Bayanlar Basketbol Ligi Play-Off Takvimi [SAMSUN BK]

Başlatan berusa55, 24 March 2009, 03:00:00

« önceki - sonraki »

guvener55

çok kötü oynadık dorusu.inanılmaz basit sayılar kaçırdık.ona rağmen son çeyrekte yine dönebilirdi maç ama olmadı.taraftar yine üzerine düşeni yaptı özellikle son çeyrekte maç kopmadan önce süperdi gerçekten.inşallah kızlarımız bu maçı mersinde telafi eder.

beşnumara

yine tunç abiyle bana bıraktınız değil mi turu :D yapacam size kıyak merak etmeyin

Akyol

valla fatih epey bağırdık sonuç başa baş gidiyodu ama alison bozdu işi inşallah orda ilk maçı kazanırız Samsun'da bitiririz işi  ;)

mehmet yılmaz

Sağda solda mübarekiz diye hava atıp da deplasmanda hüsran yaşatmadık çok şükür; açık açık söyledim, ben gitmeyeyim maça, yeniliriz diye ama ısrar ettiler. :)

Takım ruhu hiç yoktu sahada, Mersin'de Olympia diye bir zenci vardı. Adı üstünde zaten, Olimpiyat Oyunları gibiydi maşallah. Basketbolun dışında, atletizm, uzun atlama, yüksek atlama, pentatlon, çiftatlon, badmington... Ne ararsan vardı. Çok hareketli bir takımdı Mersin. Açıkçası şanslılardı da, attıkları girdi. Bir ara iyice yaklamamıza rağmen geçemedik. İnşallah orada yine yeneriz ikili maçların en azından birisinde.

samsunspor.biz ekibi olarak oradaydık!! Yalnız hiç birimizin dili Samsun Basket demeye dönmedi, Samsunspor dedik tüm tezahüratlarda :)

Ollivanders

Alıntı yapılan: samsuni - 21 April 2009, 23:34:52

samsunspor.biz ekibi olarak oradaydık!! Yalnız hiç birimizin dili Samsun Basket demeye dönmedi, Samsunspor dedik tüm tezahüratlarda :)

Samsun Basket  Samsunspor un uzantisi  gibi geliyor bana her zaman. Bu mantikla kendimi hic zorlamadan Samsunspor cikiveriyor ağzimdan :) Engellenemiyor.

supernatural_55

abi bi kare daha çeksen atleti de çıkarcakmışım galiba:))ses gitti alisona ama c.tesi antep bld maçında daha gür çıkcağı kesn.samsuni abi dilimiz gönlümüzdekini söylüyo anlaşılan!!!BİZ SAMSUNSPORLUYUZ!!!

berusa55

Samsuni seni salonlardan men etmek lazım dicem ama diğer geldiğin tek maç olan gs'ı da yenmişiz  :D

Şaka bir yana hakikaten kötüydük bugün ve bir o kadar da ballı, şanslı, her ne derseniz deyin öyle bir takıma karşı oynadık. Attıkları her top girdi, ve 23 numaraları çok iyi oynadı. Yapacak bir sey yoktu :-\

**KaR6**

Alıntı yapılan: berusa55 - 22 April 2009, 00:25:21
Samsuni seni salonlardan men etmek lazım dicem ama diğer geldiğin tek maç olan gs'ı da yenmişiz  :D

yok be abi, istteki gs macına geldi, onda da yenildik ;D kendi ugursuzlugunu bana saldırarak berataraf etmeye calıssada basarız gerecekler değişmez ;D

YaşarDoğu

Mersin de 8 numaralı Mustang (asıl adı missi gibi bişi) çok iyiydi, bütün hucum toplarımızı resmen topladı.Olipiyo usame bolt un herhalde basketbol temsilcisiydi.

Şanssızdık bugün, mersinde kazanırız inş.

**KaR6**

Alıntı yapılan: 35ama55 - 22 April 2009, 00:44:41
@ berusa ve kar6 ;

adam evli barklı , memur bir adam , yattı erkenden sallamayın arkasından  ;D

yatsa nolur, sabah en kralından lafı sokacak yine :)

berusa55

Bu hafta bize gülmek harammış kardeşim; bırak bari sitede biraz keyiflenelim. Ne futbol ne basket. Olmadı bu hafta... :D

AntZ

Görüntüler için teşekkürler sevgili Edmontdante, keşke sonuçta görüntüler kadar güzel olsaydı...

Bu arada birşeyi anlamadım, Şirinler in yaptığı tezahüratta ne diyorlar?

Oyala Mersin????

celebi

tunç güvenoðlu

dünkü karşılaşmayı tv den izlemek fırsatım oldu.her ne kadar 74-74 e getirmiş olsak da skoru bizim kızların yüzünde kazanacagız inancı yoktu. yönetimden bir arkadaşla o sıra yaptıgımız telefon konuşmasında bak kızlar berabere getirdi desede ona bu maç kafa da kaybedılmiş bakma skora dedim. bızım kızların samsunda kı mersın macını kazanmaları dün imkansız dı.inşallah mersinde kı macta o ınancsızlık yüzlerinde olmaz.