faty papy samsuna kiralaniyormus

Başlatan engizli55, 04 June 2009, 17:04:05

« önceki - sonraki »

Pergani 55

Alıntı yapılan: hakanelgun - 06 June 2009, 11:09:55
katılıyorum sana beni rahatsız eden böyle bir ıyuncunun gelmesi değil sanki ts'nin pilot takımıymışız gibi pişmek için yollanacak olması
amma yaptınız kardeşim be...yararlı olacaksa gelsin zaten transfer yapacak durumda degiliz.
gelmesinde hiçbir sakınca yok.futbolcu kiralamak gayet normal birşey gerekirse düşmanından bile alacaksın topçuyu

AntZ

06 June 2009, 20:00:54 #61 Son düzenlenme: 06 June 2009, 20:06:31 Ant55
Alıntı yapılan: Pergani 55 - 06 June 2009, 19:01:57
amma yaptınız kardeşim be...yararlı olacaksa gelsin zaten transfer yapacak durumda degiliz.
gelmesinde hiçbir sakınca yok.futbolcu kiralamak gayet normal birşey gerekirse düşmanından bile alacaksın topçuyu

Sevgili kardeşim konu Trabzonspor dan oyuncu alınıp alınmaması değil, yetiştirilmek üzere oyuncu alınması. Tartıştığımız konu da bu şekilde kiralık bir oyuncuyu almak mı ya da kendi bulduğumuz genç yetenekleri kazanmak mı daha faydalı olur? Sonuç olarak iki konuda transfer tahtasının açık olmasına bakıyor. Üstüne üslük kendimiz genç yerenek bulma konusunda bir çaba sarfetmeyip lütufta bulunurcasına "Ordu ile Samsun arasında seçim yapacağız" açıklamalarına sebep olmak, bu kadar aciz durumlara düşmek dokunuyor insana.

Zamanında yetiştirilmek üzere Amasya ya, Çorum a, Çarşamba ya oyuncu verirdik, eskiden Türkiye'nin futbolcu faabrikasıydık, şimdi milletin oyuncularını pişirelim mi pişirmeyelim mi diye tartışıyoruz.

İlkesi olmayan ilkel yöntemleri tartışır tartışır durur!

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Kardesim o adam geldiginden bu zamana kadar ts de kac dakika oynadi.adamin ayagina top degmedi nerdeyse.hic bir faydasi olmaz bize.onu pisirecegine kendi alt yapindan  pisir.hic olmazsa  gelecekte faydasi olur bize

ChRoNiC

Alıntı yapılan: BİR SEVDADIR SAMSUNSPOR - 06 June 2009, 20:09:41
Kardesim o adam geldiginden bu zamana kadar ts de kac dakika oynadi.adamin ayagina top degmedi nerdeyse.hic bir faydasi olmaz bize.onu pisirecegine kendi alt yapindan  pisir.hic olmazsa  gelecekte faydasi olur bize
gelecekte faydalı olur dıoruz ama bu zamana kadar sayılı kişi faydalı oldu biz yetiştiriyoruz yüzümüze bakmıyorlar sonra..

Sercan

Ben neden tartışıldığını anlamıyorum bu adamın pişmesi demek bize önümüzdeki sezon faydalı olması demek bizim bir an önce bu durumdan kurtulmamız için oyuncuya ihtiyacımız var var var...

55.hakan

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 06 June 2009, 20:22:44
Ben neden tartışıldığını anlamıyorum bu adamın pişmesi demek bize önümüzdeki sezon faydalı olması demek bizim bir an önce bu durumdan kurtulmamız için oyuncuya ihtiyacımız var var var...
tartışmak için burdayız bizim sıkıntı duyduğumuz konuyu söyledik oyuncuya ihtiyacımız olduğumuz kesin bu yapılacaksa ya altyapıdan alır pişirirsin ya da adam gibi istersin kiralarsın

Sercan

06 June 2009, 20:30:29 #66 Son düzenlenme: 06 June 2009, 20:48:56 55sercan55
Alıntı yapılan: hakanelgun - 06 June 2009, 20:28:03
tartışmak için burdayız bizim sıkıntı duyduğumuz konuyu söyledik oyuncuya ihtiyacımız olduğumuz kesin bu yapılacaksa ya altyapıdan alır pişirirsin ya da adam gibi istersin kiralarsın

Tamam bu konuda hem fikiriz ama daha adam gelmeden birbirimizi yedik.Bence bu oyuncunun gelmesinde hiç bir masur yok...

bankocu55

ya bu kadar da yapmayın nolcak bizde pissin bizi süper lige cıkarsın gerekirse sora trabzonda kral olsun ne yapalım bize fayda saglasın yeter

AntZ

Alıntı yapılan: bankocu55 - 06 June 2009, 20:44:33
ya bu kadar da yapmayın nolcak bizde pissin bizi süper lige cıkarsın gerekirse sora trabzonda kral olsun ne yapalım bize fayda saglasın yeter

Peki, güzel söylüyorsun eyvallah itirazım yok, o zaman birisi bana Afrika dan kaliteli genç adamlar bulunduğunda biz tevrübeli adamlar alacağız deyip bu adamların alınmamasını, genç yetenekli, tamamen kendimizin olabilecek Faty Papy ler bulunmamasının sebebini açıklayabilir mi? Ama sakın maddiyat demeyin...

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Yaw bu adam form tutana kadar lig biter.adamin ayagina top degmedi ts de bilmiyormusunuz.zaten ts de pissin geri alacagim diyor.yani bu ne demek.formda degil,iyi oynayamiyor,bir ise yarasa neden kiralıyor ts.iyi bir futbolcu kiralanmaz.gozden cikinca kiralanir.bedava da vermezler sevinmeyin.madem transfer yapamiyoruz,o zaman kiralik la ugrasmaktansa,alt yapidan aramak lazim

selahattin55

ARKADAŞLAR KAPATIN şu konuyu ne fati papi si ya bize vermezler.hem okudum bir gazetede rizeye vermişler.eski düşmandan dost olmaz.ts den gelecek ALLLAHTAN GELSİN.

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Kime vereceklerse versinler.ts kim ki bize futbolcu kiralayacakmis.bizde cok var onlardan.bu yönetim kendi futbolcusuna sahip cikmaktan aciz.

Oflu

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 06 June 2009, 20:22:44

veis

zaten rizeye kiralanıyormuş konuda kapanıyor.