Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

YaşarDoğu

Jnr.Serkan

04 September 2009, 22:58:10 #2836 Son düzenlenme: 04 September 2009, 23:02:10 Tuareg55
Alıntı yapılan: eLLis - 04 September 2009, 22:54:03
Ben rüyamda 1 1 gördüm ilk yarı 1 ikinci yarı 0

Bu arada gozgoz abi hoşgeldin

ilk defa dışarıda bir samsunspor maçına gitcem...İlk defa  yarı deplasmanımdan sayılabilecek ordudan mutlu ayrılmak benim hakkım  8)

mimar55

Ben Ofosu

selamın aleyküm millet gozgoz gelmiş bizim de yasak bitti sanırım ..

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: Ant55 - 04 September 2009, 22:56:31
Anaaam katil geldi  ;D Abim hoşgeldin, ben sana sigara getirdimde içmiyor dediler, zaten içerde içmekte yasakmış artık, temiz çamaşırlarıda Gozgoz un kirli çamaşırı olmaz, kirli çamaşırları o ortaya döker dediler geri gönderdiler. Bari bir yüzünü görseydim dedim, yüz müz yok sonra astar istersin dediler, büktüm boynumu geri döndüm  :(

Bir öel mesajım bile yok, anlıyor musun?
Hadi gülümse

Belki şehre bir film gelir
Bir neredesin diyen olurdu anılarda
Mevsim değişirdi
Karadeniz olurdu

Gülümseme...

İnsan içerideyken kimin gerçek dost, kiminse öylesine olduğunu anlıyor; ama Kocaeli başlığında gördüğünüz gibi bomba gibi döndüm. ( Bizim büyük yönetimin bomba transfleriyle karıştırmayınız please...  ??? )

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: Ben Ofosu - 04 September 2009, 23:02:16
selamın aleyküm millet gozgoz gelmiş bizim de yasak bitti sanırım ..

Birader yan koğuştaki kürek mahkumu sen miydin yoksa? Cezaevi giysisi lacivtet-beyaz, Sarıyer gibi ben bunu giymem diye bağıran?

kuzey55

özlemiştik be abi :D sensiz tadı çıkmıyor bu forumun.bırakma bizi bir daha...duygusala bağladık :

Ben Ofosu

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 04 September 2009, 23:04:18
Birader yan koğuştaki kürek mahkumu sen miydin yoksa? Cezaevi giysisi lacivtet-beyaz, Sarıyer gibi ben bunu giymem diye bağıran?

aynen gozgoz'um dedim bugun lacivert-beyaz giyen sarı-lacivertte giyer , siyah-beyaz da !

tek renk kırmızı-beyaz-siyah ulan !

şimşek_55

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 04 September 2009, 23:03:14
Bir öel mesajım bile yok, anlıyor musun?
Hadi gülümse

Belki şehre bir film gelir
Bir neredesin diyen olurdu anılarda
Mevsim değişirdi
Karadeniz olurdu

Gülümseme...

İnsan içerideyken kimin gerçek dost, kiminse öylesine olduğunu anlıyor; ama Kocaeli başlığında gördüğünüz gibi bomba gibi döndüm. ( Bizim büyük yönetimin bomba transfleriyle karıştırmayınız please...  ??? )

Aramıza  hoşgeldin.

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: kuzey55 - 04 September 2009, 23:04:47
özlemiştik be abi :D sensiz tadı çıkmıyor bu forumun.bırakma bizi bir daha...duygusala bağladık :

Zaten ben bırakmadım. Sanki Bahamaya tatile gittik, ceza yedik anasını satayım. Veledin biri bana küfür etmiş, çarptık biz de. Yönetimin affı yok, bastı 5 günü. O değil evlenmeyeceğiz de, hangi forumdan, arkadaşlık sitesinden bir sabıklaıya kız verirler?   :P  :)

mimar55

şimşek_55

Goz Goz YIlmaz bu forumun ayrı bır rengı kesınlıkle. Yaptıgı yorumlar ve tespıtlerıyle  sahsına munhasır  bırı. Onun  eksıklıgı bu forumda  hıssedılen en buyuk mıhenk  taslarından bırı.  4-5 gundur yazı yazmıyordum ve foruma  cok sık gırmıyordum. Goz Goz  'u   gorunce  sımdı dedım yıne heyecan geldı  :)  Her ne kadar benı sevmesede

samsunmania

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 04 September 2009, 23:07:05
Zaten ben bırakmadım. Sanki Bahamaya tatile gittik, ceza yedik anasını satayım. Veledin biri bana küfür etmiş, çarptık biz de. Yönetimin affı yok, bastı 5 günü. O değil evlenmeyeceğiz de, hangi forumdan, arkadaşlık sitesinden bir sabıklaıya kız verirler?   :P  :)

Gozgoz'a sahip çıkmayan siyasetçiye yazıklar olsun. ;) ;)

Hoşgeldin doğru, dürüst adam.Sensiz olmuyor.

AntZ

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 04 September 2009, 23:03:14
İnsan içerideyken kimin gerçek dost, kiminse öylesine olduğunu anlıyor.

Bildiğin gibi değil abi, gittiğinden beri buraya bir hüzündür çöktü, siteye haber bile girilmiyor artık, senden sonra 13 oyuncu transfer ettik, yerini dolduramadı, sevinmedik bile, sen yoksun diye bizim çocuklar gündüzleri yemek bile yemiyor, yemeden içmeden kesildik bildiğin gibi değil  ???

gozgoz yýlmaz

Biliyorsunuz ülkemizdeki tüm ünlü siyasetçiler ve edebiyatçılar bir dönem ceza evinde yatmışlardır.

R.Tayyip Erdoğan, Başbuğ Türkeş, N. Erbakan, Muhsin Başkan ( Yazıcıoğlu ), Sülüman D., Bülent Ecevit, rahmetli Menderes ilk anda aklıma gelen siyasiler.

Necip Fazıl, Nazım Hikmet, Nihal Atsız, Sabahattin Ali, Osman Yüksel, Orhan Kemal gibi edebiyatçılar...

Acaba diyorum ben de artık kendimi sanata ve siyasete mi versem? Ama neys,e Türkiye henüz buna hazır değil, biraz daha bekleyeyim...

İlk şiirimi sizinle paylaşayım

Ben içerideyken çiçekler açmış
Kuşlar ötmüş
İncir ağacının dallarına köpekabalıkları konmuş ( Değişik bir tarz bu, fantastik şiir! )

Ben içerideyken
13 tane transfer yapmışız
Birini tanıyormuşuz sadece
Hepsinin yaşını toplasan benimki kadar edermiş

Ben içerideyken
Sevdiğim kız başkasıyla evlenmiş
Ama olsun zaten ben onu terk edecektim
İsabet olmuş

Ben içerideyken
forumda yazılmış, çizilmiş ama
Bir Allah'ın kulu da
Gozgoz Abimiz nerede dememiş

Ben içerideyken
Siz dışarıdaydınız
Ben dışarıdayım artık
Siz içeridesiniz ( Buna da şiirde a.k.b.g. denir Yani anlamsız kelimeleri bir araya getirme )