Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

King Of The North

Alıntı yapılan: Baskent_Samsunspor - 03 September 2009, 17:20:32
sen onu diyorsun kaptan bizim iftarda solumuzda milet rakı bira çekiyordu ezan okurken adam gitar dinletisi yapıyordu ..... diğer cafeler ful iftar açan bizim yerde 3 bilemedin 4 masaydı yabancılaşıyoruz giderek vah ki ne vahhhh

he ibom yazdım bir önceki sayfada ama arkadaşın biri saygı duymak lazım demiş,adamlar zaten saygı duymuyo ki,Allah affetsin ben de birayla mı açsam orucu diye iğrenç bir espri yapmıştım.

kaptan 55

başkenttede olsak SAMSUN çocuğu olduğumuzu gösteriyoruz heryerde
övünmek gibi olmasın ;D

King Of The North

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 03 September 2009, 17:23:56
başkenttede olsak SAMSUN çocuğu olduğumuzu gösteriyoruz heryerde
övünmek gibi olmasın ;D

sözün bittiği yer :P ;D

KotuCocuk55

Arkadaşlar bunları dile getirip orucumuzun gerçek felsefesine zarar vereceğimize içimizde tutmalıyız, tutmayanlara da onların bize göstermediği hoşgörüyü fazlasıyla gösterip,gönlümüzden onların da doğru yolu bulması için dua etmeliyiz..yaşadığımız zor durumları da içimizde yakarak,olgunlaşmaya giden yolda bir adım daha atmalıyız.

Oruç günün belli saatleri arasında yememek,içmemek değildir bir felsefedir,bir ibadettir,bir iç disiplindir,motivasyon ister..Sokakta yada yakın çevrenizde oruç tutmayan yada yediğini içtiğini gözünüze gözünüze sokan insanlara karşı içimizde bir husumet,bir ayrımcılık,bir gıcıklık dahi hissetsek yaptığımız ibadetin felsefesi ile ters düşüriz.Huzur,barış,hoşgörü dini islamiyetin üyeleri  olduğunuzu unutmayın ve zor koşullar altında kaldığınızda hayatı hep zorluklar içerisinde geçmesine rağmen hep sabreden,hoşgörüsünü koruyan,adaletinin terazisi şaşmayan 'Muhammed Mustafa' yı hatırlayın.. 

KotuCocuk55

Alıntı yapılan: **KaR6** - 03 September 2009, 03:24:57

5.dk da anlarsın abi, 2 saate gerek yok :) aslında celile kızmıyorum, karakter olarak mukemmel ama para çok önemli onun için, ondandır bu kadar sitemlerim..

O kadar haa,vay anasını,şaşırdım!
Peki paraya ihtiyacımı var?
yani adam 50 kişilik sülaleye bakıodur,hadi anlarsın!
Yada kumar oynamıştır,uyuşturucu kullanıodur paralar gitmiştir,anlarsın!
Yani adam beleş mezar bulsa girer denecek kadar,ne kadar parası olsada parayı seven biri haa,enteresan!

Bide mustafa,böle adamın,karakteri nasıl iyi olabilir be kardeşim?

eLLis

Bu Samsun trafiği çok berbat akşam yoğunluğuna bi kaç tehlike atlattım kimsenin kuralları tınladığı yok sinyal vermeden yarım bir metrelik arada bi anda sollamalar ani durmalar millet çıldırmış Allahtan rahat bi insanım tekkeköy sonrası trafik yoğun >:(

gozgoz yýlmaz

Kendimi içeriden yeni çıkmış bir sabıkalı gibi hissediyorum.

5 gün ceza aldım ve cezamı çektim. Yalnız o süreçte bir Allah'ın kulu "yav bizim bir Gozgoz abimiz vardı, nedir, nicedir" dememiş. Özel mesaj atıp da halimi hatırımı sormamış. Sanki cezaevine ziyaretime gelin, temiz çamaşır, sigara getirin dedik. Demek ki forumdaki kıymetimiz bu kadarmış.

Ama durun bakalım siz, Gozgoz Yılmaz durulur diyorsanız yanılıyorsunuz.

Kaldığım yerden devam edeceğim...  ;D

Jnr.Serkan

bende diyorum birşeyler eksik ama ;D

**KaR6**

berusa55

Bir şer...siz yüzünden no-post cezası almana üzüldük gozgoz. Ama bunlara cevap vermesen tepene çıkarlar sana hak vememek mümkün değil... Hoş geldin tekrar. Aynen devam  ;)

mimar55

Jnr.Serkan

eLLis

Ben rüyamda 1 1 gördüm ilk yarı 1 ikinci yarı 0

Bu arada gozgoz abi hoşgeldin

mimar55

yeneriz dimi.... ben samsun dışındayım atmosfer ne şehirde son transferlerden sonra

AntZ

04 September 2009, 22:56:31 #2834 Son düzenlenme: 04 September 2009, 22:59:54 Ant55
Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 04 September 2009, 22:26:58
Kendimi içeriden yeni çıkmış bir sabıkalı gibi hissediyorum.

5 gün ceza aldım ve cezamı çektim. Yalnız o süreçte bir Allah'ın kulu "yav bizim bir Gozgoz abimiz vardı, nedir, nicedir" dememiş. Özel mesaj atıp da halimi hatırımı sormamış. Sanki cezaevine ziyaretime gelin, temiz çamaşır, sigara getirin dedik. Demek ki forumdaki kıymetimiz bu kadarmış.

Ama durun bakalım siz, Gozgoz Yılmaz durulur diyorsanız yanılıyorsunuz.

Kaldığım yerden devam edeceğim...  ;D

Anaaam katil geldi  ;D Abim hoşgeldin, ben sana sigara getirdimde içmiyor dediler, zaten içerde içmekte yasakmış artık, temiz çamaşırlarıda Gozgoz un kirli çamaşırı olmaz, kirli çamaşırları o ortaya döker dediler geri gönderdiler. Bari bir yüzünü görseydim dedim, yüz müz yok sonra astar istersin dediler, büktüm boynumu geri döndüm  :(