Samsunspor'un yeni Teknik direktörü kim olmalı ?

Başlatan ender, 20 March 2006, 23:37:50

« önceki - sonraki »

berusa55

atmayacak kardesim o kadar!büyük de konusuyorum var mı!

jean

hocam celel kibrizli gelecegine takimi simdiden sahadan ceksinler dussun o adam gittigi takimi dusuruyor kac yildir d sesi cikmiyor zaten ne yarari olacak bize

Amsterdamli

Alıntı yapılan: "Amsterdamli"
Bu durumda bizi calistiracak kisi su isimlerden bir tanesi olacaktir.

- Tanju Colak
- Ridvan Dilmen
- Huseyin Kalpar
- Sakip Ozberk
- Yucel Uyar

Bi toparlama yapalim:

- Ridvan Dilmen: LIG TV'de kontrati var gelemez
- Huseyin Kalpar: Iki takim calistirdigi icin vazgecilmis
- Sakip Ozberk gorevi redetmis
- Senol Gunes, Reha Kapsal gibi isimlerde red etmis gorevi.

Geriye kalan adaylar:

- Tanju Colak
- Yucel Uyar
- Milorad Mitrovic

ngonge

etrafta hoca yok yahu.
arıca kalsaydı daha iyiydi.

yirmiuc

bodensee55

celal kibrisli kim ya pek iyi biligi sey raki icnmekdir...yuh be bunu bu foruma yazan..ne basarisi var...?sadi kim ya ..birakin bu adamalri ya sokakda adam cok....kral gelecekdir..ya da  mitrovic...basaksi olmaz beyler trasi birakin saadete gelin ...dandik isimlerde yazmayin....

yirmiuc

Serdar

Samsunsporumuzun Yeni Teknik Direktörü '' Tanju Çolak-Gigi Multescu ikilisinden biri olacaktır.
Kısa zamanda dinamikleri harekete geçirebilecek,motivasyonu üst seviyeye getirip samsunsporluluk ruhunu üst seviyeye çıkaracak,ateşli ve şu anki durumumuzun bilincinde olan biri  olmalı yeni hocamız.
Umarım herşey bizim için hayırlı olur,

bodensee55

arica 3  donem ...samsunlu yok mu?

eline romenini getirecez sonra gidecek mustezcu kacıncı donem olacak bu ayaklar bunlar hep hikaye ..eskiye ragbet olsa NUR YAGARDI BIT PAZARINA gidip  gelip ayni adamlari getiriyolar bunlar aptal mi?

tanju gelsin .....kaybedecek bi seyi yok ki bazen imkansizliklar imkan yaratir beyler.....

Gurbetci Bülent

Kim gelecekse gelsin artik hayati macimiza 2 gün kaldi geln neyapacak 2 günde bende anlamadim.
Tanju niye gelmiyor teklifmi gitmede iyoksa nazmi ediyor.
Artik Teknik direktörü bi kenara koydum tek düsüncem pazar günkü mac ve carsamba günü rizespor

Gurbetci Bülent

SuperSpor.com da okudugum deminki yazi:

Güneş Samsunspor'u reddetti
Teknik direktör Erdoğan Arıca'nın istifasından sonra Şenol Güneş'e teklif götürmeye hazırlanan Samsunspor'a, Güneş'ten olumsuz yanıt geldi.

2002 Dünya Kupası'nda Türkiye'yi dünya üçüncüsü yapan Milli Takım'ın eski teknik direktörü Şenol Güneş, Samsunspor'un kendisine iyaptığı tekliften dolayı mutluluk duyduğunu belirterek, "Samsunspor'dan önce yurtiçinden ve yurtdışından çok iyi teklifler almıştım. Ancak bu sene çalışmayı düşünmediğim için hiçbir teklifi kabul etmedim. Kendimi yeni sezona hazırlıyorum. Çünkü bu sezon çok yıprandım. Gideceğim takıma pek faydalı olamayacağımı düşünüyorum. Bu yüzden kesinlikle bu sezon çalışmayacağım" dedi. Gelecek sezon kendisine yapılacak teklifleri değerlendireceğini de belirten Güneş, "Önümüzdeki sezon yurtdışında mı çalışırım, yurtiçinde mi bilemem, ama başarılı olacağım takımı seçeceğim" diye konuştu.

malesef buda redetti bizi , ya biz okadarmi kötü zakimiz yada adamlar bu takimda isik görmüyüp demi gelmiyorlar

Vural temiz

1.Para yok
2.ligin dibindeyiz
3.dokuz maç kaldı, altısını düşmemek için yenmemiz lazım, iki yıl önce Bursa 40 puanla düştü.
4.Takımda çok amatör oyuncu var (MUSA, Kenan, Tolga, M.Seker, .......)Almanya`da 3 ligde(regionalliga/ almanca)bile oynayamazlar.
5.Hakemlerde bize karşı
6.Nüfusu 1.200.000.  15000 seyircisi bile yok statda DOLDURAMIYORUZ (bu kiritik zamanda BILE GELMIYORLAR)

çok geç kaldık, bu saaten sonra bize doğru dürüst kimse gelmez

south_london

taraftar dolduruyor kardeşim myapmayın şimdi lig maçları hep dolu stad.kupa maçına bakarak yaptıysan bu yorumu hiç yapma daha iyi nasıl bir ortamda maça gidildiğini biliyormusun?

bu arada yönetim heralde lig bittikten sonra hoca getircekler.hiç aceleleri yok acele işe şeytan karışır tabi...

bluegreen55

Bir keere stadın yeri çok ters...trabzonda istanbulda ki üç büyüklerin stadı hep şehrin göbeğinde  insanlar yürüyerek akıyor.stad merkezi bi yere olduğu için maçın havasını şehir yada bölge hissediyo ama samsunda bu az oluyo.stadın çevresinde maç havası esiyo ama orasıda zaten sanayi bölgesi.......Neyse  gelmk istemeyen hocalar kafayı yemiş olmalıfikstürlere bakmıyorlar sanırım puan olarak geride olsakda takım fenadeğil verakiplerin fikstürleri çok zor hepsininki birbirinden zor 4 galibiyet 2 beraberlik bile yetebilir bize..Hiçmi fikstürleri incelemiyobu hocalar.İNŞALLAH TANJU GELİR..

Gurbetci Bülent

Sizin gibi yönetimin  ben ...
Günlerden CUMA oldu bir adam bulamadiniz , neymis ortalikta bos adam yok.
Siz onu benim külahima anlatin bastirin parayi bakim o zaman gelmiyorlarmi görelim.
Yönetim kalles futbolcular ve taraftarlar kardes.
Bizim futbolcularimiz allahin izniyle teknik adamsiz da oyniyacak ve 4 günde 6 puan alacaktir.
Neye üzülüyorum biliyor musunuz şayet samsunspor ligden düsmezse adi yönetim ortaya cikacak iste bu bizim basarimiz diyecek.
Sizin bu takimda hic bir ..  hakkiniz yok hepsi futbolcularin ve taraftarlarin hakki.
TAAAANNNNNNJJJJJJUUUUUUUUUU nerdesin be adam, gel artik