Bank Asya 1.Lig 6.Hafta | Hacettepespor 1 - 0 Samsunspor'umuz

Başlatan MeL_55, 19 September 2009, 22:34:07

« önceki - sonraki »

pasham55

Öncelikle herkese selamlar,

Şimdi Hakkı tomaç ile görüştüm  hacettepe istemiş cebeciyi, ev sahibi olduğu için stad tercihi onlarınmış, fedarasyonda buna kızıp güvenliği bahane ederek seyircisiz oynatma kararı almış.  Hakkı tomaç itiraz edeceğiz ama çok zor değişmesi dedi.

ALLAH bunların bin bir türlü belasını versin daha ne diyeyim.

Sercan

Alıntı yapılan: samsuni - 24 September 2009, 13:56:31
Yönetim gerekli itirazı yapmış, kararı bekliyormuşuz!!!

Seyircisiz de olsa gitmek lazım oraya 1.000 kişi. Madem güvenlik yok, rahatlıkla gireriz içeri....

Abi her türlü gidiyoruz yani??

babasamsunlu

Alıntı yapılan: pasham55 - 24 September 2009, 13:56:39
Öncelikle herkese selamlar,

Şimdi Hakkı tomaç ile görüştüm  hacettepe istemiş cebeciyi, ev sahibi olduğu için stad tercihi onlarınmış, fedarasyonda buna kızıp güvenliği bahane ederek seyircisiz oynatma kararı almış.  Hakkı tomaç itiraz edeceğiz ama çok zor değişmesi dedi.

ALLAH bunların bin bir türlü belasını versin daha ne diyeyim.

sanırım yeni üye oldunuz sırf bu haber için..hakkı tomaçla nasıl görüştünüz kimsiniz.. bir bilgi verirmisiniz...??

pasham55

Ben kesinlikle gidicem, seyircisiz de olsa takımın yanında olacam,

pasham55

24 September 2009, 14:08:51 #244 Son düzenlenme: 24 September 2009, 14:10:36 pasham55
Alıntı yapılan: babasamsunlu - 24 September 2009, 14:06:00
sanırım yeni üye oldunuz sırf bu haber için..hakkı tomaçla nasıl görüştünüz kimsiniz.. bir bilgi verirmisiniz...??

Daha önceleri üye olmuştum (Mart/2009 da) ancak sadece forumu okuyordum. bir şirkette yöneticiyim. hakkı bey şirketimizin avukatıdır. Maça gitmeyi kafaya koymuştum seyircisiz olacağını duyunca çok canım sıkıldı, TFF nin sitesinde de belirsizlik olunca bir arıyayım dedim. bilgiyide sizlerle paylaşmak istedim.

Ollivanders

İyi de hacettepeye kizmayla seyircisiz oynamak ne alaka? boyle bir federasyon olur mu? Hacettepenin zaten seyircisi yok. Bizi neden cezalandırıyorsunuz ? allah topunuzun belasini versin.

Sercan

Alıntı yapılan: Serpico55 - 24 September 2009, 14:12:28
İyi de hacettepeye kizmayla seyircisiz oynamak ne alaka? boyle bir federasyon olur mu? Hacettepenin zaten seyircisi yok. Bizi neden cezalandırıyorsunuz ? allah topunuzun belasini versin.

Ollivanders

ev sahipliği olduğu için hacettepe sececekmis. guvenlik sorunu yoksa federasyon ağırlığını koyar baska bir yere verir maci hiç mi yapmadi yani. Bizim gunahımız ne?  sanki baska stad yokmus gibi. Boyle birsey olabilir mi? suçsuz taraf cezalandırılır mı? ayıptır günahtır. Nerde gorulmus boyle bir uygulama.

pasham55

24 September 2009, 14:19:52 #248 Son düzenlenme: 24 September 2009, 14:22:45 pasham55
Geçen sezon orduspor deplasmanına gittiğimde orda seyirci polislere şöyle bir tezahürat yapıyordu    "emniyet orduyu bize teslim et",   stadın da güvenliğini versinler samsunsporlulara. :)  

Samsunun da bakanı var, kesin müdahale eder !!!    ::)

Bu sahipsizlik zaten bizi bitiren şey. Çok komik bir gerekçe güvenlik sorunu, rakip seyircimi var ortada, 20 polis demi koyamıyorlar, yav yakında stadın suyu akmıyor diye cezalandıracaklar bizi.

Sercan

Bu resmen hacettepe takımına bir ödüldür.Bizim takımımız zaten deplasman maçlarında zor kazanıyor.Biz takım için orayı kendi sahamızmış gibi yapmaya çalışıyoruz.Eğer seyircisiz olmasının sebebi gerçekten federasyonun kızmasıysa bu federasyon şerefsizdir....

55.hakan

Alıntı yapılan: pasham55 - 24 September 2009, 14:19:52
Geçen sezon orduspor deplasmanına gittiğimde orda seyirci polislere şöyle bir tezahürat yapıyordu    "emniyet orduyu bize teslim et",   stadın da güvenliğini versinler samsunsporlulara. :)   

Samsunun da bakanı var, kesin müdahale eder !!!    ::)

Bu sahipsizlik zaten bizi bitiren şey. Çok komik bir gerekçe güvenlik sorunu, rakip seyircimi var ortada, 20 polis demi koyamıyorlar, yav yakında stadın suyu akmıyor diye cezalandıracaklar bizi.
Bakanlar godamanlar girip izleyecek protokolden zaten olan taraftara olacak

özkan

24 September 2009, 14:27:59 #251 Son düzenlenme: 24 September 2009, 14:29:37 samsuni
yaa neden madem güvenlik ise ki öyle birşey kesinlikle yok biz gideriz kardeşim ankaraya bakarız güvenlikmiymişmiş sebeb neymiş ha güvenlikse eğer paşalar gibi gireriz içeri haa değil mi o zaman senın *******    tomaaaaacccccccccccc

lucarelli

Kardeşim Hacettepe stadı seçer tamam ama güvenliği de sağlamak zorunda. Güvenlik sağlanamıyorsa Adi Federasyon da stadı nasıl onaylıyor. Böyle saçmalık mı olur. Yarın kümede kalma veya playoff maçında da aynı taktiği uygularlarsa  ne olcak o zaman.

Resmen Hacettepe ödüllendiriliyor. Terbiyesizlik bu ya. Daha 6 haftadan ligin çivisi çıktı. Rezalettttttt

kaptan 55

evet bakanımız var heryere bakıyo bi SAMSUNSPOR'umuza bakmıyo
hükümetin grup başkanvekili var bi SAMSUNSPOR'umuza vekillik yapamıyo

eee hal böyle olunca ne lobimiz oluyo ne sahibimiz aslında yazıcak, kurulacak çok cümle varda neyse...

yıllardır yeri geldi kalın şimdilerde ise ince ince doğranıyoruz sahipsizliğin bedelini yine bizler ödüyoruz.

özkan

inşallah aramızda çatlak sesler cıkmazda gitmiyoruz falan diye.. :'(