Giorgi Chelidze (Takımdan Ayrıldı)

Başlatan mehmet yılmaz, 16 August 2009, 03:25:46

« önceki - sonraki »

ali ihsan

Hakkında konuşmak için erken olduğunu düşünüyorum.Takıma alışsın iyice veririz notunu ....

BekiRcaN_5s

ugrass

**KaR6**

oturdugun yerden sallamaktan kolayı yoktur heralde.. bizim takıma cok fazla bir futbolcu ama takımdakiler adam değil ki.. takımın en iyisiydi muthiş taktik bir zeka sayesinde cıktı 2.yarı..

ugrass

Alıntı yapılan: **KaR6** - 06 September 2009, 21:50:39
oturdugun yerden sallamaktan kolayı yoktur heralde.. bizim takıma cok fazla bir futbolcu ama takımdakiler adam değil ki.. takımın en iyisiydi muthiş taktik bir zeka sayesinde cıktı 2.yarı..

oturdugum yerden salladıgım yok..BANA SALLANMASIN... izledk.. bi tane olumlu hareketi yoktu..

**KaR6**

kim üstüne alınırsa ona sallarım, adamın önu bomboşken sefa efendi ayakdısıyla fantezilere kalkışırsa yapacak bi şeyi yok.. burhana iyi deyipte bu adama sallayanın futbol bilgisinden süphe ederim.. topa basıyor, top saklıyor, işi olmamasına ragmen hücumları bile o başlattı, hangi kafayla cıkarılır su mactan anlamak mümkün değil!

ugrass

Alıntı yapılan: **KaR6** - 06 September 2009, 21:57:49
kim üstüne alınırsa ona sallarım, adamın önu bomboşken sefa efendi ayakdısıyla fantezilere kalkışırsa yapacak bi şeyi yok.. burhana iyi deyipte bu adama sallayanın futbol bilgisinden süphe ederim.. topa basıyor, top saklıyor, işi olmamasına ragmen hücumları bile o başlattı, hangi kafayla cıkarılır su mactan anlamak mümkün değil!

hocaya dencek laf yok zaten.. ;)

55JNR55

hocaya denecek laf yok bu adama denecek laf hiç yok turgut gibi bir asalak oyunda mevcut kalırken giorgi gibi olumlu oynayan pas almaya yatkın zeki bir forveti çıkarmanın mantığı oyuncunun kötü oynadığından değil hocanın takdir'i zaten ben de şahsen o hocayı çok takdir ederim..!!

supernatural_55

Turgut efendi ilerde tek forvet oynasın çizgide tutmadı diye onu öne aldı Giorgiyi nerdeyse beke kadar çekti bravo hoca.Giorginin yapabileceği hiçbişey yoktu bu maçta

berusa55

Bu çocuğu yakacaklar! Turgut'a 90dk sabredip Gürcü'yü ilk yarıda sahadan alan teknik heyet olmaz olsun!

55JNR55

aslında yapmaları gereken basitti volkan ve chelidze çok iyi ikili olur ikisi de hareketli ve özellikle chelidze pas alıp vermeyi çok seven bir oyuncu anlam veremiyorum Turhan Özyazanlar bunu nasıl göremiyor ya da görüp da bir kaç rest'e nasıl boyun eğebiliyor yani kadro'daki iskeleti bu adam kendi isteğiyle oluşturamıyorsa hem bu adamda otorite eksikliği vardır ve bunla beraber futbolcular dediklerini sallamaz özellikle artist olanlar hem de yönetimde çok saçma bir saha içine bulaşma gibi bir alışkanlık var...

Dartagnan

07 September 2009, 17:28:30 #71 Son düzenlenme: 07 September 2009, 17:32:31 Dartagnan
giorgini bir pozisyonu vardı  yine gozlerimin onunde.

bizim xavi sefa topu dolandırırken veya ayagında ezerken arkadan beyaz formalı bı adam dikkatimi cekti.Chelidze kosma pozısyonunda ve  sadece xavı sefadan gelebılcek pası beklıyor.Ama her zamankı gibi  bizim cooper sefa goremedı bıle.Sadece o goremedı bence.Yerımde zıplayarak bagırıodum en son atsana ulan diye >:(

ondan sonra adam bos topcu buna adam ne yapsın !!!! Bu arada burhana bin basar hic olmazsa al ver yapiyor.Burhan ne yapiyor? tamam mucadele ediyor  ama burhan topu alip sadece diklemesine gidiyor dogal olarak gecemedigi icin kaptırıyor.

volkanla anlasabilirse ve  cizgidevolkanı oynatıp,iceri kat etmelerle  etkili olursa is yapoar giorgi eminm buna .

Ollivanders

zaten o pozisyon pesine kerem defanstaki arkadasını dover gibi azarlıyordu. Adam ne yapsın pas olmadıktan sonra

babasamsunlu

ben beğendim bu topçuyu..hiç kimseden pas alamamsına kimsenin onu görmemesine rağmen en azından  yürekli bir şekilde mücadele etmeye çalıştı.top almak için sahada basmadık yer bırakmazken bizim top canbazları turgut ve sercan ona top atmamak adına ellerinden gelini ardlarına koymadılar...yazıklar olsun .... >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Kaptan

Bişiler yapma çabası içersinde...Futbolundan Ümitli oldugum futbolcu