Alın size kardeşlik : Ordu'da olaylar !

Başlatan yaman55, 21 August 2006, 00:15:45

« önceki - sonraki »

yaman55

http://www.orduspor.net/forum/viewtopic.php?t=3367

bu şerefsizler her deplasmana samsun üzerinden nasıl gidecek çok merak ediyorum bu arada ordunun taraftarı var zannediyordum yokmuş kendi evlerinde staddan kaçtılar malatya=ordu diyorum başka bişey demiyorum

supporter

hayvanın birisi polisin Samsunsporlu kardeşimize vurduğu copla mutlu oluyor. Bunlardan hiçbir zaman tribün taraftar camia olmaz, olsa olsa yığın olur baştan beri söylüyorum

yönetici

mehmet yılmaz

çünkü maça timofte ve Kerem55 ile birlikte gittik
maç için söylenecek çok şey var aslında

bizim topçular elimizi kolumuzu sallayarak çıkarız havasında
ama gördük ki Lig A'nın kendine has kuralları var

Maç öncesi Ordu caddelerinde üzerimizde formalarımızla dolşatık
Boztepe'ye çıktık
ve açık konuşmak gerekirse çok da alaka gördük; herkes hoş geldiniz dedi vs. vs.

hatta bayağı şaşırdık "ya böyle deplasman mı olur?" diye...

Ben Ordu halkının iyi niyetinden şüphe etmiyorum ancak...

daha fikstür çekildiğinde  söylemiştik
Samsun-Ordu kardeş falan ama biz hemen hemen hiç aynı ligde oynamadık; rekabet oluşmad ki! Biz abiydik Ordu kardeş;şimdi şartlar eşitlendi... bu tür endişelerimiz vardı ve maalesef gerçekleşti.

Fİdangör grubuyla bir sürtüşmemiz olmadı onlar zaten karşı kale arkasındalardı
ancak maratonda bulunan ve tribün klütüründen bihaber olan bir grup deplasmana gelmşi ve üstelik yenilmiş bir taraftar grubunun psikolojisini çözemediği için gerginlikler oldu. 2-1 kazandığı bir maçtan sonra çekip gitmek varken rakip taraftarı makaraya almaya çalışmak cehalettir.

Bizimkiler zaten gergin; üstelik teknik direktöre, yönetici engin uzuna da takmışlar bir de el ayak sallamalar olunca maalesef ipi kopuverdi.

Orduspor kalecisi hem maçın hem de maç sonunun kaderini değiştiren adam oldu. sürekli vakit geçirmesi, her pozisyonda takım arkadaşlarının da katkılarıya kendini yere atması tribünleri iyice gerdi.

Gece geç vakitte döndük şimdilik bunlar...

neticede sözü olan dostluk ilk maçta rafa kalktı. Rafa kalktı diyorum çünkü belki iki taraf da yaptığı hatalardan ders alır!

fatih55

ARKADAŞLAR  ŞİMDİDEN  YÖNETİM OTURUP  ACİL ÖNLEMLER ALMALI  YOKSA  2.LİGDEN DÜŞECEGİZ DİYEREKTE  KORKUYORUM....BURADAN ORDULU KENDİNİ BİLMEYEN TARAFTARLARI KINIYORUM  YAZIKLAR OLSUN SİZE..

supporter

Tribünde tahrik edenlerin SAMSUNSPORLULAR sahaya inince nasıl kaçıştıklarını gördük
Bu da karayolundan fotoğraf. Otobüsleri taşlayıp geri vites yaptılar!!

forza_devil

Alıntı yapılan: "şirinler_1965"otobus un camını bizimkiler kırdı kimse camımızı taşla kırmadı nerde onlarda o yürek

şirin kardeşim dogru  soyluyo  camları  biz  kırdık. onlarda o kadar  yurek  yok..!  merak ettiğim başka bişey daha var ordu samsundan nasıl  geccek  yada  samsun a nasıl gelecek. kahrolsun pkk; o.... cocugu malatya(ordu)

gel malatya(ordu) gel malatya(ordu) bitsin bu hasret, samsunspor senin bacına hasret...!

samsunlu_alemdar

beyler biz bu orduyu napalım.. aslında bişey yapmamıza gerek yok ama bunlarda n bır bok olmaz adamların stadı rehın aldık bu ıbnelerı samsundan geçirmeyeım en iiisiiiii.:SSSSS

berusa55

anlasıldı arkadaslar bundan sonra samsunumuza gelenin a..larına koyacagız!kimseye acımak yok!ordu nun kardes olmadığını hepsinin birer yavsak olduklarını gördük!samsunda hesaplar tek tek görülecek ama azkaldı çok az!adi serefsizler ya!

rockboy52

arkadaslar bu tıp seylere gerek yok lutfen bızleın gozundekı yerınız hala aynı sonucta macta 10 bın kısı var herkesı kontrol etmek herkesın bız gıbı dusunmesını saglamakta mumkun degıl haksızmıyım?
bızım kalecıye serefsızlık yappma dıye tezahurat yaptınız haklıydınızda dakıka 48 zaman gecırmeye basladı bunun uzerıne bızım acık trıbunden sıze tepkı gosterdıler sızde koltuk kırdınız olay bundan ıbaret daha sonra atısmalar devam ettı
yanı hep mı bız sucluyuz sızde hıc mı hata yok?
hata varsa ıkı tarafta hatalı ama tekrar soluyorum bu tatsızlık sızlerın yerını bozmaz
turkıyede hıcbı kavgamızın olmayacagı tek klup samsunspordur buna emın olun
bızım kotu nıyetımız olsa sızı rıhtımda karsılamazdık samsunsporu trıbune cagırmazdık sonradan gelenler degılde ılk basta kale arkasının sol tarafında olanlar bılırler cok guzel ortam vardı her zaman sızın takımı alkısladık tum stad maca sonradan gelen sırınler grubu bu goruntulerı kacırdı keske erken gelseydınızde gorseydınız
tekrar soluyorum bıkac kendını bılmezı hem sızın tarafta hem bızım tarafta kontrol edebılmek mumkun degıl bızım gozumuzdekı yerınız hala aynı

berusa55

ama sizin bizim gözümüzde yeriniz kalmadı kardes!!bu macların rövansları olduğunu unuttunuz!malatya da unuttuydu simdi herkez malatyayı bekliyor!beklenenlere siz de dahil oldunuz hayırlı olsun!!!

bilirkisi

Ordudan sevgi selamlar...
Arkadaşlar futbol bir oyundur hepimiz fanatiğiz fanatik olmak demek saha girmek küfürlü tezahürat yapmak illa bi olay çıkarmak demek değildir bu herkez için geçerli.bizler aynı topraklar üzerinde yaşayan aynı kültürle yoğuşmuş aynı acıları paylaşmış insanlarız.Biz ordusporlu taraftarlar olarak bikaç kendini bilmezin size karşı yaptığı yanlış davranıştan dolayı özür dileriz.Ama gelin görün ki maçın ortasında gerçekten büyük samsun taraftarına yakışmayan 19 eylül stadımıza zarar verdiniz koltuklarımızı kırıp taşkınlık yapmaya çalıştınız.Futbol sahadadır  2 lig A burası profesyonel futbol müsabakası bu kaleci yere yatar kalkmaz oyunu soğutmak vakit geçirmek için herşeyi yapabilir onlar işini yapıyor.Spor müsabakası bizim büyük samsunla aramıza gölge düşüremez.Samsun SPOR 2 LİG A değil süper ligdir yeri.Yıllardır ordusporumuza sahip çıkmıştır hakkınızı ödeyemeyiz.Yorumları okudumda biraz üzüldüm samsunlu olmak samsunsporlu olmak ayrıcalıktır düşünülmesi gerekn bişey varsa ordu değil yarınlardır.Buraya tarih atıyorum ben samsunsporun sezon sonu yeniden ait olcağı lige döneceğini düşünüyorum.Tek sorun motivasyon eksiği var futbolcu kardeşlerimizin gevşek oynuyorlar hırs yapmıyorlar adastasyon süresi haftaya samsundaki maçla açılacaktır bunu hepimiz göreceğiz BÜYÜK SAMSUN SPORA VE TARAFTARINA sevgi ve selamlar...

rockboy52

Alıntı yapılan: "berusa55"ama sizin bizim gözümüzde yeriniz kalmadı kardes!!bu macların rövansları olduğunu unuttunuz!malatya da unuttuydu simdi herkez malatyayı bekliyor!beklenenlere siz de dahil oldunuz hayırlı olsun!!!

AYRICA SUNU DA SOLIM SOLEDIGINIZ SEYLER DE COK SACma orduda kımsenın malatyayla bı ısı olmaz kımsenın malatya dıye bagırdgını duymadım ben trıbunun ıcınde oldugum halde sız nerden duydunuz onu anlamadım nıye malatya dıye bagırsınkı bızım taraftar

rockboy52

kım dayak yedı lafını bılde konus lutfen bızım sızınle bı sorunumuz yok dıyoruz hala cıns mesajlar yazıyosun

rockboy52