Bank Asya 1.Lig 30.Hafta- SAMSUNSPOR'UMUZ 1 - 0 Diyarbakırspor

Başlatan samsunmania, 05 April 2009, 22:17:55

« önceki - sonraki »

Ollivanders

1:20 deki KRAL ın  elazığa attığı kafa golunu Turgut Dogan gorunumlu Sahin e  sabaha kadar izletmek lazım.Acaba aynı ortadan kac tane gelse 1 tanesini gol yapabilir ?

maviay55

Alıntı"Ligi sıkıntısız tamamlayacağız"

Bank Asya 1'nci Lig'de mücadele eden Samsunspor hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde sürdürüyor.

Altay maçında kötü skordan çok sergiledikleri kötü futbola üzüldüklerini dile getiren Teknik Direktör Ercüment Coşkundere, "Benim bulunduğum süre içerisinde Samsunspor'un en kötü oyunuydu. Gerçekten kötü mücadele ettik. Bunu telafi etmekte bu oyuncu grubunun elinde. Seyircimizin desteği ile Diyarbakırspor'u mağlup edip bunu telafi edeceğiz. İyi mücadele ve iyi futbolla gülen taraf olmak istiyoruz" dedi.

Ligin aşağısının çok karışık olduğunu belirten Coşkundere, "Bu durum bizi ilgilendirmiyor. Biz iyi oynayıp iyi sonuçlar aldıktan sonra sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum. Rakiplerimizin durumu da bu anlamda bizi ilgilendirmiyor. Kümede kalma barajının maksimum 40 olacağını düşünüyorum. Samsunspor sıkıntı yaşamadan ligi tamamlayacaktır" diye konuştu.

pitbul055

Alıntı yapılan: cany - 10 April 2009, 11:28:16
aynen katılıyorum!!!  8)
Serkan şimdi futbolu bırakmış oluyo?....nedir yani bu durum?...çöplükler cezalandırılıp hemen affediliyo Serkan Aykut gibi Türkiye'nin en iyi skorerlerinden olan bi oyuncu neden hala kadro dışı?

L$_Oznn

Sirinler grubu saat 6-6.30 gibi ciftlikten mesalelerle gececektır cok guzel goruntuler olacagından emınım

Kais

Alıntı yapılan: L$ - 10 April 2009, 18:35:20
Sirinler grubu saat 6-6.30 gibi ciftlikten mesalelerle gececektır cok guzel goruntuler olacagından emınım
atkılarınız çok güzel olmuş bu arada bugün gördüm

kýrmýzýbeyaz55

jean

o maci cine 5 veriyordu sifreli baktim 3-0 ondeyiz inanmakta gucluk cekmistim yanlis goruyorum dedim kendi kendime sonra 4-1 yenmistik

**KaR6**

ben 3 puana garanti gozuyle bakıyorum.. %80 2-1 kazanacagız bu maçı... buyuk ihtimal 1-0 geri düşüp, 2.golu 80 den sonra atarız..

Akyol

şimşek_55

"Kazanmak için çıkacağız"
Samsunspor Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere, "Diyarbakırspor karşısına ne olursa olsun kendi evimizde oynamanın avantajını da kullanarak kazanmak için çıkacağız" dedi.

11 Nisan 2009 , 21:36

Yorumlar (9)Arkadaşına GönderFacebook'ta PaylaşYazdır

HABER İLE İLGİLİ TAKIMLAR
Samsunspor
Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, bugün yaptığı akşam idmanıyla Diyarbakırspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.

Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan idmana futbolcular tam kadro olarak çıktı. Özellikle kulübün son haftalarda yaşadığı sıkıntılara karşın futbolcuların moralli olmaları gözlerden kaçmadı. Düz koşu ile başlayan idman top çalışmasıyla devam etti.

Samsunspor Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere, Diyarbakırspor maçı puan yada puanlar kaybetmeleri karşısında telafisi olacak bir maç olduğunu, 5 maç oynayacaklarını ve telafisi olacak bir maç olduğunu söyledi. Coşkundere, "Diyarbakırspor maçı diğer maçlardan hiçbir farkı yoktur. Her maç gibi önemli bir maç olarak bakıyoruz. Diyarbakırpsor karşısına ne olursa olsun kendi evimizde oynamanın avantajını da kullanarak kazanmak için sahaya çıkacağız. Samsunspor kongresinde yaşanan olumlu gelişmeler bizi ayrıca mutlu ve motive etti. Yaşanan bu olumlu gelişme Diyarbakırspor maçında oyuncuları olumlu yönde etkileyecek ve pazartesi akşamı mücadele eden bir takım göreceğiz" diye konuştu.

ALINTI: AJANSSPOR

gozgoz yýlmaz

Üç ihtimalli maç bana göre...

0-0, 1-0, 1-1...

samsunmania

ramcQ_55

2-1 , 2-1 , 2-1   
                          okadar   ;D

harbisamsunsporlu5517

12 April 2009, 10:58:18 #133 Son düzenlenme: 12 April 2009, 11:00:06 harbisamsunsporlu5517
eskiden deplasmanlarda rahat rahat yendıgımız takımlardan bugun kendı evımızde cekınır olduk d.bakırspor bu takımlardan biriydi oysaki

şimşek_55

maça yenmek  için çıkacağız. Taktiğimiz  4-1-3-2  olabilir. 

veysel-turgay-kenan-can-
             sefa-
oktay-murat-turgut-sercan-

burhan - hakan akman

Kadro  ıcınde tahmınım budur.