Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 01 September 2009, 18:31:48
Rize Kemal Aslan ı almış.Rize de petrol çıktı galiba ....

Kemalla ilgili Futbol Extra'da bir yazı yazmıştım; Dikkat Her An Patlayabilir diye :) :) Rize'deki para bizde olsa Süper Ligde kafaya oynardık rahat.

ali ihsan

Alıntı yapılan: samsuni - 01 September 2009, 18:37:01
Kemalla ilgili Futbol Extra'da bir yazı yazmıştım; Dikkat Her An Patlayabilir diye :) :) Rize'deki para bizde olsa Süper Ligde kafaya oynardık rahat.

Bizimkiler o parayıda batırırdı dostum ....Çok biliyorlar ya her şeyi ....

CurvaSudSamsunspor

samsunsporulan

Ollivanders

berusa55

02 September 2009, 01:43:21 #2795 Son düzenlenme: 02 September 2009, 01:47:05 berusa55
Kasımpaşa, Norveç'in Brann takımında forma giyen Türk asıllı Norveçli futbolcu Azar Karadaş ile 3, Koray Avcı ile 2, Murat Erdoğan ile de 1 yıllık sözleşme imzalamıştı bugün. Bunlara bir de Cenk'i eklediler demek ki!

Kaya

Senelerce profesyonel futbol oynamış büyük paralara imza atmış SAMSUNSPOR umuzun yetiştirmiş olduğu sevgili CENK İŞLER dünyalığını fazlasıyla yapmış olmasına rağmen yine parayı seçerek nasıl bir mantık içinde olduğunu göstermiştir.Nuri ASAN ların ,Goz goz Yılmaz ların kıymetini daha iyi anlıyoruz örnekler çoğaldıkça..

samsunsporulan

azar karadaş kafa toplarında çok etkili bir isim o puanla dökülen kasımpaşaya bakalım bu transferler yeticekmi

tanju55

Celil Sagir da malatya ya dönmüs...

eLLis

Alıntı yapılan: berusa55 - 02 September 2009, 01:43:21
Kasımpaşa, Norveç'in Brann takımında forma giyen Türk asıllı Norveçli futbolcu Azar Karadaş ile 3, Koray Avcı ile 2, Murat Erdoğan ile de 1 yıllık sözleşme imzalamıştı bugün. Bunlara bir de Cenk'i eklediler demek ki!
İyi transferler gidişatları kötüydü azar karadas ıda fm den biliyorum iyi bir oyuncu

emre

Alıntı yapılan: 35ama55 - 02 September 2009, 18:58:13
Allah affetsin de bugün çok acıktım .. Samsun'da da eski ramazan havası yok , millet utanmadan yemeye içmeye devam ediyor mahalle aralarında bile ..

aynen kardeşim salıpazarı küçücük yer açık lokantalar var millet açık açık yiyor içiyor..nerde o eski ramazanlar!!!

Akyol

Alıntı yapılan: emre55 - 02 September 2009, 18:59:58
aynen kardeşim salıpazarı küçücük yer açık lokantalar var millet açık açık yiyor içiyor..nerde o eski ramazanlar!!!
Geçenlerde simit center da gördüm yanlış anlaşılmasın ama baş örtülü birçok bayan sigaralarını tüttürüp çaylarını içiyorlardı. Allahım herkesi en ince ayrıntısına kadar görüyor, inşallah bizlerin ibadetlerini kabül ve makbül eyler...

emre

zaten önemli olan böyle ortamlarda orucu tutabilmek sanırım..çevre şartları zorlastıkça bizim orucumuzda daha deger kazanacak inşallah.. :D

Sadece Samsunspor

Onlar bişe mi atakumda dolu alkol içen var, şimdi bile gidip bakın, sabahlarıda cafeler dolu millet püfür püfür sigara içiyor

erdem