Alın size kardeşlik : Ordu'da olaylar !

Başlatan yaman55, 21 August 2006, 00:15:45

« önceki - sonraki »

deli 55

Alıntı yapılan: "selamiy26"Etme bulma dünyası bu ey Samsun'lu kardeşler. Sizler değil miydiniz geçen yıl bu kalleşler Lig A'ya çıksın diye Es-Es'imize karşı Mordu'yu destekleyen! Gördünüz mü Mordu'luların size neler ettiklerini. Şunu bilin ki, en vefakar, en saygılı ve en şampiyon taraftar Es-Es'tir. Bunu sizle yapacağımız maçlarda göstereceğiz. Dostluk ve kardeşlik nasıl olur Morduspor görsün Samsunlu kardeşler. Sizlere Lig A'da başarılar dilerim, Umarım Anadolu Efsanesi Kırmızı Şimşekler ve Samsunspor el ele Türkiye ligine çıkar ki ancak ligin adı o zaman SÜPER olur!
sende haklısın esesli kardeşim.ben eses ordu maçında sizin trbünde olan 5-10 samsunludan biriyim.ancak şu da bir gerçek ki bizim hiçbir taraftar gurubumuz o maçta gidip de orduyu desteklemedi.bu d**** ordulular kendi kendilerine gelin güvey olup bizimle kardeşlik muhabbeti yapmaya kalktı.sonucunda da işte böle olaylar patlak verdi

berusa55

Buradaki mesaj kurallara aykırı olduğundan (küfür içerdiğinden) silinmiştir.... forumunda msjımın silindiğini gördüm!eger bir daha msjım silinirse forumdan ayrılıyorum!forum ilk günlerinden beri sevdalısıyım!ama dedim ya eger tekrar silinirse msjım forumu bırakıyorum!ben kendimi tutamayıp küfürlü msj yazmıs olabilirim ama samsunsporumuza yapılan haksızlıklar karsınıdan kimse beni tutamaz bu boyle biline!elimden geldiğince msjı sansürlüyorum zaten!diyecegim bu kadar!biz yeri geldiğin de adam gibi msjlar da yazmasını biliriz!!!!!
tir.

selamiy26

deli 55 kardeşim, Berusa 55 benim söylediklerimi doğruluyor, siz Mordusporu desteklememiş olabilirsiniz ancak bizler sağlam kaynaklara dayanarak bunu dile getiriyoruz.
www.eskisehirspor.com sitemizde bu konuya ilişkin pek çok mesaj görebilirsiniz. Ayrıca diğer takımlara ilişkin görüşlerimizi ve Samsunspora Es-Es taraftarının verdiği desteğe şahit olabilirsiniz. Özellikle Ali Akdeniz'i bizden aldığınız zamanlarda da taraftarımız o kadar yoğun sempati duymuştur ki Samsunspora Ali'nin kadroda olduğu hiçbir maç kaçırılmamıştır. Bazı Samsunlu arkadaşlarımız tek tabanca olmaktan kardeşliğin yalan olduğundan bahsediyor, buna inanan başka insanlar da olabilir. Önemli olan Bizans kökenli takımlara üstün gelmek ve ayakta durmak ise Anadolu takımları arasındaki bu kin ve nefret niye. Bizler de zamanında Afyon, İnegöl, Yalova, Sakarya gibi takımlarla az düşman kesilmedik, elimize ne geçti peki, her takım taraftarı bize düşman kesildi, ancak şunu bilin arkadaşlar hiçbir zaman önyargılı olmamak gerekir, tabiki bizim de içimizde hoş olmayan insanlar olacaktır, amaç bunları elimine etmektir, ortadan kaldırmaktır. Biz büyüklerimizin bize anlattığı deplesman anılarıyla büyüdük, işte bizler Türkiye'nin ilk amigosu olan ve tüm Türkiye'ye futbolun bir sanat olduğunu öğreten Amigo Orhan'ın destekçileriyiz. Bizler öyle bir taraftar grubu olmak istiyoruz, diğer takımlar da böyle olsun isteriz, isterse en ciddi rakibimiz olsun, ister sahadan 5-0 yenik ayrılalım, ama sahadan el ele çıkalım. Her zaman kardeşlik ve dostluk adına sevgiler Samsun!

berusa55

selamiy26 kardesim bu ordulu kopeklerin yaptıklarını yapmayın millete tas atıp kaçmayın bu terbiyesizliklere düsmeyin samsun sizi bagrınıza basar ölene kadar da dostumuz olursunuz!biz bu kanszların boyle olduklarını nerden bilelim!adi herifler ya!!!ama samsun - ordu macına surda ne var di mi!!!

darknESS

eskişehirde böyle olaylarla karşılanmanız imkansız. yıllar önceye dayanan samsunla tatlı rakabetimiz var o dönemlerde samsunspor hiçbirzaman eskişehirde oalylı maçlar yaşamamıştır. bizim takımımızda samsunda  güzel ağırlanmıştır. gerek 89 faciyasında kaybettiğmiz oyuncularımız gerekse ali akdeniz transferinden sonra samsunspora bakış eskiden dha iyi olmuştur. illa  kardeştir dosttur ilan etmeye gerek yok. sadece anadolunun köklü klüpleri olarak 3 istanbul takımına ve anadolu birliğini bozmaya çalışan ordu, sakarya gibi takımlara nasıl takım desteklenir bunu göstermeliyiz.

berusa55

carsambali55

samsundaki maçda fidangör grubunu en iyi şekilde ağırlamamız gerekiyor.çunku onlar bizim için ellerinden geleni yaptı.ama diğer grupları samsunda gormek istemiyoruz.Ayrıca bir kaç kişinin yaptığını orduspora yıkmamak gerekiyor,herkese tavır alırsan tek kalırsın,guçsuz kalırsın,5-10 sene lig a da surunursun.biraz mantıklı duşunun gaza gelip konuşmayın.

forza_devil

Alıntı yapılan: "selamiy26"Etme bulma dünyası bu ey Samsun'lu kardeşler. Sizler değil miydiniz geçen yıl bu kalleşler Lig A'ya çıksın diye Es-Es'imize karşı Mordu'yu destekleyen! Gördünüz mü Mordu'luların size neler ettiklerini. Şunu bilin ki, en vefakar, en saygılı ve en şampiyon taraftar Es-Es'tir. Bunu sizle yapacağımız maçlarda göstereceğiz. Dostluk ve kardeşlik nasıl olur Morduspor görsün Samsunlu kardeşler. Sizlere Lig A'da başarılar dilerim, Umarım Anadolu Efsanesi Kırmızı Şimşekler ve Samsunspor el ele Türkiye ligine çıkar ki ancak ligin adı o zaman SÜPER olur!

es_es li kardeş ben zaten sizin tribundeydim....   tamam  belki  coğumuz ordu tribunudeydık ama bazımızda es_es tribunundeydi.. bunun sayısı onemli degil...

sizle zaten eskilerden beri dostlugumuz var bunu da en iyi sekilde gosterecegiz.. sizinle bayadan beri maç yapmıyoruz bu yuzden ESKİ DOSTLAR BİR ARAYA GELECEK.. BEN BUNUN GRURUNU YASIYORUM.. ORDULULAR KENDİ KENDİLERİNE GÖRE GELİN GÜVEY OLDULAR SONUNU DÜŞÜNMEDEN...

NEDE OLSA KAHPELİĞE DAGLAR DAYANMAZZZ...

Tribün_ali

samsunnun samsundan  dostu yok o kadar
  ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE SAMSUNSPOR

hasselbaink

Alıntı yapılan: "debo baba"ordu meselesı cok karmasık bı mesele neden dersenız biz orduya yola cıktıgımızda fıdangor grubunun lıderı ole orduya varana dek ırtıbat halındeydık saolsunlar geldıler bızı adam gıbı karsıladılar stada gırdıgımızdede onların bızlere karsı bır husumetı olmadı bu maraton trıbınundekı ordulular baslattı olayları bızler stad ıcındeyken fıdangor grubunun lıderı benı aradı dedı sızı taslamayı bekleyen 50 kısılık grup vardı bız fıdangor grubu olarak onları dagıttık dedı.stad cıkısı arkadaslarında dedıgı gıbı otobuslerın camlarını bız kendımız kırdık onlarda o yurek asla olamaz vardı tabı 1 kac kısı tas atanlar ama onlarda bı hasar veremedıler..fıdangor grubunun lıderı mac sonunda o olaylar olsamasaydı sızlerı alkıslarla ugurlayacaktık dedı ama ıste herseyı berbat ettıler dedı.bız oraya geldıgımızde sız bıze tas atsanız dahı bız sıze cıcek atacagız cunku bız samsunu ve samsun halkını sevıyoruz dedı.Bizlerde Fidangör grubunun bızlere vermıs oldugu ılgı ve alakadan dolayı onlara tesekkurlerımızı sunuyoruz bız bundan sonra fıdangor grubunu tanırız karsımızda, orduyu degıl sız samsun halkı bunu bılın yeter!!!

eyvallah birader gayet güzel anlatmışsın ortamı

bence iki tarafın da hatalrı oldu şu ordunun p..leri tezahüratı yapamamalıydık
onlar da paşa paşa evlerine gitmeli malatyayı yarin saçlarındaki lüleleri karıştırmamalıydı

ve bizi 200 km ötelerde boynu bükük bırakan topçulara da yazıklar olsun
artık süper ligde değiliz koşmayana puan yok

yaman55

19 Eylül Stadı'nda 15 bin YTL zarar
Türk Telekom Lig A'da geçen pazar günü oynanan Orduspor-Samsunspor maçından sonra çıkan olaylar sonucu 19 Eylül Stadı'nda yaklaşık 15 bin YTL zarar oluştuğu bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, karşılaşmanın ardından çıkan olaylarda stattaki çok sayıda koltuk kırıldı, stadın çeşitli mekanları da zarar gördü.
Maddi hasarın belirlenmesi için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından notere tespit yaptırılırken, yetkililer ilk belirlemelere göre zararın yaklaşık 15 bin YTL olduğunu söylediler.

Vali Said Vakkas Gözlügöl olaylarla ilgili açıklamada bulunmazken, zararın belirlenmesi sonrasında Samsunspor kulübünden zararın giderilmesinin isteneceği öğrenildi.

22.08.2006

Kaynak : AA

berusa55

forumuda msjımın silindiğini gördüm!eger bir daha msjım silinirse forumdan ayrılıyorum!forum ilk günlerinden beri sevdalısıyım!ama dedim ya eger tekrar silinirse msjım forumu bırakıyorum!ben kendimi tutamayıp küfürlü msj yazmıs olabilirim ama samsunsporumuza yapılan haksızlıklar karsında kimse beni tutamaz bu boyle biline!elimden geldiğince msjı sansürlüyorum zaten!diyecegim bu kadar!biz yeri geldiğin de adam gibi msjlar da yazmasını biliriz!!!!!

DoubleFive

bence de haklisin baba burada küfür de olsa cümle içerisinde eger SamSunSpor menfaatlari dogrultusunda ise yayimlanmali. adamlar resmi sitelerinde yayinyolar ki burada daha serbest olmali.

Tribün_ali

valahi ya haklısınız adamlar resmi sitelerde küfür ediyo ne yapalım bize yapılan haksızlıklar cigerimizi yakıyor

Full Force

Samsunspor ile Orduspor arasında oynanan maçta bazı taraftarların yaptığı davranışların yankıları sürüyor. Samsunspor Kulübü Başkanı Mazhar Başoğlu, bugüne kadar hiç bir takımdan görmedikleri dostluğu Orduspor'dan gördüklerini belirterek, "Maçta yaşanan olaylarından utanç duydum. Bir grup bizi mağdur ve perişan ediyor. Karşılaşma sonrası Orduspor Başkanı Şükrü Bodur'dan özür diledim. Başkan Bodur'a, bizim seyircimizin bu olmadığını 15-20 kişilik bir grubun bunu sürekli yaptığını söyledim" dedi.Oynadıkları futbolun kötü olmasının gerçekleri değiştirmediğini ifade eden Başoğlu, "Maçın hemen başında Engin Uzun'a sataşmalar, yönetimimiz ve hocamıza yapılan olumsuz tezahüratlar var. Zaman zaman bu işleri organize eden birileri mi var diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Bu görüntü sanki bu takımın Süper Lig'e çıkmasını istemeyen bir takım insanların kasti davranışı gibi. Taraftar itici güç olmalı. Kendi takımı aleyhine koro halinde yapılan küfürün hiç bir faydası yok. Bunu geçen sezon en açık şekilde gördük. Geçen yıl yaşananlardan ders alınması lazım" dedi. Her şeyi yapanların 15-20 kişilik bir grup olduğunu kaydeden Başoğlu, "Bu şekilde olmuyor. Geçen sezon puan açısından ligin en dibindeyiz. Deplasmanda en başarılı takımlardan biriyiz. Kendi seyircimizi bu 'insanların içlerinden ayıklamalıyız. Koltuklar kırılıyor. Kale ağlarını parçaladılar. Bunu anlamak mümkün değil. Asla bu yakışmıyor. Bu böyle devam ederse emniyet gücü anlamında önlem alacağız. Ne burada ne de deplasmanlarda stada giremeyecekler. Geçen sezon bu tür davranışlardan dolayı 600 bin YTL para ödedik. Şimdi de ceza gelecek. Yazık değil mi?" diye konuştu.

Bunlari söyleyen sizin baskaniniz Ordu halki sizleri en iyi sekilde agirladi yalan mi??  Söyleyin simdi samsunspor formasini giyip samsun disinda elinizi kolunzu sallayarak nerde yürüyebilirsiniz üstelik mac günü?? Fidangör grubu sizleri ciceklerle karsilamadimi?? Bunu baska hangi taraftar grubu yapti karadenizde?? Neyse,benim bu foruma yazdigim son mesaj hepiniz Allaha emanet olun..