Bank Asya 1.Lig 6.Hafta | Hacettepespor 1 - 0 Samsunspor'umuz

Başlatan MeL_55, 19 September 2009, 22:34:07

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Zeki siz 100-150 kişi orada olmalısınız, güvenlik yoksa çieriye de girilir. Hiç bir şey olmazsa da federasyon, cavcav ve bizim büyük yönetim protesto edilip, takıma destek verilir.

Sony

Alıntı yapılan: samsuni - 24 September 2009, 16:53:43
Zeki siz 100-150 kişi orada olmalısınız, güvenlik yoksa çieriye de girilir. Hiç bir şey olmazsa da federasyon, cavcav ve bizim büyük yönetim protesto edilip, takıma destek verilir.

Samsun dakiler napıyor abi ?

mehmet yılmaz

berusa55

24 September 2009, 17:00:19 #288 Son düzenlenme: 24 September 2009, 17:02:46 berusa55
Bütün heves bütün iştah kaçtı. Şaka gibi olanlar. Samsunspor'umuzun üzerinden elinizi çekin  Hacettepe'nin keyfine göre hareket eden TFF! Bu durum büyük Samsunspor Taraftarlarından korkmaktan başka bir şey değildir.

King Of The North

Alıntı yapılan: samsuni - 24 September 2009, 16:53:43

Üstadım rezilliğin biri bin para,girmesine gireriz de sonrası nolur bilemeyiz, hem ceza alacağız hem de rezillik çekilecek,güzellik yaşamak varken zorla iş yapılacak,tadımızı kaçırdılar >:(

darknESS

3-4 ay once bank asyaya yükselme maçları oynanmadımı bu stadta. o zaman elverişliydide bi anda elverişsizmi oldu! bizde 2b den çıkarken bu stadta oynadık maçları gayet kötü rezil bi stadtı ama çok daha önceden alınmalıydı bu karar ki stadın bi kısmı kuvvetlendirilebilsin.

Turuncu

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 24 September 2009, 14:47:22
Ligin 6. haftasına geldik üzerimize oynanan oyunların hepimiz farkındayız.Artık birlik olma zamanı başka çaresi yok öyle ya da böyle sonunda herkes anlayacak bu takımın büyüklüğünü...

europe_55

Yaziklar olsun...
Ne zaman ayaga kalkmak istesek, önümüze engel oluyorlar. >:(

Ama ne yaparsa yapsinlar, SAMSUNSPORUMUZ´un önünde kimse duramayacak...

Sony

Bunlar böyle yaparak bizim samsunspor aşkımızı bitiremezler sadece körüklerler...

eLLis

Ben bişe anlamadım bu karardan ne güvenliğinden bahsediliyor Allah aşkına bizim suçumuz ney güvenliği sağlamak kimin göreviydi ki ne güvenliği hani hacettepeyle yapıyoruz zaten...

berusa55

Hacettepe bundan önce maçlarını Ankara'da oynamadı mı, seyircili oynanmadı mı? O zaman güvenlik olayı neyi? Samsunspor maçına gelince mi devreye kriter girdi? Yazıklar olsun ayıp ayıp!

mehmet yılmaz

Haklı şikayetimizi Habertürk Gazetesinden Tahir Kum ile de paylaştım; federasyonun bu adiliğine onlar da geniş yer verecekler, akşam ayrıntılı şekilde görüşeceğiz tekrar...

eLLis

Hacettepenin hadi taraftarı yokta ya gençlerbirliği filan olaydı yine böylemi olurdu acaba ?

Baskent_Samsunspor

bu olayı ulusal basında ne kadar ses getirirsek o kadar başarılı oluruz mehmet kardeşimiz bu özverili mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum bende mail atarak buna katkıda bulunucağım haydi beyler sahipsiz takım olmadığımızı gösterelim...

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Baskent_Samsunspor - 24 September 2009, 17:22:57
bu olayı ulusal basında ne kadar ses getirirsek o kadar başarılı oluruz mehmet kardeşimiz bu özverili mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum bende mail atarak buna katkıda bulunucağım haydi beyler sahipsiz takım olmadığımızı gösterelim...

Milliyet'ten Cemal Ersen'e ulaşılmış; o da yazacak birşeyler... Neticede TFF'nin ciddi bir ayıbı ve açığıdır bu ve TFF'nin açıklarını seven medya kuruluşları da var.