Transfer Tahtasını Ne Zaman Açacaksın Yönetim?

Başlatan mehmet yılmaz, 29 July 2009, 22:59:59

« önceki - sonraki »

YaşarDoğu

Bakanın aktarcağı parayı  Syn Raci  bulmuştur kesin. ;D

Net bişiler olmadan yazı yazasımda gelmiyor :(

celebi

55.hakan

bu hafta son hafta artık hocayı bile sokamadık kulubeye bir sezon tribünden yönettirmezler adamı herhalde

pitbul055

24 August 2009, 12:36:28 #1278 Son düzenlenme: 24 August 2009, 13:10:53 pitbul055
ömrümüz beklemeyle geçip gidiyor zaten

Jnr.Serkan

artık imzalar atılmadan kimsenin sözüne inanmıyorum...

55.hakan

Alıntı yapılan: **KaR6** - 24 August 2009, 03:22:09
sahurda aldıgım bilgiye göre, bakan belli miktarda bir kaynak sağlamış (trilyona yakın), kerem e ulaşılamadıgından dolayı tahta açılamamış ancak bir iki güne kadar çözüme varılacagını belirtmiş..

ayrıca bakan savunmamızın kotu oldugunu da belirtmiş :) Basit bir ayrıntı ama Samsunsporumuzdan, Samsunspor değil bizim takım olarak bahsetmesi hoşuma gitti.. Geçte olsa birşeyler yapılması lazımdı zaten artık..

ayrıca kulaktan dolma bilgi olmadıgını da belirteyim ama kaynagımı söylemem çok gizli :P

hadi bakalım bugün mutlu haberi bekliyoruz

CriminaL

ne tahtaymış kardeşim kara tahta mubarek bi açılmadı

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: **KaR6** - 24 August 2009, 03:22:09
sahurda aldıgım bilgiye göre, bakan belli miktarda bir kaynak sağlamış (trilyona yakın), kerem e ulaşılamadıgından dolayı tahta açılamamış ancak bir iki güne kadar çözüme varılacagını belirtmiş..

ayrıca bakan savunmamızın kotu oldugunu da belirtmiş :) Basit bir ayrıntı ama Samsunsporumuzdan, Samsunspor değil bizim takım olarak bahsetmesi hoşuma gitti.. Geçte olsa birşeyler yapılması lazımdı zaten artık..

ayrıca kulaktan dolma bilgi olmadıgını da belirteyim ama kaynagımı söylemem çok gizli :P

Allah bu keremin de belasını versin. tahtayı açtırmaz, ille de peşin para der, parayı denkleştirirsin, salak herifi bulamazsın. İnşallah bu iş tez zamanda çözülür de şu kerem kabusundan kurtuluruz. zira tahta kelimesini duyunca artık kusasım geliyor:)

özkan

kosif bey geçende açılış yapmış yine duyduguma göre dogrumu arkdaslar

kumköylü ahmet

55.hakan

Alıntı yapılan: özkan17 - 24 August 2009, 14:08:21
kosif bey geçende açılış yapmış yine duyduguma göre dogrumu arkdaslar
ne açılışı

özkan

kendi dükkanını açmış adı neydi şimdi unuttum dogrumu acaba birisinden duydum bende eğer dogruysa beyefendi dükkan açacağına biraz samsunspor için çalışsa ya

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: özkan17 - 24 August 2009, 14:16:18
kendi dükkanını açmış adı neydi şimdi unuttum dogrumu acaba birisinden duydum bende eğer dogruysa beyefendi dükkan açacağına biraz samsunspor için çalışsa ya

tahta muhabbetinden yola çıkarak kereste atölyesi açmış olmasın? :P :P

özkan

;D valla hatırlasam bi dükkanın adını ne oldugunu.asıl mesele demekkı adamda para var yanı