Bu Takım Düşmeyecek

Başlatan piyanist, 27 February 2006, 18:12:41

« önceki - sonraki »

Forvetim

Samsunspor bayrağından rahatsız olan karaktersiz şerefsizler benim şehrimden benim toprağımdan defolup gitsin, anasının a.ına kadar yolu var, nankörler artık kafayı sıyıracaz yaa,,,bunlar nasıl insan, yunan tohumu, rum bozmaları,,,bi de kalkmış birileri 1-2 gündür yok kocaeli yok ankaragücü dostluğu falan filan bişeyler zırvalayıp duruyorlar bırakın kardeşim böyle işleri, kendinize gelin biz biziz boş işler bu işler, Samsunlu doğduk, Samsunlu öleceğiz.

55_power

Alıntı yapılan: "Forvetim"Samsunspor bayrağından rahatsız olan karaktersiz şerefsizler benim şehrimden benim toprağımdan defolup gitsin, anasının a.ına kadar yolu var, nankörler artık kafayı sıyıracaz yaa,,,bunlar nasıl insan, yunan tohumu, rum bozmaları,,,bi de kalkmış birileri 1-2 gündür yok kocaeli yok ankaragücü dostluğu falan filan bişeyler zırvalayıp duruyorlar bırakın kardeşim böyle işleri, kendinize gelin biz biziz boş işler bu işler, Samsunlu doğduk, Samsunlu öleceğiz.

doru dedin arkadasim,iste o kadar.

55samsunlu55

biz öyle büyük, öyle anlayışlı bir camiayız ki, adamlar utanmadan FB, GS plakalarıyla rahatça dolaşıyorlar. Biz onların bu ş..efsizliklerine katlanalım, onlar bizim bayrağımızdan rahatsız olsunlar. adi herifler aç karınlarını bu topraklarda doyurduklarının farkında değiller galiba. Samsun'a kurban olsunlar kurban...

55_power

arkadaslar,denizlispor genclere ankarada kaybedecek.samsunspor ankaragücünü yenip denizlinin üzerine cikacak,pazar günü günes bir baska dogacak arkadaslar.ve sonunda samsunspor ligde kalacak,allahin izniyle.

timofte

Spor 55 programına konuk olan Suat Bey'in Çiftlik caddesi'ne astırdığı, bazı kansızların şikayetçi olduğu, belediye görevlilerinin de asılmasına zorluk çıkardığı DEV SAMSUNSPOR BAYRAĞI..!

İnadına SAMSUNSPOR

Forvetim

kimin kıçına batmış bu bayrak, kahpe dölleri

south_london

çok güzel bir bayrak geçekten helal olsun.şikayetçi olanlar samsundan ekmek yiyemesinler.

55cem55

arkadaşlar biz bu şerefsizlere pirim veriyoruz işte minubuslerinde trabzonspor bayrağı olanları derneğe şikayet edin bu ne rahatlık trabzonda samsunspor bayrağı asan dolmuşçuyu linç ederler bu bi gerçek..bizde buna göre hareket edelim samsunspora bu şehirde laf ettirmeyelim

55_power

arkadaslar,oyunlara gelmeyelim.bakin denizlispor bu hafta kaybedecek biz kazanicaz.pazartesi günü günes baska dogacak arkadaslar.

King Of The North

Bayrağımıza laf eden kansızları dövmek lazım adam akıllı.Denizli'deki büyük caddede belki 20 tane dev Denizlispor bayrağı var esnafları sponsor olmuş.Bizim futbol kültürümüz bu mu herkes haddini bilsin diyorum.Kırmızı-Beyaz her yerde olmalı.

kadir55ist

selam
göğsündeki armasıyla,kırmızı beyazıyla, şehriyle her şeyiyle tek olan samsunumuzu ve samsunsporumuzu hazmedemeyenler bir gün en güzel cevabı yine bu şehirden alacaktır...

cem and naz55

bu şehirde bu bayrağın asılmasından rahatsız olan toplasanız 2elin parmaklarını geçmez bu şerefsizlere en iyi cevabı ligde kalarak göstereceğiz bence bunlar azınlıkta dediğim gibi iki elin parmaklarının sayısını geçmez bu şerefsizler

baha55

Alıntı yapılan: "cem and naz55"bu şehirde bu bayrağın asılmasından rahatsız olan toplasanız 2elin parmaklarını geçmez bu şerefsizlere en iyi cevabı ligde kalarak göstereceğiz bence bunlar azınlıkta dediğim gibi iki elin parmaklarının sayısını geçmez bu şerefsizler

selam arkadaslar,  gecen günlerde  üniversteden arkadaslarla samsuna geldik ve arkadaslar  çiftlikde ki bu bayragı görünce sasırdılar ne kadar sahip çıkıyosunuz takımınıza diye  ve helal olsun ,  böyle sahip  cıkarlarsa  samsuna  bişey olmaz  dediler (tabi dısardan oldukları için herseyi bilmeyerek)...ben de gururlandım ve  gerçekten güzel bi davranıs.ama bu bayragın asılmasına karsı olanlar oldugunu simdi burdan okudum ve  hayret ediyorum..ne maksatla  yada hisle o  bayraga karsı  çıkan olabilirki..samsunlu olsun olmasın o  bayrak kimi rahatsız  ederki anlamak gerçekten  zor..hele bide bu rahatsız olan lar samsunlularsa işin gerçekten acı  olan tarafı  bu...yazıklar olsun söylenecek  söz  bulamıyorum...

Forvetim

Bence şehrin, takımı sahiplenmesi yetersiz bile,,Genelde her muhitte oranın esnafları kendileri para toplar bayrak yaptırır ve bulundukları semte asarlar. Bu heryerde böyledir ama bizde biraz zayıf gibi, çiftlikte o bayraktan en az 10 tane olmalıydı. her köşe başının esnafları kendileri yaptırıp assa kimse ona itiraz edemez ve astırmamazlık gibi bişeyin içine giremez çünkü oradaki esnaflar astığı için sorun olmaz. Kendileri müdahale eder.

jean

su dakikadan itibaren taraftar devreye giriyor maclari aldirir samsun bence kalir allahin izniyle