Samsunspor'un yeni Teknik direktörü kim olmalı ?

Başlatan ender, 20 March 2006, 23:37:50

« önceki - sonraki »

supporter

Alıntı yapılan: "yirmiuc"tanjuyu tek başına göreve getirmek de kumar olur bir bakıma..
hayırlısı olsun.

şu an kim gelirse gelsin kumar olacak..
içinde bulunduğumuz durumu doğru değerlendirmek lazım.

ngonge

takımın başına kimse geçmek istemiyor. garip bir durum, geçecek kişi büyük ihtimalle bizi tatmin etmeyecek.

salihcakir

çok gecikti. artık çok verimsiz bir isim alacağımıza ben de kanaat getirdim. ben de kendisinin başarılığı olacağına inanmasam da artık tanju'nun bari gelmesini düşünüyorum. en azından takıma ve camiaya bir enerji katacaktır. ama katacakları sadece bu kadardır. bu enerji de bizi ligde bırakır mı bilinmez. tanju'nun futbolu okuma ve anlama yönünün eksik olduğu kanaatindeyim.

cem 55

bende samsunkopata katılıyorum.Artık cok fazla secme ve alternatıf sansımız kalmadı sadece yenı bı heyecan getırebılır dusuncesıyle tanjunun gelmesını ıstıyorum basarılı olabılmesı ıle ılgılı kafamda buyuk soru ısaretlerı var bu saatten sonra ınsallah bızım ıcın en hayırlısı olan gerceklesır.

KotuCocuk55

Ordusporla iki sezondur zorluklara rağmen başarılı bir grafik çizen ve orduyu silkeleyip yavaştanda birinci lige hazırlamaya başlayan,geçen sene 17 maç üst üste kazanma rekorunu elinde bulunduran genç teknik direktor,YUCEL İLDİZ diyorum ben!

bluegreen55

KİM GELİRSE GELSİN BAŞARILI OLACAK.Kesinlikle ligde kalacağız.O yüzden Tanju gelsin diyorum

supporter

Bugünkü yerel gazetede yönetimin eski hocamız Josef JARABINSKI'ye
teklif götürmeye hazırlandığı yazıyor.

Gurbetci Bülent

Ne Jarabinsky ne de Mitrovic yabancidan bu saaten sonra birsey olmaz , futbolculari taniyim diyene kadar lig biter biz de düseriz.
Bize bu saaten sonra türkiyeyi yani samsunsporu taniyan biri lazim oda tek isim TANJU COLAK.
Maca 26saat kaldi daha teknik adam yok piyasda rezaleten baska birsey degil bu.

Amsterdamli

Mitrovicin bu takima eskiden oynattigi futbolu unutunuz herhalde. Merak etmeyin oda bilir Serkan'in Celil'in ve digerlerinin kim oldugunu Samsunsporun nedemek oldugunu.

Hem madem futbolculari taniyan birisi istiyorsaniz Yucel Uyar gelmelidir. Hem alt yapi koordinasyonlugu yapmis hem daha bu sezon A takimin menejerligini yapmis Samsunsporlu bir insan. Kulubun icini disini biliyor ve bu ise gonulden soyunur.

Tanju Colak'in gelmesinide isterim, sonucta cok ayri bir hava getirecege benziyor.

Bu 3 isimden hangisi olursa ben sevinirim ama artik aciklasinlar cunku sabrim kalmadi.

sezer-55

jarabinski,mitroviç bu adamlar yaşıyormu arkadaşlar birileri atıyor olmasın.

gelde kurtar bu takımı büyük kaptan büyük golcu geelllllllllll.

oğuzhan55

Artık bu haftayı hocasız geçireceğiz anlaşıldı.En azından maç Samsun'da ve bu açığımızı taraftar desteğiyle kapatırız ama ya haftaya Erciyes deplasmanında ne olacak?Bari o zamana kadar bir teknik direktör bulunsun.

kadir55ist

selam
arkadaşlar takımın başında dobi hasan varmış efsane dobi den iyisinimi bulacaklar 7 gün oldu süper lig takımı hoca bulamıyor bu nasıl iş. amatör takım bile daha çabuk hoca bulur. işte düzen yok hoca gönderiliyor yerine bulunamıyor yazık

Gurbetci Bülent

Bu serefsiz yönetim takim düstükten sonra bulacak yeni bir teknik adam , ozaman onu alsinlarda g..... soksunlar.
Kayseriyi yenemedik ve hesapta -2 puan oldu serefsiz yönetim halen uyuyor.
Getirin artik TANJUya

salihcakir

şu an oynanmakta olan fenerbahçe -malatyaspor maçında ligtvde rıdvan yorumculuk yapmıyor. daha önce hocanın pazartesi açıklanacağı yönünde duyumlar almıştım. ama imzaya yakın olan isim rıdvan değil bir başkasıydı. bugun ligtvde onu goremeyince, rıdvan yarın hoca olarak açıklanabilir diye düşünmeye başladım..

Ladikli

rıdvandan bi cacık olmaz.bu adam daha önce herkesin bildiği gibi bazı kulüplerden kovulmuştu.süper lig ve ikinci ligden.bize hiçbir faydası olmaz,olamaz.zaten bizi hiç sevmeyen birisi.nerden buluyolar böyle ...