11 de cikmis ve hoca bu futbolcu bozuntusuna 70 dakika dayanabilmis var mi boyle rezillik. resmen takimi frenledi. ilhan ummak git sen hamal ol. odun tasi! ikinci fiyasko orhan tasdelen! sezon boyunca hep ilk 11 de cikarda hep rezilleri mi oynar? ama bu adam hemserilikten midir nedir takimda yeri hep hazir sanki her hafta bize maci aldiriyormus gibi. ya 2.golden sonra yaptigi degisikliklere ne demeli? 2 forve+ sokmak 4 gol atacagin anlamina mi geliyor sayin kalpar? bizim defansimiz yuzunden mi bu mac 3-0 olduda kenani aldin oyuna. birde ersini one cektin. bu maci sen KATLETTIN HUSEYIN KALPAR!  KABUS GERI DONDU.

SametYılmaz55

geçen hafta serkan çınarın yaptığı hatalar ve tane önemli oyuncumuzun gitmesi bugün hüseyin hocanın tercihleri sonumuzu getirdi.son haftalara göre çok kötü oynadık bana göre.baskı vardı neye yarar.bulduğumuz pozisyon sayısı bir elin parmağını geçmez neredeyse.oysa iç sahada oynuyorduk ama savaşın 2 net pozisyonu haricinde karşı karşıya yakaladığımız pozisyon yok neredeyse.uzaktan şutlarımız çok etkisizdi.kaleci alıştırır gibi vurduk neredeyse.murat çok koştu herzamanki gibi en azından ben Tvden öyle gördüm.oktay çabaladı gene.ilhan,orhan ve abdulaziz çok kötüydü.ilhan neredeyse her topu rakibe attı.orhan her ortası isabetsizdi diyebiliriz.abdulaziz hiç bir şey yapamadı.Ahmet Şahin çok beğeniyorduk performansını ama son dakikada yaptığı hata ve gördüğü kırmızı kart ceza almasına sebep oldu.İnşallah bir an önce toparlarız ve son haftalara geçen sene yaşadığımız stresle girmeyiz

gurkan

en  buyuk  kaybımız ahmet  sahın oldu  ah ahmetım 2 0 olmus  3 olsa ne  olur olmasa ne olur sımdı  kova okanla  ne  yapıcaz kımbılır ne goller yıyecek

55_OrHaN_55

maçın başında yediğimiz salakça golden sonra oyunda risk alan taraf olduk, gol için yüklenmek zorunda kaldık. rakibin hızlı ve kademeli defansıyla boğuşup, buldukları kontratakları savuşturmaya çalışırken iyice yorulduk ve yıldık. ayrıca bulduğumuz net pozisyonları da sağolsun savaş bozuk para harcar gibi harcadı. sonunda en aklı başında ve soğukkanlı oyuncumuz olan ahmet de yapmayacağı hareketi yapıp kırmızı kartı gördü. ayrıca hakem geçen haftaki kadar olmasa da bizi yine harcadı. hüseyin kalpar yanlış tercihler yapamaya devam etti ayrıca. İnşallah sonraki haftalarda tekrar yükselişe geçer de bu kötü günleri unuturuz.

cem 55

ilk 60 dakikalık oyunuyla buca bence kümede kalmaya calısan takım gibiydi orta sahayı geçemediler bende hayalkırıklıgı yarattılar ama hüseyin efendi oyuncu degişiklgi için bucanın 2.golünün gelmesini bekledi gerçeten yazık ilk yarının sonunda çıkartsana abdulaziz malıyla ilhanı al sezeri bide adem geziciyi yok seyrediyo

kavak_55

hüseyin hoca işin caciğini çıkardın kenanı oyunun sonunda alacağına salak salak oynayan ilhanı ummakın yerine sezeri ömürün yerine ersini ersinin yerinde kenan yani pavlikle birlikte oyantsaydın çok salakça bir onbir çıkardın bunu kabülen  abdülazizizneden bu kadar ısrarla oynatıyon bahattin güneşten mi torpilli bu adam bırak allahı seversen gençleri oyant daha iyi bundan sonraki hedefimiz belli düşmemek ilk 10 olsak yeter seneye bakmalıyız adam gibi 4 transfer bilemedin 5 tane transfer yeter .taraftarı kutluyorum gene stad dolu sayılırdı.

lonely5534

Ben bu bucanın nasıl  7 puan farka 2. olduğununa şaşıyorum. Samsunspor çok iyi oynuyordu Adem Alkaşinin mücadelesine hayran kaldım Fakat kalpar ın oyuncu tercihlerine şaştım. Artık ligde kalalım da başka birşey istemiyorum. Taraftar yine mükemmel di tüm taraftara teşekkür ediyorum.

Dartagnan

bu taraftara artik cok agir gelmeye basladi bu olaylar.Nefes almakta dahi zorlaniyor insan.

Yazik vallahi yazik yaaa.Giresuna gidecektik dimi biz ?  :-[

onur 55

hoca gıtmek ıstıyo galıba.cıktıgı dakıkaya kadar sahanın en ıyılerınden olan ömür ü oyundan alıp caner ı sokuyo.kahraman ılan edılen savas takımla dalga gecıyo.kenarde sezer varken yıne hocanın caner askı alevlenıyo.hoca bugun takımı dınamıtledı.ömür ü cıkarıp on lıberoya once ılhan ı sonra ersın ı cektı.bu ne sacmalıktır yaaa.son dakıkalarda gol umudu kenanı oyun a sokuyo.kımler basımıza teknık dırektor oluyo gorun ıste.

lonely5534

Bütün suçu kalpar a bulmamak lazım. Bizim takım dalga gecer gibi oynadı.

babasamsunlu

Benim söyleyeceklerimi hemen hemen herkes söylemiş...

Bu skorun tek suçlusu Hoacadır..Gerisi teferruat....

>:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Dartagnan - 15 March 2010, 23:16:32
1- ne oldugunu bilmedigimiz artik bikkinlik yaratan sirinler ve mekansizlar kavgasi

noldu maç ta ???