Celil'den sitem; Beni kandırdılar

Başlatan Kadir ÇELEBİ, 16 December 2009, 15:08:40

« önceki - sonraki »

gozgoz yýlmaz

Zorla değil ya, seviyorum Celil&Serkan'ı...

Ollivanders

supernatural_55

Samsunsporumuzun evladı gibi 2si de,valla ben de herşeye rağmen seviyorum sırtımı dönemiyorum.Öyle ki zaten şehir dışında ve şehir dışından birisiyle Samsunpor'a dair sohbet ederken karşı taraf hep:sizde Celil Serkan vardı İsmail Uyanık başkandı hey gidi Samsunspor neydi diyorlar..

Tufan

Celilde Serkanda papazlık yaptı ama kimlere Trabzonlu talimatla başa geçen başkana, Cavcavın yolladığı hocaya veya daha öncesindeki beceriksiz yönetim ve hocalara. Bu adamların taraftara İsmail Başkana ve onun hocalarına yaptığı bir saygısızlık yok(varsada ben bilmiyorum) Bu ikisinin bizler gibi Samsunsporlu olduklarından da şüphesi olan herhalde yoktur.
o zaman Serkan ve Celili sevmemek bence yanılgı olur.

babasamsunlu

ah celil ah...diyecek söz bulamıyorum..keşke fb de  kalsaydın...çok para kazansaydın..şimdi de başkan olsaydın...Samsunspor sevginin önünde azcıkda mantığını koysaydın...Şimdi hepimizin ve seninde çok sevdiğine bu yazdıklarından sonra daha çok  inandığım Samsunsporumuza en büyük iyiliği yapmazmıydın..

Allah yolunu bahtını açık etsin....

celebi

34_55

bence arkadaşlar celille serkanı değil samsunsporu bu hale düşüren zihniyetleri sevmeyelim onlardan nefret edelim....

celebi

sana katılıyorum ama onlarında diğerleri kadar olmasa da suçu var bence

serkancengiz

Celil benim imparatorum başkada diyecek söz yok

samsunmania

31 December 2009, 01:34:25 #87 Son düzenlenme: 31 December 2009, 01:37:46 samsunmania55
Ah be Celil'im. Bizi de yıllardır kandırıyorlar be. Samsun marka şehir, mutlaka süperligde olmalı, bu sene hedef süperlig altyapımızdan gelen topçular süper, bomba transferler, bin altın adam, paralı başkanlar vesaire vesaire. Seni bir konuda bizi bin konuda uyuttular be kardeşim.

jean

kendine yazik ettin celil abi malatayaya giderek seviyeni cok dusurdun

Recep

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 30 December 2009, 01:38:54
Zorla değil ya, seviyorum Celil&Serkan'ı...

işte olay burda siz seversiniz ben sevmem herkesin düşüncesi farklı olabilir
bana göre Samsunspora ihanet eden bir futbolcu
bu yüzdendir ki hiç kimse kimseye fikrini dikte etmeye kalkmasın
Zorla değil ya seviyorum Kral Serkan Aykutu
Zorla değil ya nefret ediyorum Celil senden