faty papy samsuna kiralaniyormus

Başlatan engizli55, 04 June 2009, 17:04:05

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

Biz dış transfer yapabiliyormuytuz buda nerden çıktrı şimdi ???

veis

bize diye bişey denilmedi sadece pişmesi için bankasyada oynatmayı vede ordu ile samsundan birisine verilecegi söylendi.faruk özak belki verin samsuna gibi birşeyler söylerse verebilirler.papy nasıl bir topçudur oda tartışılır.

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: Oflu - 05 June 2009, 16:31:51
Elimizdeki futbolculardan cok daha kaliteli oldugu kesin...
nerden biliyorsun kardeş,kaç maç oynadı bu sezon.neymiş başka bir takıma pişmisi için göndereceklermiş,bizim fırında pişmeyi bekleyen öz samsunlu çok kardeşimiz var.ts nin fırınında pişsin o?

Amsterdamli

Brunoda Orduspora kiralik geldi bu sene. Simdi bizde bir Bruno oynamis olsaydi fena mi olurdu. Bank Asyada oynatacagimiz yabancilar zaten yas sinirina takildigi icin bence uzun vadeli dusunmemek lazim bu oyunculari. Ucuz ve kaliteli olsun bizi bu ligden cikaracak kapasitede olsun yeter.

Faty Papy 19 yasinda ve yabanci basindan okudugum kadariyla cok iyi bir futbolcu olarak gosteriliyor. Trabzonspor kendisini oynatmasa bile cok erken yasta ciklet parasina satin aldigi icin zaten karli.

Faty Papy bize fayda saglayacaksa bence sorun yok ama sevgili Samsunkopatin izledigi futbolcularin arasindada Faty Papyler vardi dersek tabiki tercihim o yonde olurdu.

MeL_55

Izlemek isteyen burda ne kadar iyi oyuncu oldugnu gösteriyor. Pas kalitesine bakin  ???

Trabzonspor Antalyaspor Hazırlık Maçı

Pergani 55

işe yararsa gelsin diyecegim ama  işe yarar mı bilinmez

Kais

MeL_55

05 June 2009, 21:26:22 #52 Son düzenlenme: 05 June 2009, 21:30:46 MeL_55
Buyur

http://www.youtube.com/watch?v=bfb6gtmV0g4#lq-lq2-hq-vhq

Kais

europe_55

Bence gelsin...
Zaten transfer yapamiyoruz, bari böyle firsatlari kacirmayalim...

Bence faydali olur...

Kaya

bizim orta alan oyuncularımızı düşündüğümüzde hiç istemesekte iyi bir kiralama olacaktır, hiç bir şey vermeyen yatmaya gelen kiralık oyunculardanda olmayacaktır çünkü kendini göstermesi gerek..

bankocu55

ins gelir ya tam isimize lasım olucak oyuncu muratla yanyana cift ön libero oynarlar.Arkadasların trabzondan topcu almıyalım mantıgınada katılmıyorum.Trabzondan almak yada kiralamak icin yönetim elinden gelen her seyi yapsın.Zenci görmeyi özledik

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Samsunspor ile ordu arasinda tercih yapacaklarmis ts.onlar kim ki koskoca samsunsporu tercihler icine koyuyorlar.elin kiraligindan hazir gelmez bize.hele ts nin olursa hic hayir olmaz

55.hakan

Alıntı yapılan: BİR SEVDADIR SAMSUNSPOR - 06 June 2009, 09:49:04
Samsunspor ile ordu arasinda tercih yapacaklarmis ts.onlar kim ki koskoca samsunsporu tercihler icine koyuyorlar.elin kiraligindan hazir gelmez bize.hele ts nin olursa hic hayir olmaz
katılıyorum sana beni rahatsız eden böyle bir ıyuncunun gelmesi değil sanki ts'nin pilot takımıymışız gibi pişmek için yollanacak olması