Bayanlar Basketbol Ligi Play-Off Takvimi [SAMSUN BK]

Başlatan berusa55, 24 March 2009, 03:00:00

« önceki - sonraki »

since1965

Arkadaşlar sbk mersin maçı 21 nisan salı günü akşam 18:00 a alınmıştır.D spor canlı olarak verecektir.Daha önce pazartesi demiştik bunu düzeltmek isterim.

Akyol

sağol since1965 salı günü maçtayız arkadaşlar gelmemezlik yapmayın

guvener55

vizelerimde bitiyo samsuna geliyorum zaten her türlü maçtayız haydi kızlar seriye devam

berusa55

Alıntı

SBK Mersin'e kilitlendi!

16 Nisan 2009 / 18:12

Türkiye Bayanlar Basketbol 1. Ligi'nde gösterdiği başarılı performans ve aldığı flaş sonuçlarla dikkatleri üzerine çeken Samsun Basketbol Kulübü (SBK), Play-Off yarı final ilk maçında karşılaşacağı Mersin Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına baş
Teknosa Bayanlar Türkiye Kupası yarı final karşılaşmasında Galatasaray ile oynanan maçı 85-82 yenilerek elenen SBK, play-off yarı final ilk maçında karşılaşacağı Mersin Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına 2 günlük iznin ardından başladı.

Yaşar Doğu Spor Salonu'nda yapılan antrenman, antrenör Cantuğ Keskindemir yönetiminde gerçekleştirildi. Taktik ağırlıklı geçen idmanda oyuncuların bir hayli neşeli olduğu gözlendi. Kendi sahalarında yenilmezlik unvanını sürdürmek istediklerini söyleyen antrenör Cantuğ Keskindemir, ligde Mersin takımıyla yaptıkları 2 maçı kazanmalarında ötürü play-off'lara 1-0 önde başlayacaklarını söyledi.

Mersin Büyükşehir Belediyespor maçında seyirci desteğine ihtiyaçları olduğunu açıklayan Keskindemir, "Taraftarımızın salonu her zaman olduğu gibi yine doldurmasını bekliyorum. Bugün başladığımız çalışmalarımızı kazanmak için yapıyoruz. Kendi sahamızda yendiğimiz takdirde Mersin takımı karşısında play-offl'arda 2-0 öne geçmiş olacağız. Bu da bizim açımızdan işin yarısı bitmiş gibi olacak. Maçın bizim için zor geçeceğini düşünüyorum. Amacımız, Mersin Büyükşehir Belediyespor takımını eleyip, Teknosa Bayanlar Türkiye Kupası karşılaşmalarında alamadığımız kupayı play-off mücadelesi sonucunda almak" dedi.

SBK-Mersin Büyükşehir Belediyespor maçının 21 Nisan günü saat 18.00'de Yaşar Doğu Spor Salonu'nda yapılacağı bildirildi. (iha)

Kaynak: http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=10957

cem and naz55

jean

Akyol

maviay55

hadi kızlar samsuna getirin kupayı..şampiyon olalım bu sene :)

jean

maca bakiyorum o halde d sporun vermesi iyi oldu kazasiz su maci alip finale cok yaklasalim

GençKozluklu

Kızlarımıza güveniyorum. 3-0 la adını finale yazdıracaklarına inanıyorum. Şampiyon SAMSUN

guvener55

L$_Oznn

Sirinler grubu olarak takım salona gırerken 50 ye yakın mesale yakmayı planlıyoruz

berusa55

19 April 2009, 19:55:52 #117 Son düzenlenme: 19 April 2009, 19:57:29 berusa55
Aman gözünüzü seveyim çocuklar napıyorsunuz? Salonda mesale olmaz sakın ha. Bunun maç öncesi, sonrası yok. Sahamızın kapanmasını mı istiyorsunuz tam şu kritik şampiyonluk mücadeleleri öncesi?

L$_Oznn

Alıntı yapılan: berusa55 - 19 April 2009, 19:55:52
Aman gözünüzü seveyim çocuklar napıyorsunuz? Salonda mesale olmaz sakın ha. Bunun maç öncesi, sonrası yok. Sahamızın kapanmasını mı istiyorsunuz tam şu kritik şampiyonluk mücadeleri öncesi?

mac öncesi deil abim takım otobusten indiqinde :D

berusa55