Alın size kardeşlik : Ordu'da olaylar !

Başlatan yaman55, 21 August 2006, 00:15:45

« önceki - sonraki »

Full Force

yaman55

Alıntı yapılan: "Full Force"Söyleyin simdi samsunspor formasini giyip samsun disinda elinizi kolunzu sallayarak nerde yürüyebilirsiniz üstelik mac günü??/quote] yozgatta ankarada yürüdük biz merak etme kimse bişey yapamadı 50 kişilik 1 grubunuz var tafaftarınız yok forumunuz da istanbul yalakaları var adamın imzası şampiyon fenerbahçe ruh yok sizde adam olsanız istanbul takım taraftarlarını içinizde barındırmazsınız

yaman55

Alıntı yapılan: "yaman20"
Alıntı yapılan: "Full Force"Söyleyin simdi samsunspor formasini giyip samsun disinda elinizi kolunzu sallayarak nerde yürüyebilirsiniz üstelik mac günü??/quote]
yozgatta ankarada yürüdük biz merak etme kimse bişey yapamadı 50 kişilik 1 grubunuz var tafaftarınız yok forumunuz da istanbul yalakaları var adamın imzası şampiyon fenerbahçe ruh yok sizde adam olsanız istanbul takım taraftarlarını içinizde barındırmazsınız

yaman55

burda es-es maçında trabzon diye bağırıp trabzon bayrağı açanları unutmadık es-es tarafına giren samsun taraftarına da helal olsun doğruyu ozaman görmüşler

Tribün_ali

siz önce içinizdeki fb ve ist tutanları bir ayıklayın ondan sonra konuşun

deli 55

arkadaşlar bizim es-esle dostluğumuz kesinlikle tartışılmaz.bizim onlarla yıllardan beri olan dostluğumuzun en güzel kanıtları samsunspor taraftarlar derneğinde bulunan eskişehirspor takvimleri ve broşürleridir.bizim eskişehirle dostluğumuzu bilmeyen kişilerde burada sakın atıp tutmaya kalkmasın...eskişehirspora buradan lig-A da başarılar diliyorum.inşAllah onlarla beraber bu sene süper lige çıkarız.

DoubleFive

sen geciceksın aslanım bu işleri biz izmir de istanbul da  ankara da malatya da yozgat ta  formalar la gezdık sen rahat ol !!! Allah ına kadar her yerde gezerız!... haddinizi bileceksiniz lan it sürüleri siz kimsiniz bizimle laylay lom yapıyosunuz adamın aklını alırız ! kardes sıkıyoruz bız her gün topcularınızın alayının amına koım. 70 lık nıneler gibi dustumu kalkmıyolar her top taca. bir de bizim oyuncularımı za sövuyorlar kardeslık mı kaldı lan it !!! Samsun a hele bı gelın malatya 1 sız ıkı bız sıze ne yapacağımızı ıyı bılırız !

deli 55

Alıntı yapılan: "DoubleFive"sen geciceksın aslanım bu işleri biz izmir de istanbul da  ankara da malatya da yozgat ta  formalar la gezdık sen rahat ol !!! Allah ına kadar her yerde gezerız!... haddinizi bileceksiniz lan it sürüleri siz kimsiniz bizimle laylay lom yapıyosunuz adamın aklını alırız ! kardes sıkıyoruz bız her gün topcularınızın alayının amına koım. 70 lık nıneler gibi dustumu kalkmıyolar her top taca. bir de bizim oyuncularımı za sövuyorlar kardeslık mı kaldı lan it !!! Samsun a hele bı gelın malatya 1 sız ıkı bız sıze ne yapacağımızı ıyı bılırız !
tamam arkadaşlar ordunu ******* olduğunu anladık zaten.onları samsundaki maçta göreceğiz artık

jean

once istanbul sonrada ordusporlu arkadaslar siz istanbul usagisiniz merak etmeyin bu macin rovansi da var

berusa55

samet

bunlardan kardeş olmaz demiştik...4 sene önce ordu-çarşamba maçında buna benzer olaylar çıkmıştı.yine samsun kümeye diye bağırmışlardı bizde tuvalet falan ne varsa kırmıştık...yani bunlardan kardeş olmaz...

berusa55

bu yaptıklarından sonra eger samsuna gelmeye kalkarlarsa ayakları titreye titreye gelecekler stadın oraya bu kesin!yapmayacaksın işte!tas atıp kacmayacaksın dısardan!!!serfszlr ya!

yaman55

çok güzel karşılayacağız ordululu fener galatasaray ve beşiktaşlıları  :twisted:  :twisted:  :twisted:

hasselbaink

bize orada el kol salayan maraton tayfasının Samsun'a geleceğini mi sanıyorsunuz? Onlar iki haftada bir gün 90 dakikalığına taraftarlar bizim yaptığımız gibi deplasman falan zaten yapmazlar! olanlar oldu artık ortamı germenin faydası olmaz herkes yaptığı hatadan ders almaya baksın

Serkan

yazmiyim yazmiyim diorum ama yine içimdeki samsunspor duygusu ağır basıyor ya ben orduya sıcak bakmıyorum hepsinin ilk takımı üç köpekler yada trabzon bu adamlarla ne kadar dostluk olur dedimde ordu-eses maçında eskişehir tribününe girdim dedimde aaa uuu dienler çıktı bu forumda orduyla kardeşiz diyenler çıktı gördünüz mü kardeşliği kafanıza gelen taşlarla yada malatya malatya sesleriyle ne oldu hani kardeştik bu çiçek olayından bahsedim çiçek olayında ordaydım biz trabzonma söverken bu mor nıke formalı eleman bir dakka bir dakka dedi bizim trabzonla sorunumuz yok sövmeyuin dedi o zmana dedim bu dostluk yalan olur biz kardeşinsek sende sövücen yada bizim sövmemizi kestirmicen a.q kolum hala sızlıyo nie bunlar yüzünden kamillerden jop yedim bu saatten sonra malatya trabzon neyse gözümde orduda odur katılan katılsın katılmayanda siz kimsiniz napcanız diye abuk subuk msj atmasın