Samsunspor'un yeni Teknik direktörü kim olmalı ?

Başlatan ender, 20 March 2006, 23:37:50

« önceki - sonraki »

samet

t.direktör kesinlikle türk olmalı.zaman çok az ayrıca tanjunun tecrübesi yok şu durumda takımı kurtarcağına inanmıyom...zaman her şeyi göstercek...

bodensee55

[Samsun Mitroviç'in peşinde
Teknik direktör konusunun birkaç gün içinde çözüleceğini açıklayan Samsunspor Kulübü Başkanı Adnan Ölmez, "Lig bizim için Kayserispor maçıyla başlıyor" derken yönetimin Milorad Mitroviç'i gündemine aldığı öğrenildi.

Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte bu sabah 19 Mayıs Stadı'nda bir basın toplantısı düzenleyen Başkan Adnan Ölmez, antrenör konusunun çözüme kavuşturulmak üzere olduğunu söyledi. İsim konusunda net bir bilgi vermeyen Başkan Ölmez, şöyle devam etti: "Temazlarımız sürüyor. Bugün veya yarın teknik direktör konusu belli olur. Boşta olan antrenörler belli ama biz şu anda takım çalıştıran bir teknik adam üzerinde yoğunlaşıyoruz. Bu isim Milorad Mitroviç olabilir. Onu ikna edebilirsek, takımın başına getireceğiz."

tankut

Mitroviç şu anda hangi takımı çalıştırıyormuş..? Çemişkezeksporumu ? Başka hoca mı bulamadılar ya allah allah yarabbi sen sabır ya.

sezer-55

TAKIMIN BAŞINA MİTROVİÇİ GETİRİYORLARMIŞ İNŞALLAH ANLAŞAMAZLAR HESAPTA ANLAŞIRSAK DİYORLAR HEPSİ HİKAYE.ALLAH AŞKINA TÜRK HOCA YOKMU KARDEŞİM GAZİ BELEDİYENİN HOCASINI GETİRİN DAHA ÇOK İŞ YAPAR.

jean

cok sacma bir karar oyle tip hocalar alacagina dobi hasanla devam edelim insallah anlasamazlar

Gurbetci Bülent

Sizin ben bulcaginiz teknik adama hemi MITROVIC kim ya bu takimi kurtaracak , allah belanizi versin sizin gibi yönetimin kafaya yicen ya piyasada türk antrönörü kalmadi..
Nerdesin TANJu nerdesin TANJU

Ladikli

az önce sayın Tanju Çolak kanal S haberde Atilla Cebeci ile tlf bağlantısı yaptı.çok üzgün ve dertli.aynı zamanda sitem ediyor.bu zamana kadar kendisi hariç birçok kişiye teklif götürüldüğünü ancak kimsenin bunu kabul etmediğini söyledi.içi içini yiyor adamın.şuanda takıma teknik adamdan ziyade abilik yapacak,ikili ilişkileri kurabilecek adam lazım diyor.benim suçum ne diyor benim SAMSUNSPOR'a ne zararım oldu diyor.bana niçin teklif getirilmedi ben Samsunlu ve Samsunsporluyum herşeyden önce dedi.nerdeyse ağlıyacaktı.haklıda.rıdvan,sakıp,sadi vs kim bu adamlar.TANJU ÇOLAK bunların hepsine bin basar.adı yeter sevgisi yeter.inşallah bizimkiler uyanırda getirirler Kralı.

Gurbetci Bülent

Alıntı yapılan: "Ladikli"az önce sayın Tanju Çolak kanal S haberde Atilla Cebeci ile tlf bağlantısı yaptı.çok üzgün ve dertli.aynı zamanda sitem ediyor.bu zamana kadar kendisi hariç birçok kişiye teklif götürüldüğünü ancak kimsenin bunu kabul etmediğini söyledi.içi içini yiyor adamın.şuanda takıma teknik adamdan ziyade abilik yapacak,ikili ilişkileri kurabilecek adam lazım diyor.benim suçum ne diyor benim SAMSUNSPOR'a ne zararım oldu diyor.bana niçin teklif getirilmedi ben Samsunlu ve Samsunsporluyum herşeyden önce dedi.nerdeyse ağlıyacaktı.haklıda.rıdvan,sakıp,sadi vs kim bu adamlar.TANJU ÇOLAK bunların hepsine bin basar.adı yeter sevgisi yeter.inşallah bizimkiler uyanırda getirirler Kralı.

LADIKLI
haberini okuduktan sonra kafaya yedim demek adama teklif götürülmemis.
O yönetimin ben gelmisini gecmisini getirecekleri adami ..
Bütün halk TANJU diyor adamlarin umrunda degil ya düsersek bile onlan düselim.
Arkadaslar taraftarlar yönetim üyelerinin bulundugu yere gitmeli ve TANJu TANJU diye bagirmali duysunlar

Bu saaten sonra yabanci adam bizi kurtaramaz.

yönetici

Tanju yönünde büyük bir sinerji var, biz de nakledilen haberi ana sayfada duyurmayı görev bildik artık bundan sonrası "yönetenlerin" takdiridir.

İnşallah Samsunsporumuz için hayırlısı neyse o olur..

kadir55ist

selam
artık anlaşmaları lazım vakit daralıyor.
tanju yada bi başkası bir an önce takımın başına geçmeli.
haydi hayırlısı

oğuzhan55

Şenol Güneş'tan olumsuz yanıt alınmış ve Rıdvan Dilmen de sezon sonuna kadar Lig Tv ile anlaşması olduğu için bu isimden de vazgeçilmiş.
Artık Tanju Çolak'a teklif götürmektan başka ne yapacaklar?Tanju bir an önce gelmelidir.Çünkü kapılar bir bir kapanıyor.

jean

amma uzattilar ama tanjudan baska caremiz yok bunu anlayalim gidip irp mitrovici mi alacaz bu dakikadan sonra

oğuzhan55

Bu yönetim Erdoğan Arca'ya nasıl bağlandığını açıkça gösteriyor.Şaban Yıldırım istifa ettiğinde hemen nasıl iki günde onu getirdilerdi.Ama ya şimdi.Demek ki Arıca ile yolları ayırmaya hiç niyetleri yoktu ama nasıl olduysa ayırdılar.Üst üste maç kaybeden ve takımı ligin sonunda bulunan bir yönetim her an alternatif isimlerle görüşme halinde olması gerekmez mi?Tıpkı Erdoğan Arıca'nın takımın başına hemen getirildiği zamandaki gibi.Hiç mi önceden bir çalışma yapılmaz?Yoksa Arıca'nın kulağına giderde ayıp mı olur diye düşündüler acaba.

yirmiuc

Gurbetci Bülent

Artik bu saaten sonra mecbursun kumar óynamaya baska caren yok zaten.
Adim icim icim agliyor ( TANJU COLAk ) kimse birsey demiyor ebn malesef gurbetdeyim sizin yönetim binasina gidip sabaha kadar tanju tanju diye bagirmaniz lazim anlayamadim gitti bizim bu taraftarlari.
Hatta idmanlara bile gidelmeli ve tanju tanju diye bagrilmali o bizim evladimiz adam herzaman demistir ben tanju olduysam samsunsporun sayesinde oldum diye.
Adam bosta alalim iste ben bu bizim yönetimin

Not: Sevgili arkadaşlar lütfen kısaltma yoluyla da olsa küfür yazmayalım.
admin.