faty papy samsuna kiralaniyormus

Başlatan engizli55, 04 June 2009, 17:04:05

« önceki - sonraki »

Kais

bu fatyi Samsun alamamıştı tese kapmıştı omu?

kuzey55

Alıntı yapılan: bankocu55 - 04 June 2009, 18:40:31
oyle demiyelim bence.ben bu adamı trabzona gelirken duymustum.Dünyaca ünlü bircok spor dergisinde gelecegin yıldızları arasında gosteriliyo.Daha 17 yasında oldugundan forma bulamıyo trabzonda.Benim fikrim ins gelir samsuna faydalı olur.Hemde afrikalı goruruz az kotu mu olur :D

sonrada senin ts  alır elimizden dimi.pişirecek takım lazım senin ts ne...hadi orda sende...kiralayacaklarına gidip genc ucuz oyuncuları bulup alsınlar çok bilmiş yöneticilerimiz.ama o akıl nerde onlarda.

Kaya

Alıntı yapılan: maraton - 04 June 2009, 18:15:50
trabzon, samsun ile ordu arasında seçim yapacakmış, kutusunu açsın onlar...

;D

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Ts bedava verse almamak gerek onlardan futbolcu.yoksa samsunsporumuzu sahiplenirler alimallah!!!

**KaR6**

Alıntı yapılan: BİR SEVDADIR SAMSUNSPOR - 04 June 2009, 22:58:59
Ts bedava verse almamak gerek onlardan futbolcu.yoksa samsunsporumuzu sahiplenirler alimallah!!!

o zaman biz trabzounu çoktan aldık.. orhan kaynak, dobi hasan, adnan, güngör.. alt tarafı bi topcu alacagız bu kadar buyutmemek lazım ama eğer alınacak yabancı bu oğlan olacaksa orada bi terslik var demektir.. Çünkü kalitesini ispat etmiş yabancı alınacağı söylenmişti bizlere, madem genc oglan alacaz, salih abimizin izlediklerini denemek daha mantıklı hiç değilse bonservisleri bizim olur.. gerçi dogmamış çocuga don biçiyoruz, kapı gibi transfer tahtası önumuzde, anca konusuruz biz..

engizli55

Alıntı yapılan: **KaR6** - 04 June 2009, 23:13:20
o zaman biz trabzounu çoktan aldık.. orhan kaynak, dobi hasan, adnan, güngör.. alt tarafı bi topcu alacagız bu kadar buyutmemek lazım ama eğer alınacak yabancı bu oğlan olacaksa orada bi terslik var demektir.. Çünkü kalitesini ispat etmiş yabancı alınacağı söylenmişti bizlere, madem genc oglan alacaz, salih abimizin izlediklerini denemek daha mantıklı hiç değilse bonservisleri bizim olur.. gerçi dogmamış çocuga don biçiyoruz, kapı gibi transfer tahtası önumuzde, anca konusuruz biz..

arkadasima katiliyorum.

Baskent_Samsunspor

Trabzonun bırak futbolcusunu ondan gelecek sevabları bile istemiyoruz

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Arkadaslar onlarin bizden aldiklari haber degeri olmuyor ts liler icin.bize verdikleri  gurur olur onlara.hem kiralik da ne ayak.bugun var yarin yok olur.ona para vereceklerine alttan bir futbolcu cikarsinlar.hem daha faydali olur.gelecegi olur bize.ts yas yere yatmaz.onlarin futbolcusu ile bir yere geleceksek bos verin gelmeyelim

King Of The North

Orsuspor ile Samsunspor arasında tercih yapacakmış,bizin trabzonun lütfuna ihtiyacımız yok

Ollivanders

Hadinizi bilin !  Ne demek bu boyle üs takımmısız gibi!

Bu konuda Bordo-Mavililer'in Orduspor ve Samsunspor arasında bir tercih yapacağı dile getirildi.

Yavas gel tese !

cany

faydalı olacaksa gelsin tabi ama böyle Samsunspor'a köy takımı muamalesi yapmak da ne oluyo....genç oyuncuları yetiştirme tesisi mi burası

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

O ne ayak ya.samsunsporumuz geri donusum kutusu degil.ts nin alt yapisimiyiz biz.bir yil bizde antreman yapip geri gidecek?bedava verse o ts den yine futbolcu alinmaz.kendi kardeslerimize ekmek yedirelim biz.

Tiryakiler55

sahada sava$acak samsunspora faydali olacaksa nereden olursa olsun gelmesini isterim... hic oyuncu almamaktansa daha iyi... serdar özkanida pi$irdik eh nolmu$...

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Bize geldim i piknik yaparlar sahada onlar

Oflu

Elimizdeki futbolculardan cok daha kaliteli oldugu kesin...