Bayanlar Basketbol Ligi Play-Off Takvimi [SAMSUN BK]

Başlatan berusa55, 24 March 2009, 03:00:00

« önceki - sonraki »

Akyol

abi ben dün akşam ligtvdevu.net sitesinden girdim manisa maçını izledim ordan bir dene istersen

Akyol

Alıntı yapılan: samsuni - 20 April 2009, 23:22:39
O değil de gençler erkenden bilet kim alacak bize? Maraton Başkan ile süleyman da gelir diye düşünüyorum. Bana 3 adet yazın hatta alın mümkünse, ücreti dernmek kasasından :)
Mehmet abi size 3 tane bilet alıyorum haberleşiriz yine

celebi

Alıntı yapılan: AKYOL55 - 21 April 2009, 10:00:31
abi ben dün akşam ligtvdevu.net sitesinden girdim manisa maçını izledim ordan bir dene istersen

baskt maçlarını vermiyor sanırım o site

yaman55

Akyol

maça gelecek olan arkadaşlar bende bilet var fazla aldım isteyen olursa bana özelden mesaj atsın

celebi

jean

ilk yari bitti bir turlu istedigimiz oyunu oynayamadik 14 sayi gerideydik 7 e dustu ilk yari 7 sayi gerideyiz alirriz inslalah

Kais

canlı olarak izleyebileceğimiz link varmı?

AntZ

http://212.174.96.214/tbf/netcasting/

skorları takip etmek için burası var ama durum kötü malesef

AntZ

Malesef kaybettik 76-87,

seride durum 1-1 oldu ve saha avantajı onlara geçti. Artık Mersinde oynanacak maçlardan birini mutlaka kazanıp son maça Samsun a bırakmamız lazım  :-[

jean

avantaj onlara gecti son anlara dogru esitleidk skoru nasil oldu anlamadim bir anda 10 sayi buldular ilk defa yenildik shamizda saglik olsun ama finali mutlaka biz oynayalim

Fecr_55

21 April 2009, 19:47:48 #161 Son düzenlenme: 21 April 2009, 19:49:32 Nuray_55
berbat bir oyundu bence, bu oyuna ragmen bu kadar sayi nasil atabildik ona bile sasiriyorum..
seri yakalayamadik hic, son periyot beraberligi bile sagladik ama hemen ardindan 10 sayi yedik ve mac koptu..
maci kaybetmemizden cok kendi evimizde yenilmemize, evimizdeki galibiyet serisinin parcalanmasina üzüldüm..olsun, 3'e kadar yolu var..önümüzdeki 2 mac Mersin'de..insallah deplasmanda konusup, eve dönecegiz..

ayrica cico arkadasimiz hakemle neden tartisti merak ediyorum!

Yalnızca BİZ

Defans diye birşey vardı ama bu maçta yoktu...

**KaR6**

Kais