Bank Asya 1.Lig 6.Hafta | Hacettepespor 1 - 0 Samsunspor'umuz

Başlatan MeL_55, 19 September 2009, 22:34:07

« önceki - sonraki »

King Of The North

Alıntı yapılan: CemBaba - 24 September 2009, 12:57:07
Zeki Abi napıyoruz? Dışardan da olsa destek verecekmiyiz.?

Güvenlik sorunu varsa Çelebi'nin dediği gibi kimse bize engel olamaz rahatlıkla gireriz içeri kim tutar bizi,her türlü gidilecek.

Kodalak

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 24 September 2009, 15:59:51
Güvenlik sorunu varsa Çelebi'nin dediği gibi kimse bize engel olamaz rahatlıkla gireriz içeri kim tutar bizi,her türlü gidilecek.

Sonra takım ceza yemesin,gerçi Cem55 ile görüştüm az önce ne olursa olsun gidelim diyoruz içeri girelim ceza yersekde yiyelim,yönetim nerde nasıl maçı seyircisiz oynatmaya müsaade ediyor.Bu arada tff şikayet maili nerden atılıyor link belirtebilen varsa yazabilirmi?

celebi

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 24 September 2009, 15:59:51

grup istanbul 55 orada olacak

atakan

şimdi bi mail attım.yüklenirsek sesimizi çıkartabilirsek bi umut değişebilir karar.
E-Mail:  tff@tff.org

harbisamsunsporlu5517

24 September 2009, 16:09:50 #274 Son düzenlenme: 24 September 2009, 16:12:00 harbisamsunsporlu5517
abi bukadar kasmayın kendınızı butakım galibiyetle dönecektir elbet federasyonun tavrı bize degil rahat olun

Kodalak

Alıntı yapılan: celebi - 24 September 2009, 16:06:46
grup istanbul 55 orada olacak

Aynen biz orda olacağız

Alıntı yapılan: atakan - 24 September 2009, 16:08:35
şimdi bi mail attım.yüklenirsek sesimizi çıkartabilirsek bi umut değişebilir karar.

linki atarmısın

55.hakan

Alıntı yapılan: harbisamsunsporlu5517 - 24 September 2009, 16:09:50
abi bukadar kasmayın kendınızı butakım galibiyetle dönecektir elbet federasyonun tavrı bize degil rahat olun
derdimiz galibiyet değil hakkımızın yenmesi

supernatural_55

abi bu kadar da olmaz ya dertlerş kesinlikle biziz!!!
diyarbakırla bizi bir tut sahamızı kapat( duyan da çok büyük olay oldu zannediyo!!)
orduda bikaç olay çıktı diye o hafta en ağır cezayı bize ver
durup dururken hacettepenin zaten seyircisi yok resmen bizim maça girmemizi engelle ki Ankarada statan bol ne var?

eee bu kadar da olur mu başka takım bulun üzerine oyunlar oynayacağınız burdan size ekmek çıkmaz!!!
......federasyon!!!

Sercan

lucarelli

Bu federasyondaki arkadaşlar satdın eksikleri var burada maç oynanmaz diyeceğine seyircisiz oynatalım diyor. Sezon başında nerdelerdi Hacettepenin Cebeciyi hazır hale getirmesi gerekli idi.  UEFA'da maç oynıcaz diye Sivas aylar öncesinden stadını hazırladı, Peki Hacettepe neden stadını hazırlamadı. Federasyon Cebeciyi nasıl kabul eder!!!

Yazık yazık...

lucarelli

Alıntı yapılan: Kodalak - 24 September 2009, 16:05:48
Sonra takım ceza yemesin,gerçi Cem55 ile görüştüm az önce ne olursa olsun gidelim diyoruz içeri girelim ceza yersekde yiyelim,yönetim nerde nasıl maçı seyircisiz oynatmaya müsaade ediyor.Bu arada tff şikayet maili nerden atılıyor link belirtebilen varsa yazabilirmi?

E-Mail:  tff@tff.org

harbisamsunsporlu5517

asıl suc bizim yönetimde gereken tepkiyi koymazsa hakkını sonuna kadar aramazsa olacagı budur kimseye kızmaya gerek yok yönetim aciz

mehmet yılmaz

Alıntıhttp://www1.samsunspor.biz/haber-Uclu_Rezalet_-6424-

Üçlü Rezalet!

Hacettepe maçı öncesindeki, sabrımızı zorlayan komediler silsilesi Samsunspor taraftar grup ve dernekleri adına kamuoyuna duyurulur...

24.09.2009

Komedi Dans Üçlüsünü Protesto Ediyoruz!

Bugün Türk futbolunda tam bir kara mizah yaşandı. Akıllara seza bu gelişme kısaca şu; TFF, Samsunspor Kulübüne gönderdiği bir mesajla Pazar günkü Hacettepespor maçımızın Ankara 19 Mayıs Stadı yerine Cebeci İnönü Stadında oynanacağı ilan edildi. Ancak ardından da şu gülünç şerh düşülmüştü; güvenlik sorunu sebebiyle karşılaşmanın seyircisiz oynanmasına karar verilmiştir. Sanki ev sahibi durumundaki Türk futbolu için gereksiz takımın seyircisi varmış gibi üstelik... Yani, seyircisiz demek Samsunspor taraftarı gelmesin demektir.

Ülkemizin güzide başkenti Ankara'da başka stat yokmuş gibi, Hacettepe son üç yıldır tüm maçlarını 19 Mayıs Stadında oynamıyormuş gibi, insanları aptal yerine koymaya çalışan, neresinden tutarsanız elinizde kalan bir rezillik abidesi...

Sonradan öğreniyoruz ki, resmi olarak Hacettepe kulübüyle bir bağı olmamasına rağmen çok bağlı olan İlhan Cavcav'ın kişisel bir hesaplaşması imiş bu şahsi ve tuhaf karar.

Halbuki Samsun'dan, İstanbul, Bursa ve Ankara'dan taraftar dernekleri çoktan hazırlıklarını yapmış, gidilecek araçları dahi ayarlamışlar, hatta kaparolar bile verilmişti. Orada Samsunspor'umuzu binlerce taraftarı destekleyecekti. Ancak başrollerini Türkiye Futbol Federasyonu, Cavcav nezdinde Hacettepe Yönetimi ve pasiflikleriyle kala kalan Samsunspor yönetiminin oynadığı bir komedi dans üçlüsü gösterisi varmış!

Hiçbir sebep olmaksızın, sıradan insanların futbol maçı seyretme hakkını elinden alan bu hukuksuz ve insafsız uygulamayı kınıyoruz. Yapılanlar bir rezaletten ibarettir. Hacettepe ismi verilen ve Türk futbolu için son derece gereksiz, tatsız, tuzsuz bir takım konumunda olan bundan sonraki maçlarını da ilgiyle takip edeceğiz.

Madem o stadın güvenliği yok, o halde içeriye birlerinin girmesini engelleyebilecek bir güç de yok demektir. Yok eğer bu güç var ise statta güvenlik de var anlamına gelir.

Son olarak biz Ankara grubuyla yine de orada olacağız; Samsunspor yönetimi şirketleşme çalışmalarından başını kaldırıp taraftarını o stada sokmak zorundadır!.. Sorumlulukları arasında bu da vardır ve eğer ki bu işi başaramazlarsa 'tarihe taraftarını hiçbir hukuki dayanak olmaksızın maça sokamayan yönetim' olarak da geçeceklerdir.

Samsunspor taraftar grup ve dernekleri adına kamuoyuna duyurulur...

lucarelli

Haber bugün çıktı; Biz haklı olan tepkimizi gerek mail ile gerekse telefon ile gösterdik, gösteriyoruz. Hatta büyük olasılıkla seyircili oynanackmış gibi maç günü stada da gideceğiz. İnanıyor ve umut ediyorum ki yönetim de konu ile ilgili çalışmları sürdürüyordur. Zira daha hala TFF'nin resmi internet sitesinden maçın seyircisiz olduğuna dair bir açıklama yok. İnşallah haklı olan davamızı kazanıp maçı Cebeci'de de olsa izleyip, takımımıza maç boyu desteğimizi vereceğiz.

Ama şu içinde bulunduğumuz durum maça çevre illerden gelecek olan arkadaşlarımızı zor durumu sokacaktır. Bunun önüne geçilebilmesi için bir an önce resmi olarak işin çözülmesi, Fenerasyonun durumu düzeltmesi gereklidir.

King Of The North

02123622222 TFF yetkilisi stadın gündüz maçları için uygun olmadığını,stadyum güvenlik komitesinin güvenlikle ilgili problemler olduğunu,ayrıca tribünlerin ve fiziki şartların seyircili oynmaya elverişsiz olduğunu söylemekte.Aylarca bu maçı bekledik ama maalesef Hacette klubü ve TFF futbolun güzelliğine gölge düşürmüştür,çok doluyum ama telefondaki kişi iyi niyetlice tüm sorularımı yanıtladı o yüzden sövemiyorum da...