Samsunspor'un yeni Teknik direktörü kim olmalı ?

Başlatan ender, 20 March 2006, 23:37:50

« önceki - sonraki »

Gurbetci Bülent

IYI BAKALIM GÖRECEGIZ CENK ISLER BIZE 2 hafta sonra golü atacakmi atmayacakmi o zaman belli olur ne kadar samsunsporlu.

Amsterdamli

Alıntı yapılan: "Gurbetci Bülent"IYI BAKALIM GÖRECEGIZ CENK ISLER BIZE 2 hafta sonra golü atacakmi atmayacakmi o zaman belli olur ne kadar samsunsporlu.

Birakin bu Cenk Isler bize gol atacakmi tartismasini allah askina. Mehmet Nas Malatyaya nasil caktiysa golunu Cenk'de dusme potasindaki rakiplerimize aynisini yapacaktir.

Cenk'in maasini Kayseri Erciyesspor oduyor biz degil, bukadarda sabit dusunemezsiniz.

yirmiuc

oğuzhan55

Alıntı yapılan: "55samsunlu55"keşke bu istifa hikmet karaman boştayken gerçekleşseydi. bu işi en iyi yapacak hoca oydu bence...

Sonuna kadar katılıyorum.Tecrübe desen var Anadolu takımlarını tanıma desen var.Kayseri'nin başındayken yaptıklarıda ortada.

Gurbetci Bülent

Ben cenk hakkinda ileri geri konusmuyorum yazimi dikkatli okursaniz görürsünüz.
Biz simdi erciyes macinda cenkemi güvenip oynayacagiz samsunlu diye adam atar atmaz bizene parasini bizmi veriyoruz.
Sen cikip kendi futboluna oyna banane cenkden menkden.
Biz böyle hayalleri kalirsak oooo isimiz yas ozaman.

Dur ozaman bende hayal edim

1-Kayserspor
Ertugrul saglam samsunludur maci bize verir.
2-Rizespor
Bize kiyamaz onlarda karadenizli cünkü
3-Konyaspor
Kais samsunlu bize gol atmaz hem ceyhun isi halleder
4-Diyarbakirspor
Onlari biz gecen sene kurtardik onlarda bizi kurtarir
5-Erciyes
Cenk en büyük samsunlu ya bize gol atmaz
6-Denizlispor
Kupada onlarin önünü actik onlarada bizm ligde önümüzü acar

Hayale gerek yok beyler kimseye güvenmeyin samsunludur diye siz cikip futbolunuzu oynayin ve oynicaklarda buna inaniyorum ligden düsmicegiz.

FORZA SIRINLER... en büyük samsunsporlunun baska takimda ne isi var?

Gurbetci Bülent

Vallahi Forza sirinler insallah siz hakli cikarsiniz
Cenke bende laf söylemem hemde söyletmem.
Benim tek dedigim kendi isini kendin hallet o kadar.
Hem uzaktayim ama yasim 30 taaa 9 yasindan beri bütün maclarini dinlerim kacirmam.
Aah siz bilseniz benim yüregim kan agliyor uzakta olmam önemli degil samsunspor hep yanimda kalbimde.
Forza sirinler is size düsüyor pazar günü ona göre benim icimde bagirin stadta inletin 19mayisi.

berusa55

gurbetci bülent kardesim!eyvallah biz de 29yasındayız!samsunda doğduk hala da samsundayız!bütün maclarına da gideriz ama bu seneki kadar kahrolduğumuzu hatorlamıyorum aynı senin gibi!cenk mesleesine gelince!sakın cenki diğer saydıklarınla yok rize yok ertugrul karıstırma!cenkin nasıl samsunlu olduğunu biliyoruz!o samsuna gol atmayacak kadar da samsun sevdalısıdır!erciyesi satara samsunu satmaz!tabiki samsunspor buna güvenip oynamayacak;!çıkacak adam gibi oynayıp gollerini atacak!gol atmayana var mı 3 puan!senin iyi niyetlerini anlıyoruz!gurbette de olsa yüreğinde samsunspor sevdasını yasattığın için tesekkürler!her zaman her yerde samsunspor'luyuz!

dr_ahmet

Dostlarım Aliler, Veliler, Cenkler, Galipler için birbirinizle tartışmanıza ve birbirinizi üzdüğünüze hiç değmez aslolan Samsun ve Samsunspordur, kişiler değil.Kardeşim diyebileceğim şuan da iyi bir süper lig takımının doktoru olan arkadaşım benim çok üzüldüğümü görünce, kardeşim inan hiçbir futbolcu kaybettiği maçtan sonra bırak senin kadar üzülmeyi 2 gün bile yas tutmuyor, sıkma canını dedi. Kendisiyle detaylı konuştukça futbol camiasından soğudum inanın bana...Ancak benim derdim ne yönetici ne futbolcu. 23 senemi geçirdiğim, her yerinde anılarımın olduğu ailemin yaşadığı tek vatanım dediğim şehrimin futbol takımı. Umarım samsun ve samsunspor için hayırlısı olur. Onun için bir dost tavsiyesi kişiler için birbirinizi kırmanıza değmez. Cenk'te olsa Tanju'da olsa Ertuğrul'da olsa bir yerden sonra hepsi kendi menfaatini düşünüyor. Baktığınızda yaşamak için düşünmek te zorunda. Saygılarımla

Gurbetci Bülent

Anlamiyorum maca  2,5 gün kaldi halen yeni bir teknik adam dan bi haber yok ben bu yönetimi anlamadim gitti , kim gelecekse gelsin artik .

sezer-55

Dünyadaki en büyük Samsunsporlu cebinde ekmek parası olmayıp ayağındaki ayakkabısından parmakları dışarı çıkıp maça gelen ve içeriye alınmayan Samsunludur. Böyle Samsunsporlunun Allahına köle olurum. Bunlar da böyle Samsunsporludur işte ama görünmezler, bilinmezler...

Ladikli

bize deli dolu,heyecan verecek,gaz verecek,havaya sokacak ve gerekirse futbolcuların kulağını çekecek tertip düzene sokacak biri lazım.bu saatten sonra kimseye futbol oynamayı öğretemezsiniz.kim gelceksede bugün gelsin

ali ihsan

Berusa55 ''Cenk Samsunspora gol atmayacak kadar samsunludur'' demiş.Cenki bende çok severim ama bunlar profesyonel adamlar ne demek bize gol atmaz ya.herkese olduğu gibi bize gol atabilir aynen İSTANBULSPOR forması giydiği zaman attığı gibi.İyi o zaman bizde oynayan başka memleketin adamıda kendi memleketinin takımına gol atmasın o zaman.Böyle saçma şeyler olmaz.CENKİN VEYA BİR BAŞKASININ YARDIMINDAN MEDET UMAR HALE GELDİYSEK EĞER KÜME DÜŞMEK BİZE HAKTIR.ÇATIR ÇATIR OYNAYIP LİGDE KALACAĞIZ BAŞKA YOLU YOK.

Amsterdamli

Alıntı yapılan: "şirinler_1965"Halk'ta bugun: Bülent Ünder ve Sakıp Özberk'ten olumsuz yanıt alan Samsunspor, Tanju, Rıdvan, Şenol Güneş ve Sadi Tekelioglu ile görüşüyor..

Kardeşim ille de trabzonlu olacak diye hala sadi tekelioglu diyor sadi tekelioglunun ne farkı var besim hocadan....

BU YÖNETİM BU TAKIMI DÜŞÜRMEK İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPIYOR !!

Sadi Tekeliogluda nedemek oluyor. En nefret ettigim antrenordur belkide. Samsunsporla oynadiklari mactan sonra bizi kucumsercesine sacmam sapan yorumlar yapan bir adami bu takimin basina getiremezler!

Ridvan, Senol felanda gelmez adamlar aptal degil. Bu takimin basina ya kaybedecek birseyi olmayan yada SAMSUNLU birisi gececektir. Baskasi bu ise soyunmaz.

bengülü

Alıntı yapılan: "Amsterdamli"Sadi Tekelioglu da ne demek oluyor. En nefret ettigim antrenordur belkide. Samsunsporla oynadiklari mactan sonra bizi kucumsercesine sacmam sapan yorumlar yapan bir adami bu takimin basina getiremezler!

Ridvan, Senol felanda gelmez adamlar aptal degil. Bu takimin basina ya kaybedecek birseyi olmayan yada SAMSUNLU birisi gececektir. Baskasi bu ise soyunmaz.

evet arkadaşım haklısın bende hiç sevmiyorum sadi tekelioğlu takım hiç mi adam bulamadı ne olacak trabzonlu hoca getirmeye çalışıyorlar malatya kadar olamadılar adamlar 1 gün içinde hoca buldular hoca olarak ya mitroviç yada tanju çolak başkaların gelmesini istemiyorum

dr_ahmet

Sadi Tekelioğlu ve onun gibi cümle TS'lilerden nefret ediyorum. Bize gelebilecek ve bizi kurtarabilecek tek deli Celal Kıbrıslı. Saygılarımla.