Alın size kardeşlik : Ordu'da olaylar !

Başlatan yaman55, 21 August 2006, 00:15:45

« önceki - sonraki »

King Of The North

Ya dayanamadım ben de yazacam artık.Burada Samsun dışında nerede Samsunspor formasıyla ve atkısıyla yürüyebilirsiniz diyen arkadaşlara polemiğe girmeden şunları söylemek istiyorum:Samsunspor taraftarı çekirdekten yetişenler özellikle her yerde her mekanda Samsunspor formasıyla maç günü de olsa yürür.Biz 5 kişiyle 3 sene önce Denizli'de yürüdüğümüzde bize manyak mısınız siz dediler Denizlililer Çamlık mamlık varmış falan filan,yine 5 veya 6 yıl önce Göztepe_Samsun maçından sonra stad dışına arabamıza giderken 3 arkadaş Gzötepelilerin bulunduğu 2 otobüs durağından elimizi kolumuzu sallayarak geçtik ve çarpraz düzen yürüdük gayet emin adımlarla kimse gıkını çıkaramadı.Samsunspor taraftarı hiçbirşeyden çekinmez yeter ki durup dururken kimseye sataşmasın ve kendinden emin olsun her ortamda.Ordu mordu hikaye ne dost ne de düşmanın olacak,gün gelir hesaplar kesilir nasıl olsa herkes sabırla beklesin.

kadir55ist

selam
arkadaşlar istanbuldan pazar sabahı samsuna geldim öğleden sonrada ordu ya geçtik keşke geçmez olaydım
maç güzel başladı ama top toplayıcı çocuk ve kendini bir şey zabnneden kalecileri yüzünden ortam gerilmeye başladı birde 2-0 geriye düşmüşüz kardeş ded,iklerimiz üç üç üç diye tempo tutmaya basşlardılar ve bizimkilerde onlara koltuk obnlar bize taş uykusuz yorgun bir halde güzel bir maç seyretmek umuduyla 900 km yol geliyoruz ne futbol ne kardeşlik kalıyor inönü satadında 50 kişiyle samsunumuzu desdeklemek bana daha çok keyif verirdi.

Serkan

kardeş sen benzinlikte konuştumuz abimizmisin?

yönetici

Orduspor maç resimleri albüm bölümüne eklenmiştir.

oğuzhan55

Alıntı yapılan: "debo baba"ordu meselesı cok karmasık bı mesele neden dersenız biz orduya yola cıktıgımızda fıdangor grubunun lıderı ole orduya varana dek ırtıbat halındeydık saolsunlar geldıler bızı adam gıbı karsıladılar stada gırdıgımızdede onların bızlere karsı bır husumetı olmadı bu maraton trıbınundekı ordulular baslattı olayları bızler stad ıcındeyken fıdangor grubunun lıderı benı aradı dedı sızı taslamayı bekleyen 50 kısılık grup vardı bız fıdangor grubu olarak onları dagıttık dedı.stad cıkısı arkadaslarında dedıgı gıbı otobuslerın camlarını bız kendımız kırdık onlarda o yurek asla olamaz vardı tabı 1 kac kısı tas atanlar ama onlarda bı hasar veremedıler..fıdangor grubunun lıderı mac sonunda o olaylar olsamasaydı sızlerı alkıslarla ugurlayacaktık dedı ama ıste herseyı berbat ettıler dedı.bız oraya geldıgımızde sız bıze tas atsanız dahı bız sıze cıcek atacagız cunku bız samsunu ve samsun halkını sevıyoruz dedı.Bizlerde Fidangör grubunun bızlere vermıs oldugu ılgı ve alakadan dolayı onlara tesekkurlerımızı sunuyoruz bız bundan sonra fıdangor grubunu tanırız karsımızda, orduyu degıl sız samsun halkı bunu bılın yeter!!!

Bende orduspor maçındaydım.Maçtan önce fidangör grubunun üyeleriyle boynumda Samsunspor atkısıyla dolaştım.Sağolsunlar dostça samimi bir şekilde ilgi gösterdiler.Söğütlübahçlilerle maçtan sonra yaptıkları telefon görüşmesi sırasında da yanlarındaydım.Hemde orduda yina Samsunspor atkısıyla dolaştık.Ancak bundan sonra ordusporlular içersinde fidangör grubu dışında ve tanıdığım hatrını saydığım birkaç ordusporlu dışında hiçbir ordusporluyu tanımam.Bu maça kadar ordunun Samsun dostluğuna inanmıştım ama bundan sonra fidangör dışında inandığım hiçbir ordusporlu olmayacaktır.Artık trabzon malatya neyse orduda öyle.

supporter

Taraftara dışarıdan taş yağıyor, panzerden tazyikli su sıkılıyor ve insanlar sahaya giriyor ama suçlu oluyoruz. Geçen yıl küme düşürenler utanıp sıkılmadan hiç hata yapmadıklarını söylediler.Taraftarı hep çapulcu gibi gördüler.
Mazhar Bey'e tavsiyem biraz da taraftarın psikolojisini düşünsün. Hep üzüntü hep kahır.

Bir kere de kendi taraftarınıza değer vermeyi deneyin, onlardan özür dileyin.

Amsterdamli

Ben zaten burada Orduspor ile kardesiz diyenler cikinca buna anlam veremedim. Ben buyuklerimizden Samsun-Ordu maci olunca Ordulularin bizim camlarimizi tasladigini cok duydum. Bildiginiz gibi ayni ligde yer almamiz cok uzun seneler oncesine dayanir.

O yuzden bu olanlarada sasmadim acikcasi.

ölümüne 55

maça o kadar çok gelmeyi istiyodumki anlatamam.ama maalesef maç günü şehir dışında olduğum için gelemedim.maç bitiminde hemen internete koştum dostluktan arkadaşlıktan ne haber diye ama şuan okadar şaşkınımki :)
neyse olan olmuş bu bize büyük bi ders olsun.samsunun samsundan başka dostu (özellikle karadenizde) yok...
bu bölgede trabzon + ist yalakası olmayan tek şehir SAMSUN

oğuzhan55

Her zaman ordusporu kardeş bilen ve Samsun'da oynanan maçlarında orduspor taraftarından çok destek veren Samsunspor taraftarına taş atan ve vefa borçlarını unutup bunları yapanlara söyleyecek hiçbir şey diyemiyorum.Çünkü Samsun'un bu zamana kadar orduya yapmış olduklarını zaten bilenler biliyor.Bize vefa borcu olan onlardı bunu da taşlarla ödediler.Bilenler hala biliyorlarki ordu Samsun'a hala borçludur ve borçlu kalmaya devam edecektir.Sizi Eskişehir maçınızda destekleyen taraftara taş atmak neyin ne olduğunu gösteriyor.