Bank Asya 1. Lig / 29. Hafta / Samsunspor'umuz - Altay

Başlatan yönetici, 28 March 2009, 19:35:33

« önceki - sonraki »

Tufan

Kais

Alıntı yapılan: Forvetim - 01 April 2009, 15:30:41
kais kardeş meşale nerde satılıyor bildiğin bir yer varsa yazar mısın, bir de girişten nasıl geçireceğiz bunları

meşale çiftlik camisinin hemen karşısında satılıyor..artık nasıl sokarsın bilmem ama ben ayıp yere koycam..olmadı stada 1 gün önceden sokarız..

gozgoz yýlmaz

Beyler, meşale yakmak ceza unsuru
Lütfen, alıp yakmayın, kişisel olarakda ceza alabilirsiniz ama kulübe kesinlikle en az 5.000 lira ceza yazılıyor. Yazık, günah değil mi?

Kais

klübedemi cezası varmış?malatya maçında yakıldı klüb ceza aldımı?

Akyol

eğer sahaya atılırsa ceza var galiba ben öyle biliyorum  ;)

Kais

bende öyle biliyorum ama iyi bir araştırmak lazım çünki 5.000 az değil.

Akyol

şöyle bi durum var arkadaşlar meşale yakılınca statda normal anons yapılıyor arkadaşlar yakmayın falan diye ama sahaya atılırsa yasal anons yapılıyor o zaman ceza verilir herhalde yaktığınız meşaleleri sette yakın sonra boşluğa atarsınız mesele olmaz herhalde

Alemci İsmail

Kais

Akyol

yarım sıfır a 3 puan varsa oynamadan versinler razıyım  ;) şaka bi tarafa güzel maç olur taktiğimiz bence durdur şehmus'u al 3 puanı olmalı Kaptan'a büyük iş düşecek bu maç haydi hayırlısı ;)

AntZ

02 April 2009, 01:13:29 #100 Son düzenlenme: 02 April 2009, 01:20:20 Ant55
Alıntı yapılan: AKYOL55 - 01 April 2009, 20:09:00
şöyle bi durum var arkadaşlar meşale yakılınca statda normal anons yapılıyor arkadaşlar yakmayın falan diye ama sahaya atılırsa yasal anons yapılıyor o zaman ceza verilir herhalde yaktığınız meşaleleri sette yakın sonra boşluğa atarsınız mesele olmaz herhalde

O öncedendi arkadaşlar artık kesinlikle yasak. Kulübe ceza geliyor, bunun yanında meşale yakan her taraftara sporda siddetin önlenmesine dair kanuna ve çekirdek üretimini teşvik kanununa muhalefet etmekten ortalama 1.500 TL para cezası ve 6 ay hak mahrumiyeti gibi cezalar geliyor. Gozgoz Yılmaz kardeş haklı bu konuda. Lütfen dikkatli olalım.

guvener55

inşallah bu maçtan 3 puanı çıkaracağız ve yeniden yukarılara tırmanmaya başlayacağız

Amsterdamli

Cengizin Almanyaya karsi oynamamasi iyi olmus. Liechtenstein A milli takiminda halen resmi musabakaya cikmadigi icin A milli takimimizda oynama sansi var. Bence bu cocukta is var. Altaya karsi kesinlikle onu kalede gormek istiyorum onumuzdeki seneler kalemizi devralabilecek bir kisi.

kuzey55

maçın hakemi ÖZGÜR YANKAYA..güngören belediye maçımızı yönetmiş.murata kırmızı kart göstermişti..ayrıca manisaspora 3-0 kaybettiğimiz maçın hakemi.yönettiği maçlarda ev sahiplerinin bariz üstünlüğü göze çarpıyor.en son diyarbakır-giresun maçında görev almış...

ugrass