Bank Asya 1. Lig / 29. Hafta / Samsunspor'umuz - Altay

Başlatan yönetici, 28 March 2009, 19:35:33

« önceki - sonraki »

beşnumara

Alıntı yapılan: yaman55 - 05 April 2009, 01:44:37
meşale şov olacakmı?   ;D
olmaması lazım.para cezası geliyor.mantıklı olalım.şov yapacaklar maça giderken kalabalık gitsinler meşale yakarak gitsinler.

germencisse

gercekten bu mac eray diger maclar gibi hata yapmaz inş...çünkü bildiğimiz gibi eray çok hatalı goller yiyen bir kaleci..

Kais

yok ben meşaleyi haftaya düşünüyordum ama yapmıcam

harbisamsunsporlu5517

altayı bu guzel havada eli boş yollayacagız gecen hafta  karabugu yenseydik bugun playoff heyecanı saracaktı hepimizi

Tribün_ali

Alacagız bu macı başka yolu yok en büyük samsunspor ah özledim seni ben samsunsporum

universite carsambalilar

amisos55

Hava güzel , maç saati güzel ,taraftar güzel geriye bir tek takımımızın güzel bir sonuç elde etmesi kalıyor. Herkes için muhteşem bir gün olsun.:)

Recep

turgutu benim için tribüne çağırıp selamım olduğunu söylermisiniz :)

europe_55

Bugün Insallah stadimiz dolar ve taraftar destegi ile altay´i eli bos yollariz...
Bir de mesale yakmasak iyi olur, zaten ekonomik olarak cok kötü bir durumdayiz, kulübümüzün parasi bosa gitmesin...

HAYDI SAMSUNSPOR, BIZIM ICIN AL SU MACI!!!

5BrK5

bu gün futbol için herşey müsait hava güzel  maç saat 14:30 da  rakip güzel . . . .bu günde inşallah böle biter..  ;D

34 SS 1965

mesale dedınız askerdeyken kartal macında kı olaylarda cezayı yollamıslar gerek yok artık mesale olaylarına yapmayın arkadaslar

HoliganSamSunLu

güzel bir maç olucak inşalllah ve kazanan samsun olucak

samsun155

radyo anlatımımı yoksa yazılı anlatımmmı var_?

HoliganSamSunLu

kuzey55

05 April 2009, 14:23:12 #149 Son düzenlenme: 05 April 2009, 14:26:33 kuzey55
Samsunspor: Eray, Gökhan, Turgay, Burhan, Oktay, Murat, Can, Ömür, Kenan, Sefa, Turgut

ilk 11 imiz böyle.3 puan bizim olacak inşallah...tabi bereiksizliğimiz tutmazsa yine.