Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

berusa55

Samsun için İftar vakti: 19:19

Sofranız bereketli olsun...

Akyol

Allah'ım tuttuğumuz oruçları, yaptığımız ibadetleri kabül etsin...

**KaR6**

ilk defa trabzondan turgutu sormaya basladılar, yarın bombası patlamaz inşallah..

**KaR6**

Alıntı yapılan: 35ama55 - 01 September 2009, 00:56:16
Allah allaah alacaklar mı acaba ?

Mehmet Battal'ı almışlar, Turgut bizde kaldı..

Sercan

Alıntı yapılan: 35ama55 - 01 September 2009, 01:06:20
Salak Buca unutsun süper ligi ..

Salaklar işte tam havayı yakalamışlar satıyorlar en iyi adamlarını...

berusa55

Anlaşılan Altay ve Karşıyaka sırada beklerken Süper Lig için Buca'ya "sen biraz bekle" dediler  ;)

özkan

mehmety battal şimdi tesede oynayabilceğinimi sanıyo da gitti  ;D valla kim ne derse desin bunlar küçük oyunların küçük hamleleri..buca unut sen super ligi

kuzey55

battalı vermediler trabzona.ayrıca cenk işler boluspora imza atmış...

CriminaL

buca bu sene playoff yapar.cenkin kocaeli işi yalan oldu demek ki.ya bunlar para bulamadı yada cenkin istediği rakamı vermediler.insallah para bulamamıslardır da su ahmeti alırız biz

kuzey55

ahmet şahini unutalım derim ben.ahmet dursuna imza attırmışlar dün.adamlar 2 günde 7.5 milyon tl yi yatırıyolar.bizimkiler de 3 aydır 1.5 miyon tl için koşuşturup durdular...okan ve cengiz bu sene kalecilerimizi olacak gibi görünüyo.

CriminaL

o zaman unutalım harbiden olmaz o iş..adamlar karanlık işler çeviriyorlar.ben kocaelinde okurkende bu böyleydi hala böyle tam kara para aklama takımı..ins okan iyi cıkar ama hic ümidim yok

celebi

okanın iyi olduğu söyleniyor karşıyaka maçında ancak ilerleyen haftalarda göreceğiz ne denli olduğunu

CriminaL

insallah iyi cıkar tabi 1-2 hafta ile değerlendirmek yanlış olur..lig uzun ve alınan oyuncular ne kadar hazır bilmiyoruz.insallah hersey bizim icin iyi olur ve hasret biter

YaşarDoğu

01 September 2009, 11:59:19 #2788 Son düzenlenme: 01 September 2009, 12:09:36 YaþarDoðu
Çerkezköy Belediyespor    1-3   Bayrampaşa

Bizdeki Hüseyin Öztürk oynamış çerkezköyde Tff den baktım azönce.

AlıntıÇERKEZKÖY BELEDİYESPOR: Eray Günaydın* Emrah Sağıroğlu* Emre Yalgın** Ufuk Harun Söylemez* Emre Arıcı ** Hüseyin Öztürk** (84'Hakan Dönmez) Hakan Dörtyol** (66'Orçun Engin*) Bekir Çelik*** Mustafa Dündar** Murat Öztürk* (76'Yiğit Deveci *) Mehmet Sinan Söylemez **
Yedekler: İbrahim Kocabaş-Hakan Genç-Samet Yazar-Kaan Taşkın
Teknik Direktör: Ercüment Coşkundere
İç Transferler: Hakan Dörtyol,Hakan Dönmez,Kaan
Dış Transferler: Eray(Gaziosmanpaşa),Emrah(Ünye)Emre(Samsun İlkadım Bld), Ufuk Harun(Alibeyköy),Emre Arıcı(İzmir Ulucak) Hüseyin(Samsun),, Bekir (Bafra Bld)Mustafa(Çorlu Sanayi),Murat ve Samet(Antalya Yeşilbayır Bld)Mehmet Sinan (Mardinspor), İbrahim (Zeytinburnu),Orçun(Sultanbeyli Bld),Yiğit (Muratlı Yeşilsırt),Hakan Genç(Tuzlaspor),
BAYRAMPAŞASPOR: Cem Temizel **Tayfun Tunç***Cihan Güneş**Ali Görkem Aydın**Hüseyin Kubilay Öztan**Oktay Gümüş***Ali Ekber Demirkol**(78' Yavuz Ender Yılmaz*)Tamer Bal**Ercan Işık**Umut Pusat****(87'Oğuz  Kocabal)Jan Ses **(65'Abdullah Topkara**)
Yedekler: Ahmet Arat,İsmail Çalışkan,Mert Önder,Savaş Barış Yağcı
Teknik Direktör: Murat Şenvardar
İç Transferler: Tayfun,Ali Görkem,Ali Ekber,Ahmet, Savaş
Dış Transferler: Cem (Bandırma),Cihan,Umut,Jan,Oğuz(kiralık)(Sarıyer),Hüseyin ve Tamer (Arsin)Oktay (kiralık)(Rizespor),Ercan(Güngören Bld) İsmail (Marmaris Bld),Yavuz (Gaziosmanpaşa),Mert(Orhangazi G.Birliği) Abdullah (İstanbul Hasköyspor)
Goller: 41 Mehmet Sinan / 32 Ercan,58 Ali Ekber,78 Abdullah
Sarı Kartlar: Ufuk Harun,Hüseyin / Tayfun,Ercan,Umut

ali ihsan

Rize Kemal Aslan ı almış.Rize de petrol çıktı galiba ....