Giorgi Chelidze (Takımdan Ayrıldı)

Başlatan mehmet yılmaz, 16 August 2009, 03:25:46

« önceki - sonraki »

berusa55

03 November 2009, 11:55:45 #150 Son düzenlenme: 03 November 2009, 11:57:28 berusa55
Burhan'ın oynadığı ve gol attığı maçları bile arar haline geldik vallahi billahi... Hakan Akman'ı kazanmak konusunda hemfikirim. Genç ve adam gibi Samsun'lu futbolcularımıza sahip çıkmamız farz.

SSBiz Gençlik

Burhan'ın burada ne işi var? ;D :P :) Onun devri yoktu ki zaten... ;D

berusa55

03 November 2009, 11:59:50 #152 Son düzenlenme: 03 November 2009, 12:01:18 berusa55
Kerem; Burhan'ın gol attığı az maçımız yok hakkını yemeyelim şimdi ama kadroya dönüşü zor gibi. Biraz da Hüseyin Kalpar hocaya bakar bu iş. Neyse Chelidze konumuzu dağıtmayalım daha fazla  ;)

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: 35ama55 - 03 November 2009, 13:34:43
Chelidze-Volkan denenmeli iç sahada.

Chelidze nin yanında koşan adam lazım, iki koşmayan adam ilerde zor olur...

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 03 November 2009, 13:36:57
Chelidze nin yanında koşan adam lazım, iki koşmayan adam ilerde zor olur...

Hakan Akman!......

**KaR6**

Abi Hakan Akman Hakan Akman da, dun girdikten sonra topa değmedi, buca da değmedi, fazla mı şişirdik onu da diye düşünmeden edemiyorum..

ali ihsan

Alıntı yapılan: 35ama55 - 03 November 2009, 14:02:19
Mümkünatı yok bu formu ile oynamasının. 3 gol atınca banko forvet oldum sandı, İzmir'deki 3 maçta da topa değmedi.

Takımda formda oyuncu yok zaten.Lige verilecek arada inşallah kendilerini düzeltirler yoksa dağ başını duman almış'ı söyleriz hep beraber...

YaşarDoğu

volkan sprinetr mı? yoksa dribbling i olan birisi mi?

lucarelli

Alıntı yapılan: 35ama55 - 03 November 2009, 13:34:43
Tv'den nasıl gözüktü bilmem ama Samsunspor pas yaptıysa bunu Chelidze'ye borçlu. Adam 90 dakika koştu, sık sık gerilere kadar gelip top aldı, stoperleri de ileri çıkardı. İkiye birler,duvar pasları herşeyi denedi. Böyle olunca şişirmeden oynadık oyunun bazı bölümlerinde. Chelidze 2 forvetli sistemde iş yapar, Chelidze-Volkan denenmeli iç sahada.

Ben maçı TV'den izledim, çok etkili görünmedi. Bir de çok ağıdı. Topu alıp düzeltene kadar etrafına 2 kişi geliyordu. Gerçi takım olarak da çabuk oynamadık hep bastık topa. Bence değerlendirmek için erken bir kaç maç daha sabretmek lazım.

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: 35ama55 - 03 November 2009, 14:23:23
dribblingi olan birisi, parası zamanında ödenirse sprinter bile olur Karabük maçındaki gibi  :D

Volkan sprinter olsa zaten 2. yarılarda oyunda kalır.Vol-kan dribblingi olan birisi ve bunu parasını cebinde hissettiğinde oynuyor.Ben Volkanı solda n Chelidze  ye orta yaparken görmek isterim oda anca 60 dkk zaten  ;)

Atrıca Chelidze  press öyle ahım şahım press yapan biri değil, bunu MİY maçındada gördük,Altaydada gördük.Turgut sağdan Volkan soldan bu adamı besleyecek .

SSBiz Gençlik

6 harfli mi besleyecek Chelidze'yi?

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: SSBiz Gençlik - 03 November 2009, 15:06:07
6 harfli mi besleyecek Chelidze'yi?

Oktayın iyileşmesi ni geçtim form tutmasıydı , maç kondisyonuydu felan filan... Allah ım güldür yüzümüzü  :(

Akyol

Alıntı yapılan: **KaR6** - 03 November 2009, 13:59:19
Abi Hakan Akman Hakan Akman da, dun girdikten sonra topa değmedi, buca da değmedi, fazla mı şişirdik onu da diye düşünmeden edemiyorum..
Kompresor gibiyiz zaten adam 1 gol attı mı yeter bize! Chelidze bu takımın forvet hattının tek oyuncusudur. Oktay'da iyileşince gerçek Chelidze ortaya çıkacak. Bazıları soyunma odasına giderken Chelidze bizim yanımıza geliyor! Bazıları "para yoksa topta yok" derken Chelidze Altay'a yenildik diye gözyaşı döküyor... İÇİMİZDEN BİRİ GEORGİ CHELİDZE gerisi hikaye...

sersa

Georgi ye gerçekten güveniyorum ;)

lucarelli

Alıntı yapılan: 35ama55 - 03 November 2009, 14:32:50
Ağır bir oyuncu defans arkasına koşu yapması zor, ama açtığı koridorlardan pozisyon bulabiliriz, nitekim Turgut öyle pozisyon buldu. Birde dün ağırlığından ziyade arkadaşlarının kendisine yardıma gelmesini çok bekledi topla beraberken ondan temposu düşük görünmüş olabilir.

Doğrudur. Maçı canlı sen izlediğin için senin yorumların daha doğru olacaktır. Dediğin gibi hiç kimse Chelidze'ye yardım etmedi. Daha doğrusu kimse kimseye yardım etmedi.

Ben umutluyum Chelidze'den inşallah bugun de oynar golünü çakar.