Samsunspor'un yeni Teknik direktörü kim olmalı ?

Başlatan ender, 20 March 2006, 23:37:50

« önceki - sonraki »

Amsterdamli

Ismi gecen teknik direktorleri bi ele alalim ve bir eleme yapalim.

Ziya Dogan: dusme potasinda bulunan Malatyadan bir hafta once ayrildi ve Samsunsporun basina gecerse etik olmaz. Bu yuzden hem gelmez hemde biz almayiz.

Riza Calimbay: Bu sezon iki takim calistirmis bulunuyor ustelik basarisiz olmus. Bize gelecek degil.

Bulent Under: Ozhan Canaydin birakmiyor zaten.

Gigi Multescu: Adi bile gecmiyor ve bazi nedenlerden dolayi zaten almazlar.

Ercan Kologlu: Buyuk bir ihtimal menejer olarak devam eder ve teknik direktorluk tecrubesi henuz yok. Onu gorevden alirlarsa birde menejer aramak zorunda kalacaklar.

Bu durumda bizi calistiracak kisi su isimlerden bir tanesi olacaktir.

- Tanju Colak
- Ridvan Dilmen
- Huseyin Kalpar
- Sakip Ozberk
- Yucel Uyar

Amsterdamli

Bu arada bugun aklima su ana kadar hic ismi gecmeyen birisi geldi: Mehmet Ozdilek!

Bunuda yedek olarak yazalim.

kadir55ist

selam
arkadaşlar basından takip ettiğim kadarıyla bülent ünder veya yücel uyar zaten ikiside 2.lig hocası
bunlar kafaya koymuş düşmeyi.

ben erdoğan hoca diyorum

Gurbetci Bülent

Su iki isme ne dersiniz
                         SENOL GÜNES
                         RASIM KARA

Ama benim gönlümden illede TANJU COLAK gelsin diyor.

Yücel Uyar ne zamn gelse hep basarizis oluyoruz.

Sakip Özberk kavgali gitti onun yanina samsundayken ertugrul saglami verdiler yardimci antrenör olarak oda kabul etmedi ve gitti.

Riza Calimbay ve Ziya Dogan basarisiz oldular niye burde basarili olsunlar onlarda gelmesin.

salihcakir

öncelikle şunu belirtmek isterim ki; erdoğan arıcanın oynattığı ve/veya oynatmaya çalıştıgı futbolu beğeniyordum. ama son maçta çok daha net görüldü ki oyuna müdaheleler yerinde değil. belki futbol felsefesi çok iyi ama maalesef pratikte yansımalarını göremediğimiz için gittiğine ben de üzüldüm. keşke daha evvel olsaydı. yeni hoca adayları arasında rıdvan veya ziya doğan en iyi alternatifler gibi görünüyor. umarım samsunsporumuzu iyi günler bekliyordur!!

Amsterdamli

Kırmızı-Beyazlılar'da Tanju Çolak isminin ağır bastığı, bir dönemin efsane çalıştırıcısı Mitroviç'in de düşünüldüğü öğrenildi. :twisted:

MeL_55

1. Erdogan Arica iyi bir forvet ve orta saha kuruyor...
2  Bakarsak her macta 2 gol attik...
3. Savunmayi erdogan hoca cok kötü kuruyor ondan hep her mac 3 4 gol yigiyoz... Savunma oyuncularimiz kaliteli...
4. Ziya Dogan cok iyi bir Savunma kuruyor... zaten forvet orta saha oyunclarimiz iyi....eee ....

5. Bence en dogru karar ZIYA DOGAN

55samsunlu55

Bülent Ünder iyi ki kabul etmemiş. sevindim.

samet

Alıntı yapılan: "55samsunlu55"Bülent Ünder iyi ki kabul etmemiş. sevindim.
bence bülent ünder zamanında samsun başarılı olmuştu..ilhan-tümer zamanında takımda ruh vardı...

Amsterdamli

AlıntıSamsun'da Şenol Güneş sesleri
Samsunspor yönetimi, Tanju Çolak, Yücel Uyar, Mitroviç, Multescu ve Sakıp Özberk'den sonra Şenol Güneş'i de listesine aldı. Büyük bir proje ile Güneş'e teklif götürmeyi düşünen yönetim, bir kaç gün içerisinde yeni teknik direktörünü belirleyecek.

Teknik Direktör Erdoğan Arıca'nın görevine son veren Samsunspor yönetimi, listesine Şenol Güneş'i de ekledi. Bir dönem Milli Takım ve Trabzonspor'da görev yapan Şenol Güneş'e büyük bir proje ile telif götürmeyi planlayan Kırmızı-Beyazlı yönetim, diğer alternatif adaylar üzerinde de çalışmalarını sürdürüyor. Hafta sonu oynanacak olan Kayserispor maçına kadar teknik direktör sorununu çözüme kavuşturacaklarını belirten Basın Sözcüsü Mazhar Başoğlu, "Samsunspor için en doğru kararı vermek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Elimizde geniş bir liste var. Özellikle başkanımız yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Kayserispor maçında yeni hocamızla sahaya çıkmayı düşünüyoruz" dedi.

Bu habere inanmak istemiyorum. Senol Gunesin milli takimi calistirdigi donemi dusundukce cildiriyorum. Koskoca dunya kupasinda forvetsiz oynadik yani Hakan Sukur ile. Zaten su Rafael'i gordukce bu durum geliyor aklima ve simdide Senol Gunes ismi ciktiya ortaya tam uydu.

jean

bence iyi olur ama olmaz bu is bu durumda gelip dunya 3. lugu kariyerini zedelez zatende gelmezbence biraz abarti

developer

Bence bu haftaki Kayseri maçını alırsak teknik direktörlerin gelme yönündeki kararları olumlu yönde değişebilir. Zaten yönetimde işi aceleye getirmek istemiyor. Yani zaten olursa Kayseri maçı sonrası olacak. Bunun yanında yönetimin büyük bir proje hazırlayarak Şenol Güneş e gideceği yazılmış. Belki biraz uçuk olacak ama büyük proje olacaksa ve eğer Kayseri maçınıda alırsak MUSTAFA DENİZLİ geçiyor benim gönlümden.

Birde şöyle düşünün herkesin kesin düştü gözüyle baktığı bir Samsunspor u kurtaran hoca Türkiye'de ne kadar sükse yapar.

Bunun yanında eğer Kayseri maçını alırsak Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzon ve Kayseri maçlarımız bitmiş olacak... Bunun yanında iyi bir hava yakalarsak (Bunun için bizlere çooook büyük görevler düşüyor, bu sezona bakarsak olumsuz olan iç saha durumumuzu lehimize çevirmeliyiz) saha avantajıda diğer rakiplere göre de bizde...

Aslında böyle düşündüğümüzde bence düşme potasındaki takımlar arasında Samsunspor avantajlı durumda.

Bence bunu teknik direktörlere iyi anlatmak lazım...

Yönetimin transfer konusunda başarılı olmamasına rağmen gereken ismi getirme konusunda ellerinden geleni yapacağını biliyorum. Bence sezon sonuna kadar Ceyhun' a 410.000 $ veren yönetim iyi bir hoca getirmek için fedakarlıktan kaçınmaz. Çünkü son kozlarını oynuyor...

Bence Kayseri Maçını da kazanırsak Samsunspor için herşey güzel olacak... Kimse endişelenmesin...

Bu hafta böyle kritik bir maçta herkes maçta takımını sonuna kadar desteklesin. Çünkü Bu maç her açıdan önemli.

Bu arada unutmadan eğer Kayseri maçını kaybedersek iyi hoca bulmamız zor ama Kayseri iyi bir takım. Bence kalan en zor maçımız Gençlerbirliği maçı ile bu maç. Ligde kalmak için hala avantajımız olacak...

Kimse karamsar olmasın. Karamsarlık çaresizlik sadece sonumuzu hazırlar. Hep beraber yeni bir heyecanla Lig yeni başlamış gibi tribünlere.

bluegreen55

Ne şenol güneşi ya kafayı yiyecem neler oluyo anlamıyorum samsunda.adnan ölmezde trabzonluymuş zaten aslen anladığım kadarıyla yazdıklarınızda..antrenörde trabzonlu..ne oluyo bize...saçmalık bukadarda olamaz.adam hem anlamıyor bu işten hemde trabzonsporlu...

dr_ahmet

Dostlar buyrun size yeni bir teknik direktör adayı. Zonguldakspordan yeni istifa eden Celal Kıbrızlı. Şekersporun 1. lige yükselme maçlarından hatırlayanlar olur çok hırslı, amatör ruhlu deli bir herif olabilir mi acaba?...Saygılarımla

Gurbetci Bülent

Iste bu da olabilir CELAL KIBRISLI dr.Ahmete katiliyorum.
Adam deli manyak tam bize göre bizi bu saatden sonra akilli adam kurtaramaz ancak deli birisi kurtarir bütün riskleri alan bi deli.
Adam amclarda futbolcular fazla kosuyor kenarda ve macida okumasini biliyor.
Ama benim gönlümden illede TANJU COLAK geciyor