Giorgi Chelidze (Takımdan Ayrıldı)

Başlatan mehmet yılmaz, 16 August 2009, 03:25:46

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

Georgi sağlam ve kaliteli bir futbolcu yalnız biraz sabretmemiz gerekli yeni ülke, yeni dil çok farklı bir kültür ve takımda tek yabancı alışma dönemini ve belli bir zaman sonra takımdan kesilemeyeceğine inanıyorum yalnız biraz sabır...

lucarelli

Alıntı yapılan: özkan17 - 23 September 2009, 15:47:45
Ya kocaeli maçı çıkışı otobüsün yanına gideyim dedim 8-10 genç georgii georgii diye bağırıyoduk gözgöze geldık georgiyle el yaptım ona oda bana içeri gel gibisinden el yaptı bindim otobüse bana forma istermisin gibisinden hareket yaptı iki tane uyuz takım elbiseli eleman yassahh kardeşşhh yassahh dedi otobüse binmek sanki vatanı sattık anasını satim..bidaha inerken tam otobüsten georgi özür işareti yaptı elleriyle inanın o an ole bi ortam oluştuki o kadar ısındım bilemezsiniz georgiye..sen allahın gürcüstanından gel samsunspor taraftarına birebir ilgi göster..Bence takdiri hakediyor..Helal olsun sana

Yabancı futbolcu taraftarla bütünleşiyor sen engelliyorsun. Sana yassaah kardeşim. Sanki yiyeceğiz adamı. Kimi kimden koruyorsun...

lucarelli

Alıntı yapılan: özkan17 - 23 September 2009, 15:47:45
Ya kocaeli maçı çıkışı otobüsün yanına gideyim dedim 8-10 genç georgii georgii diye bağırıyoduk gözgöze geldık georgiyle el yaptım ona oda bana içeri gel gibisinden el yaptı bindim otobüse bana forma istermisin gibisinden hareket yaptı iki tane uyuz takım elbiseli eleman yassahh kardeşşhh yassahh dedi otobüse binmek sanki vatanı sattık anasını satim..bidaha inerken tam otobüsten georgi özür işareti yaptı elleriyle inanın o an ole bi ortam oluştuki o kadar ısındım bilemezsiniz georgiye..sen allahın gürcüstanından gel samsunspor taraftarına birebir ilgi göster..Bence takdiri hakediyor..Helal olsun sana

Georgi'ye de alkış tabiki..

europe_55

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 24 September 2009, 12:07:11
Georgi sağlam ve kaliteli bir futbolcu yalnız biraz sabretmemiz gerekli yeni ülke, yeni dil çok farklı bir kültür ve takımda tek yabancı alışma dönemini ve belli bir zaman sonra takımdan kesilemeyeceğine inanıyorum yalnız biraz sabır...

oguz_5528

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 24 September 2009, 12:07:11

Bir gürcünün Samsun'a çabuk alışması lazım yaa ;D

Ben Ofosu

hucüm presi yaptı, mücadelesini verdi adam gibi oynadı. ama adama 1 tane top atamadılar , hava toplarında pek etkili değil strike özelliği daha iyi sanırım. çift forvette çok gol atar

55erhan55

adama top atsalar golünü atacak ama top atmıyorlarki adam ne yapsın

KocumVolkan

Alıntı yapılan: Ben Ofosu - 28 September 2009, 09:59:56
hucüm presi yaptı, mücadelesini verdi adam gibi oynadı. ama adama 1 tane top atamadılar , hava toplarında pek etkili değil strike özelliği daha iyi sanırım. çift forvette çok gol atar

ya abi tabiki de..
zaten adamın sahadaki görevi " hava toplarını turguta indir" .. ne garip gurip kuruyorlar taktiğı anlamıyorum ki.. turgut yerine adam gibi biri olsa gürcüye indirse topları her vuruşu gol okadar iddalıyım..

Ollivanders

turgut varken chelidze oynayamaz chelidzeye oktay volkan gibi adamlar lazim

SerhaT55

hawa topalrın etkısı yok ama  strike ozzellkleri daha iiii  ::)

Sioux

Alıntı yapılan: Serhat - 11 October 2009, 13:56:42
hawa topalrın etkısı yok ama  strike ozzellkleri daha iiii  ::)

kardeşim ingilizce mi yazıyorsun? düzgün yazsana şu cümleleri.

**55

georginin kalitesi tartışılmaz ama onun oynayacağı futbol sistemi bizde yok yanlardan orta yerine kontra atak oynamaya çalışan takımız bu sistemde ondan fazla bişe beklememeliyiz

babasamsunlu

Adama bir maç bile şans taımıyorlar..halbuki çok hırslı kendini kanıtlamanın peşinde .. takımda kendii bu kadar  çok kanıtlamak isteyen nadir birkaç kişiden birisi.. yazık önemli bir golcüyü kullanamıyoruz...

Ollivanders

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 14 October 2009, 11:33:41
Adama bir maç bile şans taımıyorlar..halbuki çok hırslı kendini kanıtlamanın peşinde .. takımda kendii bu kadar  çok kanıtlamak isteyen nadir birkaç kişiden birisi.. yazık önemli bir golcüyü kullanamıyoruz...

turhan hoca kumar oynamayı sevmiyor ya ustadım ondan oynatmıyordur.

silopilimuhsin

şans verseler belki patlama yapar