Bayanlar Basketbol Ligi Play-Off Takvimi [SAMSUN BK]

Başlatan berusa55, 24 March 2009, 03:00:00

« önceki - sonraki »

edmontdante

Ligin  2.yarısında burada oynadığımız maçtan sonra şunları yazmıştım

AlıntıBaştan sona önde götürdük maçı.İlk periyotta fark olur gibi düşündük ama sonra sıkıştık epeyce.Ben pek anlamam basketboldan ama Mersin teknik açıdan çok iyi olmamakla beraber çok fazla mücadele eden çok sıkıştıran bir takım.Çok top kaybı yapmamızı sağladılar böylece.

Erlana ve Bales bana göre tam profesyoneller.Formanın ve paranın hakkını veriyorlar.

Ve yine aynısı oldu.Bunun yanında çok şanslıydı Mersin.Her attıkları girerken bizimkiler girmedi.Ligdeki mazta Bales için formanın ve aldığı paranın hakkını veriyor derken aynısını bu maç için söyleyemiyorum.Bence kendini maça hazırlamamış ve konsantre edememiş.Bizim pota altını yol geçen hanı yaptılar  neredeyse.

Maçın kırılma anı beraberliği yakaladığımızda Cantuğ hocanın Bales i oyuna almasıydı.Yüzünde "Bu andan sonra herhalde oynarsın" gibi bir ifade  ve böyle bir umut vardı sanki.Bir diğer kırılma anı da Nihan'ın  atamadığı bomboş ataktı dönüşünde 3 lük yedik.

Ben anlamam  basketten ama bu Mersin takımı akrep gibi,çok çabuklar ve sanki bizden bir kişi fazla oynuyorlar gibi.Yani oradaki maçlar zor olacak.

Her ne olursa olsun Salı günü de olsa  saat 18 de de olsa bu salonun hınca hınç dolmamasını anlamıyorum.Orayı cehenneme çevirebilirdik ama yapamadık.Son periyotta  iyi  gaza geldik hep beraber ama ufak hatalar hevesimizi kursağımızda bıraktı

harbisamsunsporlu5517

Alıntı yapılan: Kais - 21 April 2009, 20:59:42
salon dolumuydu izleyemedim ben :S
[/quo
Alıntı yapılan: **KaR6** - 21 April 2009, 19:58:06
ugursuz samsuni nin yuzunden..
onla alakası ben takip edemedim oyuzden kaybettik ;D

Kais

Kais

reklam yapmadılar ki hiç eskisi kadar.yapmıyorlar reklam

edmontdante

Kais

CurvaSudSamsunspor

mersin e acayip kolidor sayıları verdik say say bitiremem  >:(

berusa55

İzlediğim en kötü SBK'ydı... Mersin de oldukça iyi oynadı. Başka söylenecek söz yok. İşi zora zoktuk. Umarız ordaki iki maçtan en az birini kazanıp son maçı Samsun'a taşırlar ama gerçekten işimiz zor. :-\

Akyol

kızlar artık sezonun bütün yorgunluğuyla ne yapacaklarını bilmez haldeydiler bu takımın en büyük artısı olan pota altını maalesef alison un kötü performansından dolayı çok iyi kullandı mersin ve haklı bir galibiyet aldı.

Basket maçlarında salon atmosferinde taraftarımızın gücü daha da artıyor bugün de maça direkt etki eden taraftarımız maçı berabere getirdi ama oyuncularımız çok bitkinlerdi.Sağlık olsun inşallah orda ki ilk maçı alırız ve iş en kötü Samsun'a kalır diyelim.

supernatural_55

alison çok kötydü bugün ya walla çıldrttı beni ses mes kalmadı ya.bi sorun warsa ya çıkma ceyhan bld. maçındaki gibi ya da konsantre olp gerçek performansnı sergile yani!

europe_55

Neyse saglik olsun.
Artik önümüzdeki maci kazanip, kaybettigimiz avantaji geri kazanmaliyiz.
Ben bu yenilgiye ragmen, mersin´i eleyecegimize inaniyorum...