Forza ŞİMŞEKLERİZ,ATAKUM ARENAYIZ...SAMSUNSPORUMUZA Talibiz...

Başlatan cuneytavar55, 12 November 2009, 14:51:11

« önceki - sonraki »

cuneytavar55

EYVALLAH BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİN VAR.Ayrıca burdan seslenmek isterim samsuniye,şafak gedikoğluna ,tunç güvenoğluna, edmondanteye,veise.fikirlerini merak ediyorum.Bu siteden yönetim çıkmassa bu site ne işe yarar...

cuneytavar55

12 November 2009, 16:36:05 #16 Son düzenlenme: 12 November 2009, 16:50:14 cuneytavar55
ayrıca bemgüllüler,hakkı yeşilyurt ,şirinler, söğütlübahçeliler,atakum arena 55 gençlik, evet arkadaşlar paylaşalım fikirlerimizi.

Tribün_ali

Abi mekansızlarda fikir istemiyormusun :) abi bizim işimiz taşıma suyla değirmen döndürmeye benzer güzel düşünmüşşsün ama cok ara lazım çokkk

doðan

Alıntı yapılan: cuneytavar55 - 12 November 2009, 16:29:33
EYVALLAH BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİN VAR.Ayrıca burdan seslenmek isterim samsuniye,şafak gedikoğluna ,tunç güvenoğluna, edmondanteye,veise.fikirlerini merak ediyorum.Bu siteden yönetim çıkmassa bu site ne işe yarar...

Kardeşim güzel gönlünden geçenler ve projeler için teşekkürler;
SAMSUNSPOR luluğunu kimsenin tartışamayacağıda aşikar , sevadan peşinden koşarkenki özverielrine bir yenisini daha eklemek üzeresin ; takıma sahip çıkmak yönünde profesyonel girişimler ve en önemlisi ise güç (MADDİ) karşına çıkacak her türlü engeli aşmaya yetecek tek silah  ... taraftar olarak kulüp e sahip çıkmak en doğal hakkımız ama çook daha fazla desteğe ihtiyacımız var bireysel olarak verebileceğimiz tüm destekleri sunmaya şahsım adına varım...

ali ihsan

Kulübün içinde bulunduğu sıkıntıları ve borç yükünün fazlalığını düşündüğümüz zaman bu proje iyi niyetli bir çabanın ötesine geçemez diye düşünüyorum.4-5 milyon dolar sıcak para olmadan yönetime gelecek kişilerin başarılı olması şu an için pek mümkün görünmüyor.
Samsunspor taraftarının şu anki yönetimden daha iyi bir duruş sergileyeceği su götürmez bir gerçek ve bu tavır takdir edilmesi gereken bir davranıştır.Lakin şu anda bunun çok daha fazlasına ihtiyacımız var.
Ben kurtuluşumuzun İsmail UYANIK başkanlığında ki güçlü bir yönetim kurulundan geçtiğini düşünüyorum.

kaptan 55

Alıntı yapılan: cuneytavar55 - 12 November 2009, 16:36:05
ayrıca bemgüllüler,hakkı yeşilyurt ,şirinler, söğütlübahçeliler,atakum arena 55 gençlik, evet arkadaşlar paylaşalım fikirlerimizi.
cüneyt'in SAMSUNSPOR'luluğunu ben değil tüm SAMSUN zaten iyi biliyor.ama gelgelelim ki bu proje veya düşünceleri biz değil çocuklarımız bile göremez.şehrimizde siyasi idare belli,iş adamlarımızın duruşu belli,belediyelerin bakış açısı belliyken değil bu projeler SAMSUNSPOR adı altında camiaya güç katacak hiç bir projeye onay çıkmaz bu şehirde.nedenleri zaten belli.
kısa vadede tek kurtuluş var oda maddi gücü yüksek,şehirde güvenilirliğini sağlamış isimlerle kurulu bir başkan ve yönetim.

cuneytavar55

Alıntı yapılan: Tribün_ali - 12 November 2009, 17:17:14
Abi mekansızlarda fikir istemiyormusun :) abi bizim işimiz taşıma suyla değirmen döndürmeye benzer güzel düşünmüşşsün ama cok ara lazım çokkk
pardon mekansızlarda var tabii

cuneytavar55

mehmet yılmaz

12 November 2009, 19:31:29 #23 Son düzenlenme: 12 November 2009, 19:32:16 samsuni
Öncelikle hayırlı olsun...

Forza Şimşekler yönetime talipse şahsım adına bundan mutluluk duyarım. Tabii projelerin dışında mesela "başkan kim olacak, yönetimde kimler yer alacak, mevcuuta kaç milyon liralık bir bütçeniz var, kaynak sorunu nasıl halledilecek?" gibi sorulara da cevap verilirse iyi olur.

Samsunspor'un içinde bulunduğu durum nedeniyle yönetime talip olacak olan kişilerin iki özelliği olması lazım. Birincisi Samsunsporluluk ruhu ve bakışı. İkincisi ise maddi imkan...

Birincinin sizlerde olduğuna şüphe yok. O bizlerde de var. Ama ikincisi konusunda en azından bizim adımıza öyle bir imkan olmadığını söylemek isterim. Olsa zaten hiç bu duruma gelmesine müsaade etmez takımımızın kaderinde söz sahibi olurduk.

Özetle, plan ve programınızı paylaştığınız sürece ve bunlar da mantığa ve ortak akla uyduğu müddetçe böyle bir girişimden mutlu olacağımı belirtir, başarılar dilerim.

Gelişmeleri bekliyoruz...

Pergani 55

12 November 2009, 19:57:11 #24 Son düzenlenme: 12 November 2009, 19:58:46 Pergani 55
Samsuni kardeşimizin sözlerine aynen katılıyorum durumu çok güzel izah etti. Samsunsporlulugunuza kimse birşey diyemez ama maddi kaynak konusu da önemli bu sorun nasıl aşılacak....

cuneytavar55

Maddi konularda şehrin ileri gelenlerinin yanına gidilecek.Öyle zarfın içine kombine koyup yollama ile olmuyor.Ticaret odası,esnaflar odası.irili ufaklı birçok işletmeyi aidatlı yapmayı düşünüyoruz.Gücü kuvveti ne ise o istenilecek ve alınacak.Üye kayıtları hızlandırılacak.Yaklaşık 2000 vip uye yapılacak bunlardan her ay 1000 tl alınacak.Yurt dışında yaşayan SAMSUNSPORLULARIN BİR ARAYA GELMESİ VE DESTEK SAĞLANMASI İÇİN TOPLANTILAR VE GECELER YAPILACAK.Stad kombineleri normal taraftara çok düşük hazırlanacak.vip ve kapalı için çeşitli çalışmalar yapılacak.

cuneytavar55

abi bir fikirde ben vereyım 18 yasını dolduran tarafımızı aylık 50 tl karsılıgı kongre uyesı yapabılırsek klubumuzun içinde bulundugu  krızı buyuk ölçude yok ederız enaz 10000 uye 50 tlden 500bın tlde eder bu meblayı verecek 10 bın taraftarımızda kesinlikle çıkacaktır davanızda  bende vrm.
HARBİ SAMSUNSPORLUYA BU FİKRİ İÇİN TEŞEKKÜRLER...

cuneytavar55

Alıntı yapılan: cuneytavar55 - 12 November 2009, 20:24:56
kongre üyeliği listesi
1-%100 samsunspor
2-Gaziosmanpaşalı3455
3-Serpico55
4-hakanelgun
5-harbisamsunsporlu5517
6-doğan
7-55sercan55
8-Babasamsunlu
9-red_white
10-usare55
11-Nuri Asan ve 5 arkadaşı
17-18-55cem55
18-target_t.t.b(hasan vural 5 arkadaşta ben garanti ediyorum)
24- aliihsan55
25- Çağdaş Ünver
26-dartagnan
27-cem 55 I
28-cem 55 II 
teşekkürler HARBİSAMSUNLU VE BÜYÜK SAMSUN SPOR TARAFTARLARI

babasamsunlu

:):) vay benim ismimi nasıl bana sormadan yazarsınız :):) demişti geçen sene eski başkanları yönetim listesine koyarken hakkı bey şimdi bende  öyle dermişim :):)
şaka bir yana ben samsunspor için nerde ne yapılıyorsa her zaman varım ismimi sormadan yazdığınız içinde ayrıca teşekkürler gurur duydum....

harbisamsunsporlu5517

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 12 November 2009, 20:45:58
:):) vay benim ismimi nasıl bana sormadan yazarsınız :):) demişti geçen sene eski başkanları yönetim listesine koyarken hakkı bey şimdi bende  öyle dermişim :):)
şaka bir yana ben samsunspor için nerde ne yapılıyorsa her zaman varım ismimi sormadan yazdığınız içinde ayrıca teşekkürler gurur duydum....
http://www.samsunspor.biz/forum/index.php?topic=7053.15 abi linkteki konuya bakarsan ismini sen yazmıştın zaten ;)