Bank Asya 1.Lig 6.Hafta | Hacettepespor 1 - 0 Samsunspor'umuz

Başlatan MeL_55, 19 September 2009, 22:34:07

« önceki - sonraki »

55.hakan

federasyon cesaret edip resmi sitesine bile yazmıyor haberi

pasham55

ALLAH tan bir kaza bela bir aksilik olmazsa kesinlikle pazar günü ankaraya yola çıkıyorum. Girebilirsek gireriz giremezsek de galibiyetin verdiği sevinçle yola düşeriz.

emre

facebook taki samsunspor grubunun yöneticisi kesin kaynaktan bilgi aldım kulübe yazı gelmiş diyor bu nasıl iştir yaa bi şeyide doğru dürüst yapın cıkıp kulübe böyle böyle bir yazı geldi sunları sunları yaptık veya böyle bir haber cıkmış yalan demek çok mu zor allah aşkına!!

Sony

Alıntı yapılan: samsuni - 24 September 2009, 09:55:14
Maç Cebeci İnönü'de... Bu arada federasyon Cebeci Stadının güvenlik yetersizliği yüzünden maçı seyircisiz oynatmak istiyormuş... Yönetim itiraz edecekmiş. Böyle ser.fsizlik mi olur? adi federasyon. Güvenliği sağlamak senin işin, sanki Hacettepe taraftarı var da...  >:( >:(
>:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Sony

Mehmet abi sen başkan ol şu takımın başına hiç olmazsa Samsunsporlu durşunla bu takım süper lige çıkar....

lucarelli

Yönetimin bu seyircisiz oynama kararını değiştirmek için uğraştığını umut ediyorum.

Stadın dışında değil, trübünden zafer şarkıları söylemek istiyorum.   

Sercan

Ligin 6. haftasına geldik üzerimize oynanan oyunların hepimiz farkındayız.Artık birlik olma zamanı başka çaresi yok öyle ya da böyle sonunda herkes anlayacak bu takımın büyüklüğünü...

Ollivanders

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 24 September 2009, 14:47:22
Ligin 6. haftasına geldik üzerimize oynanan oyunların hepimiz farkındayız.Artık birlik olma zamanı başka çaresi yok öyle ya da böyle sonunda herkes anlayacak bu takımın büyüklüğünü...

kumköylü ahmet

adi köpekler nelan bu yettiniz be.artik cik be samsun su kahrolasi ligden ne halleri varsa görsunler insallah alacagiz maci...cok oynuyolar uzerimizden yaaa

Ollivanders

ya sen ne is yaparsin yonetim . Kriterlere uygun değilmis .Ankarada kriterlere uygun stad mi yok.Hacettepe butun maclarini cebecide mi oynamis. Federasyon senin hiç mi gucun baskin yokta kriterlere uygun olmayan stad da maç oynattiriyorsun .Allah topunuzun belasini versin. Yonetim yonetim olsa bunlari yasar miydik biz. Ne yaptiklarindan yapacaklarindan habersiz bir yonetim. Kimlere kaldik .nereye surukleniyoruz biz? geçen sezon sadece 1 golle ligte kaldik.İslerin ters gitme ihtimali çok yuksek . Burda kaybettiğimiz puanla küme düsebiliriz.Bu isler bu kadar basit değil bir takimin geleceğiyle bu kadar kolay oynanmaz. yaziklar olsun boyle duzene.

ahmet55

Federasyon Allah Senin Belanı Versin!!!

Güvenlikmiş.. Hadi ordan

Hacettepeye Koymamız Engellenemezzzz!!!! >:(

KotuCocuk55

Federasyon kızıp o zaman seyircisiz oynancak demiş.Bu işler bu kadar ucuz amatör kişisel kaprislerle mi yönetiliyor.
Yazık benim ülkemin her kademesindeki basiretsiz yöneticilere.Yazık!

FEDERASYON adamlara kızcağına,maçı seyircisiz oynatacağına,
O sahanın kriterleri uygun değil orda maç oynayamaz diyip,hukuk önderliğinde maçı başka bir sahada oynatsana!

Yazık yaa,her yerde böyle adamlar işte bu yüzden sadece samsunumuz,samsunporumuz değil,ülkenin durumu ortada!

Atattürk'ün takımı ambleminde olduğu gibi yine şaha kalkacaktır!!!

Düşmanım düşmanlığından vazgeçinceye kadar bende onun amansız düşmanıyım!
GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Yaman55

Alıntı yapılan: KotuCocuk55 - 24 September 2009, 15:23:17

Düşmanım düşmanlığından vazgeçinceye kadar bende onun amansız düşmanıyım!
GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

KotuCocuk55

Sevgili Arkadaşlar,
Yaklaşık 5 dakika önce Türkiye Futbol Fedesrayonunu arayıp,bazı kişilerle görüştüm.

Bana aktarılan bilgi,
maçın cebeci stadında seyircisiz oynanacağı!
19 Mayıs stadında oynanmamasını özellikle gündüz maçı oynanmamasını Ankaragücü ve Gençlerbirliği kulüpleri istiyormuş,söylenene göre dayanak olarak da ankara takımlarının kendi aralarında ve federasyonla stad kullanımı hakkında yapmış oldukları özel bir sözleşmeyi gösteriyorlarmış.

Maçın seyircisiz oynanma sebebi güvenlik eksiklikleri  şeklinde değil sahanın kriterlerinin bazılarının eksik olması olarak açıklanıyor.Saha sene başında maç oynanır ama bazı eksiklikleri var bunlar giderilinceye kadar seyircisiz maç oynanır şeklinde not almış.

Tabi futbol seyirciyle güzel,hacettepenin zaten taraftarı yok,bu maça gelecek olan en az 3000 samsunspor taraftarına verilmiş bir cezadır koskoca ankarada TFF başka saha mı bulamadı sorusuna cevap veremiyorlar!

Şikeyet konusunda TFF'nin mail adresine atılmış tüm maillerin dakika dakika kontrol edildiğini ve en etkili şikayet şeklinin mail yoluyla yapılacağı bildirildi.

Bunun yanında bilgi almak yada soru sormak isteyen arkadaşlar;

TFF-iSTANBUL
0212 362 22 16
Samir Bey'den bilgi alabilirler!
Kendisi sadece memur ve efendi bir adam bu işte bir günahı yok sinirinizi ondan çıkarmayın!