faty papy samsuna kiralaniyormus

Başlatan engizli55, 04 June 2009, 17:04:05

« önceki - sonraki »

KotuCocuk55

Samsunspor kitabında yılların yöneticisi Tarık Kaptan diyorki;

Yöneticilik hayatınızda belli bir felsefeniz var mıydı?

Bence yöneticilik iki temel esasa dayanır.Birincisi verdiğin bütün sözleri tut;tutamayacağın bir sözü asla verme! İkincisi ise asla kiralık oyuncu alma..

bankocu55

bende duydum kesin gondericekmis trabzon ya samsuna yada orduya ins biz alırız walla duyduguma gore de transfer yasagı olmasına ragmen bu futbolcuyu alabilirmisiz cünkü transfer etmicekmisiz deneyim kazanması icin trabzon bize gondericek boyle bisiler iste :D.Umarım gelir takıma cok faydalı olur henüz 17 yasındaymıs ve cok iyi  bir ön liberoymus.

Ayrıca fotomactada haberi cıktı 2 3 gün önce Faty Papy Samsun'da die.

mehmet yılmaz

Yöneticiler Faty Papy'yi kiralık alacaklarına, Samsunkopat'a 2 ay boyunca pasaport dahil tüm işlemlerini yaptırıp sonradan saçma sapan sebeplerle vaz geçtikleri 3 Afrikalıyı almalılardı.

İnşallah olmaz böyle birşey çünkü o vebalin altından kalkamazlar!

Kodalak

Alıntı yapılan: samsuni - 04 June 2009, 18:06:42
Yöneticiler Faty Papy'yi kiralık alacaklarına, Samsunkopat'a 2 ay boyunca pasaport dahil tüm işlemlerini yaptırıp sonradan saçma sapan sebeplerle vaz geçtikleri 3 Afrikalıyı almalılardı.

kardeş konuyu biraz daha açarmısın

ali ihsan

Alıntı yapılan: samsuni - 04 June 2009, 18:06:42

Son zamanlarda bizim yöneticilerin yaptıklarını anlamakta zorlanıyorum  ???

maraton

04 June 2009, 18:15:50 #20 Son düzenlenme: 04 June 2009, 18:24:13 samsuni
konu kabak gibi açık zaten.. güney afrikada yılın genç oyuncusu seçilen genç dahil kardeşim oralarda mesaisini bu konuya harcayıp sudan ucuz adamları buldu ama bu yönetim biz onun on kat iyisini getiriyoruz diyerek almadı, hani sevgili yönetim on kat ii adamlar...

trabzon, samsun ile ordu arasında seçim yapacakmış, kutusunu açsın onlar...

Kodalak

04 June 2009, 18:21:16 #21 Son düzenlenme: 04 June 2009, 18:23:48 samsuni
bu oyuncular transfer döneminin son günlerinde gelip bir idmana çıkıp beğenilmeyen ve geri gönderilen futbolcularmı.

Böyle bişi olmuşsa burdaki amaç ne.Neden böle bir anlayış var?

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: KODALAK - 04 June 2009, 18:08:15
kardeş konuyu biraz daha açarmısın

Siz yeni üye olduğunuz için bilmiyorsunuz mevzuyu, açılmış hali şudur

http://www.samsunspor.biz/forum/index.php?topic=5242.0

Alıntı yapılan: maraton - 04 June 2009, 18:15:50

trabzon, samsun ile ordu arasında seçim yapacakmış, kutusunu açsın onlar

Şu hallerde olmak, birilerinden abilik beklenmesi amatör lige düşmekten daha çok koyuyor adama. Halbuki biz kendi kaynaklarımızla kendi sorunumuzu çözebilecek durumdayız.

Teknik direktör diye Samet Aybaba'yı yeniden getiren o zihniyetten futbol adına hangi akil yardımı bekleyebilirsin ki?

ali ihsan

04 June 2009, 18:23:10 #23 Son düzenlenme: 04 June 2009, 18:25:43 samsuni
Alıntı yapılan: maraton - 04 June 2009, 18:15:50
konu kabak gibi açık zaten.. güney afrikada yılın genç oyuncusu seçilen genç dahil kardeşim oralarda mesaisini bu konuya harcayıp sudan ucuz adamları buldu ama bu yönetim biz onun on kat iyisini getiriyoruz diyerek almadı, hani sevgili yönetim on kat ii adamlar...

trabzon, samsun ile ordu arasında seçim yapacakmış, kutusunu açsın onlar...

Tahsin Kosif'e Karabük deplasmanında sorduk bunu.Bize acemi adam değil kaliteli ve tecrübeli !!! ( 21 yaş şartı varken nasıl tecrübeli oyuncu alınacaksa artık ) oyuncular alınacağını söyledi.

Bunlar rüzgarın oğlu kardeşim her türlü sallıyorlar

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

04 June 2009, 18:26:41 #24 Son düzenlenme: 04 June 2009, 18:29:35 samsuni
Gelse ne olacak sanki.trabzonun artiklarina mi kaldik biz koskoca samsunspor.bir işe yarasa kendi oynatir.bizim alt yapida onu bese katlayan kardeslerimiz var.kulubun parasi cok herhalde ama haberimiz mi yok ne !!!

bankocu55

oyle demiyelim bence.ben bu adamı trabzona gelirken duymustum.Dünyaca ünlü bircok spor dergisinde gelecegin yıldızları arasında gosteriliyo.Daha 17 yasında oldugundan forma bulamıyo trabzonda.Benim fikrim ins gelir samsuna faydalı olur.Hemde afrikalı goruruz az kotu mu olur :D

Kodalak

Alıntı yapılan: samsuni - 04 June 2009, 18:22:53
Siz yeni üye olduğunuz için bilmiyorsunuz mevzuyu, açılmış hali şudur

http://www.samsunspor.biz/forum/index.php?topic=5242.0

Şu hallerde olmak, birilerinden abilik beklenmesi amatör lige düşmekten daha çok koyuyor adama. Halbuki biz kendi kaynaklarımızla kendi sorunumuzu çözebilecek durumdayız.

Teknik direktör diye Samet Aybaba'yı yeniden getiren o zihniyetten futbol adına hangi akil yardımı bekleyebilirsin ki?

Teşekkürler kardeş ilgili bölümü okudum samsunkopat baya çabalamış ama olmamış ne diyelim inşallah bu sene olur dicem ama atı alan üsküdarı geçmiştir.

Bu takımın içinde DERİN BİR SAMSUN mu var nedir ,derin devlet gibi nasıl engeller,nasıl bir güçleştirmeler.

Halâ çözemedik...

Sercan

Yine de gelsin derim ben eğer böyle bir imkan varsa...

Sadece Samsunspor

yalandır abi bi kere transfer tahtası kapalı, ama gelirsede hayır demem en azından 1 sene taraftarı coşturur, siyahi futbolcuları özledik valla gerçi en son guaeye diye bişe geldi adamı 2 maç oynattılar

AntZ

Bedava vereceklerse neden olmasın ama kiralıkta olsa para verilecek, o paraya kendimiz hem futbolundan yararlanıp hemde para kazanacağımız adamlar buluruz. Sevgili Samsuni abinin dediği gibi büyük emek ve özveriyle Samsunkopat kardeşimizin bulduğu adamlar alınmayıp milletin oyuncularını pişirmek akıl karı değil. Yerinde günlerce izlenmiş, denenmiş, hem futbolu hemde fiyatı gayet iyi adamlar neden elinin tersiyle itilir anlamak mümkün değil. Ama bu konuda Sevgili Samsunkopat'ın da hataları var, menejerlik ücreti isteseydi büyük ihtimalle alınırdı o adamlar! Biz hava parası vermeye bayılıyoruz...