Fortis Türkiye Kupasi 2. Tur l Samsunspor'umuz 2 - 0 K. Karabükspor

Başlatan MeL_55, 27 September 2009, 13:49:08

« önceki - sonraki »

sBc-55

Turgutla Sercanın dalgasına birbirmize düşmenin bi anlamı yok..herşey yarın açığa çıkar..biz samsunspolrluyuz

celebi

tamam artık arkadaşlar konu kapansın. bu arada konu değişsin. maçtan foto falan yok mu yaw ;)

beşnumara

Alıntı yapılan: sBc-55 - 01 October 2009, 22:27:20
Bizim çok hatamız var onur çok..ama bu iştedede bir hayır vardır..sanırım özür dilediler galip abilerden falan..Bende anlayamadım açıkçası..
emrah sana bir sorum var: sen futbolcu olsan ve haettepe maçındaki gibi küfür etsen ne  yapardın? 1.si ben öyle bir şey demedim derdin tarftardan zaten sicilliyim diye.çünkü olacakları biliyosun. 2.si de geçmişte olanlar için özür dilemezmisin?

taraftar açısından düşün bir de. sana küfür ediyor tribünde desteklediğin futbolcun. gelip senden özür dileyecek elbet bu şehirde rahat yaşayabilmesi için ve yalanlayacak.
bunun affedilir bir yanı var mı? bu bir değil iki değil... aynı kişi geçen sene de takım arkadaşlarına inşaallah küme düşersiniz demişti.aslında o lafı da taraftara söylemişti de üzerimize pek almadık nedense.

son olarak da bu kadar şeyler yaşanmış nasıl oluyor da maç öncesi tribünlere çağrılır nasıl olur da maçın 25. dakikasında yedek kulübedeki bir oyuncuya yumruk şov yaptırılır.

bu soruları beşnumara olarak değil başka biri söylüyomuş gibi algıla.cevabını bekliyorum...

Ollivanders

ya abi ankarada o kadar buyuk husrana ugradık kı maca ne motıve olabıldık ne sevinebildik  boyle bir mac yasanmams sayıyorum olesine cerezine bir mactı olarak goruyorum

supernatural_55

harbiden bu maçın hiç tadı tuzu yoktu öyle oynandı ve Karabük yedek falan çıkmış galiba onlar hiç sahada yoktu zaten.Bu maçın skoruna oynanan oyuna aldanmamalıyız Bolu maçı böyle geçmez bana göre defansımz oturmaya başlamış gibi ama turguta dayalı oyun oynatırsa hoca en fazla berabere biter bolu maçı

Ollivanders

celebi

celebi

trt 3 de mısır-italya 20 yaş altı maçı var manyak mücadelelei maç tavsiye ederim mısır atacak.

Recep

Alıntı yapılan: celebi - 01 October 2009, 22:33:57
tamam artık arkadaşlar konu kapansın. bu arada konu değişsin. maçtan foto falan yok mu yaw ;)
bu şerefsizler elbet bir gün gidecek
bu tribünlerde gene bizler kalacağız biz ev sahibi onlar kiracı maçtan foto varsa atarmısınız

Ollivanders

abi mısır ne takım ya acaip oynuyor olacaktık simdi super ligde olacktı iyi bir yonetim al 2 tane adam of ya of kimlere kaldık ya

supernatural_55

şu u 20 maçları harbiden çok güzel geçiyo gana ne top oynadı ya bi ara dedim acaba beyaz formalılar mı ingilizler ilk başlarda ama baktım zencileri görünce anladım:))

söðütlübahçe

Alıntı yapılan: beşnumara - 01 October 2009, 22:35:29
emrah sana bir sorum var: sen futbolcu olsan ve haettepe maçındaki gibi küfür etsen ne  yapardın? 1.si ben öyle bir şey demedim derdin tarftardan zaten sicilliyim diye.çünkü olacakları biliyosun. 2.si de geçmişte olanlar için özür dilemezmisin?

taraftar açısından düşün bir de. sana küfür ediyor tribünde desteklediğin futbolcun. gelip senden özür dileyecek elbet bu şehirde rahat yaşayabilmesi için ve yalanlayacak.
bunun affedilir bir yanı var mı? bu bir değil iki değil... aynı kişi geçen sene de takım arkadaşlarına inşaallah küme düşersiniz demişti.aslında o lafı da taraftara söylemişti de üzerimize pek almadık nedense.

son olarak da bu kadar şeyler yaşanmış nasıl oluyor da maç öncesi tribünlere çağrılır nasıl olur da maçın 25. dakikasında yedek kulübedeki bir oyuncuya yumruk şov yaptırılır.

bu soruları beşnumara olarak değil başka biri söylüyomuş gibi algıla.cevabını bekliyorum...

BAKIN ABILERIM BIZ BURDA KAFAMIZA GORE DESTEK YAPMIYOruzZ ne denılıyosa onu yapıyoruz zaten turgutu cagırdımızda oNA O FORMA KUTSALDIr ADAM GIBI OYNA dıye tazafratta bulunduk sercan konusuna gelnce bu trubunlerde bır taraftar grubu ıstemez bır taraftar grubu ıster ama bu benım ıstegımle olan ıs degıl bana ne dıye haber gelırse ben ona gore tezafratta bulunurum ona gore destek yaptırırım ıyı yada kotu .

sBc-55

Yarın herşeye açıklık gelir..inşş..bu arada beşnumara sonuna kadar haklısın ne diyim.bizde ne denildiyse onu yaptık..

berusa55

Bravo Kenan Yelek...

Alıntı"Şanlı Samsunspor için mücadele edeceğiz"

Saha tur atlamak için çıktıklarını vurgulayan kaptan Kenan Yelek ise, istedikleri oyunu saha yansıtamadıklarını dikkat çekti. Tur atladıkları için mutlu olduklarını dile getiren Yelek, "Samsunspor'un daha iyi oynaması ve mücadele etmesi lazım. Samsunspor buraları hak etmiyor. Samsunspor eski şanlı günlerini hak ediyor. İnşallah bunu başarmak için sonuna kadar mücadele edeceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: http://www.gazetekolik.net/haber_detay.asp?haberID=4518

Ollivanders

abi boyle olmalı iste ya. bazıları bunları unutuyor veya unutturmaya calısıyor biz hacettepe veya gungoren degiliz. biz SAMSUNSPOR uz.